motor_che 417 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ne radi na solarnu, ali ima dodatnu opciju da izbaci "krilca" po potrebi (moja draga misli da na to treba da nasloni noge ) i odleprša u nepoznatom pravcu... master card NEPROCENJIVO !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja mog burgmana 2,9l/100km NE vasi motori ne trose, vec proizvode bezolovni benzin kao sto rekoh na voznji u nedelju ....:nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvojica silveraša bolje da kačite fotke nego što lajete tuda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 17, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja mog burgmana 2,9l/100km NE vasi motori ne trose, vec proizvode bezolovni benzin kao sto rekoh na voznji u nedelju ....:nanana: Mora neko da vam pravi drustvo Fotka ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 17, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Posle jučerašnjeg merenja čiji je duži.... i kome više baca.......naručio i ja xenone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima da sijamo kao Brodvej... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 17, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo da nije H11....da ne ostanem na fenjerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel one od 220 ili one od 35 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan snimak ocajan je zbog loseg ugla uglavnom se vidi moja instrument tabla.......http://www.youtube.com/watch?v=pmpFdCVoCH4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 17, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Jel one od 220 ili one od 35 ? Ne znam još ni kakvih ima, al verovatno će da padne "sirotinjska varijanta" jbg ....sutra ujutru teram na montage.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan snimak ocajan je zbog loseg ugla uglavnom se vidi moja instrument tabla.......http://www.youtube.c...h?v=pmpFdCVoCH4 Ma snimak je odličan ,ali ne dočarava uživanje u vožnji iza tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 17, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel one od 220 ili one od 35 ? Ne znam još ni kakvih ima, al verovatno će da padne "sirotinjska varijanta" jbg ....sutra ujutru teram na montage.... Hmmm, bacate me u razmišljanje, baš, sa tim fansy fenjerima ,a meni prvo trebaju čestite gaće (pantalone) i čizme da ne idem više gologuz !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan snimak ocajan je zbog loseg ugla uglavnom se vidi moja instrument tabla.......http://www.youtube.c...h?v=pmpFdCVoCH4 Ma snimak je odličan ,ali ne dočarava uživanje u vožnji iza tebe hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan snimak ocajan je zbog loseg ugla uglavnom se vidi moja instrument tabla.......http://www.youtube.c...h?v=pmpFdCVoCH4 da znas koliko smo bili ocajni mi sto smo se vozili iza tebe.. hteo sam da te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan snimak ocajan je zbog loseg ugla uglavnom se vidi moja instrument tabla.......http://www.youtube.c...h?v=pmpFdCVoCH4 da znas koliko smo bili ocajni mi sto smo se vozili iza tebe.. hteo sam da te ae bre sta kukate ko zene.....zamisliste kako je onda coperasima nemaju full face kacige nego samo one slemove.....a vi u full opremi pa kukate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na sledećim vožnjama ima da voziš na začelju - iza mene i onda će svi da uživaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Na sledećim vožnjama ima da voziš na začelju - iza mene i onda će svi da uživaju... na sledecem ce biti spreman db killer..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan snimak ocajan je zbog loseg ugla uglavnom se vidi moja instrument tabla.......http://www.youtube.c...h?v=pmpFdCVoCH4 da znas koliko smo bili ocajni mi sto smo se vozili iza tebe.. hteo sam da te ae bre sta kukate ko zene.....zamisliste kako je onda coperasima nemaju full face kacige nego samo one slemove.....a vi u full opremi pa kukate Hmm.. Posto ces da otvaras auspuh napuni ga malo vise nego prosli put.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan snimak ocajan je zbog loseg ugla uglavnom se vidi moja instrument tabla.......http://www.youtube.c...h?v=pmpFdCVoCH4 da znas koliko smo bili ocajni mi sto smo se vozili iza tebe.. hteo sam da te ae bre sta kukate ko zene.....zamisliste kako je onda coperasima nemaju full face kacige nego samo one slemove.....a vi u full opremi pa kukate Hmm.. Posto ces da otvaras auspuh napuni ga malo vise nego prosli put.. ma bio je pun i nije se toliko drao....nego mozda se pomerila mrezica pa je sve izduvao.......izvinjavam se svima kojima sa naneo dusevni bol auspuhom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 17, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa sad se i ja razmiljam o tim xenonima, ali cu prvo da vidim "Borišine siromahe", pa da se odlucim....mada svetlim ko bozicna jelkica.... nego Pope, mladenovac nije losa solucija da odemo po opremu, nas drugar na Transalpu se tamo snadbeo opremom, sve ukupno 220jevreja, za cizme, pantalone i jaknu... Bugimane, ja vidim da su svi koji su vozili iza tee, imali jednu dozu neverovatnog vozackog iskustva, ne samo slusanja tv og izduvnog sistema, vec i izbegavanja staklene vune, koja je letela po putu.. zagadio si pola Srbije.... Motor_CHE...daj stavi slike koje si uslikao na Rajcu, na onoj krivini...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Xenone i ja planiram da nabacim u skorije vreme.. U koloni cemo da svetlimo kao Las Vegas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa sad se i ja razmiljam o tim xenonima, ali cu prvo da vidim "Borišine siromahe", pa da se odlucim....mada svetlim ko bozicna jelkica.... nego Pope, mladenovac nije losa solucija da odemo po opremu, nas drugar na Transalpu se tamo snadbeo opremom, sve ukupno 220jevreja, za cizme, pantalone i jaknu... Bugimane, ja vidim da su svi koji su vozili iza tee, imali jednu dozu neverovatnog vozackog iskustva, ne samo slusanja tv og izduvnog sistema, vec i izbegavanja staklene vune, koja je letela po putu.. zagadio si pola Srbije.... Motor_CHE...daj stavi slike koje si uslikao na Rajcu, na onoj krivini...... e da znas ja ih gledam na retrovizoru...oni cas levo cas desno....ja reko sta znam izbegavaju rupe....a ti si provalio da su izbegavali vunu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan sve je to zbog kikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 17, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan sve je to zbog kikica fala zoki fala :DDD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 17, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sve je to zbog kikica fala zoki fala :DDD sto jes jes, lepsi sa kikicama, ali ruku na srce Djuxy-ju lepse stoji...moguce zbog onoga ranca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...