Jump to content

Moto Zajednica

DR Big..tesko pali

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 175 postova
  • Motocikl: Zephyr 750

Znaci,Suzuki dr 750 Big,problema sa paljenjem.Pravo,na njemu je akumulator od 9Ah a predvidjen je od 12Ah,da se zna..letos je sa njim palio bez problema.U medjuvremenu,dogodi se da polugicu sauha nista nije drzalo pa sam morao da sredim to,znaci ona je vadjena iz karburatora.E sad,polugica sauha ima dva polozaja,blizi i dalji,na blizem je palio bez problema a sad  u bilo koji polozaj stavim mnogo tesko ide.Bez sauha puno lakse vergla ali ne uspeva da upali! :-[i jos jedna stvar,i kad upali (nekad) na taj sauh on skoci sa obrtajima i naglo padne i ugasi se ,ukoliko ja ne zadrzim gas(a to mi je ranije radio u drugom polozaju sauha,otvorenijem.

Konacno pitanje je:da li je on mogao mozda da povuce neki vazduh ??? zbog vadjenja polugice sauha?Ume i svremena na vreme da mi se cuje neko brbocenje po rezervoaru,kao da se vraca neki vazduh? :-\

..pomoć dobro došla. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Pa kud sd nađe da se pokvari  ;D ;D ;D

Džabe prijatelju, najverovatnije ćeš morati da sačekaš ponedeljak ujutru. Vikendom BJB ne radi. Imamo generalku isto kao za GINA-u  ;D

Šalim se, migriramo sajt i ceo forum na novi engine

Naravno, ako neko ima neko rešenje dok forum ne ode u off line može da ti olakša muke preko vinekda

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja