Dulence 96 Napisano Octobar 22, 2010 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci,Suzuki dr 750 Big,problema sa paljenjem.Pravo,na njemu je akumulator od 9Ah a predvidjen je od 12Ah,da se zna..letos je sa njim palio bez problema.U medjuvremenu,dogodi se da polugicu sauha nista nije drzalo pa sam morao da sredim to,znaci ona je vadjena iz karburatora.E sad,polugica sauha ima dva polozaja,blizi i dalji,na blizem je palio bez problema a sad u bilo koji polozaj stavim mnogo tesko ide.Bez sauha puno lakse vergla ali ne uspeva da upali! :-[i jos jedna stvar,i kad upali (nekad) na taj sauh on skoci sa obrtajima i naglo padne i ugasi se ,ukoliko ja ne zadrzim gas(a to mi je ranije radio u drugom polozaju sauha,otvorenijem. Konacno pitanje je:da li je on mogao mozda da povuce neki vazduh ??? zbog vadjenja polugice sauha?Ume i svremena na vreme da mi se cuje neko brbocenje po rezervoaru,kao da se vraca neki vazduh? :-\ ..pomoć dobro došla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Octobar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Pa kud sd nađe da se pokvari ;D ;D ;D Džabe prijatelju, najverovatnije ćeš morati da sačekaš ponedeljak ujutru. Vikendom BJB ne radi. Imamo generalku isto kao za GINA-u ;D Šalim se, migriramo sajt i ceo forum na novi engine Naravno, ako neko ima neko rešenje dok forum ne ode u off line može da ti olakša muke preko vinekda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...