Boriša 241 Napisano Octobar 13, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pošto je koleZa panta_kg otkazao a neki su se izjasnili da bi učestvovali u nedelju (Djuxi) Evo ažuriranog spiska pa se "mećite" - oni koji se ne bojite zime. 1. motor_che 2. Drakula 3. alexanto 4. SuperPOP 5. Sipi 6. cobe (prenecu ekipi iz kv pa cu vas izvetiti kakvo je stanje ) 7. Vespa Rally 180 8. 8.Borisa...... metnut na spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 13, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kad je planiran povratak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo metnut je i Boriša. Ko želi nek' nastavlja... 1. motor_che 2. Drakula 3. alexanto 4. SuperPOP 5. Sipi 6. cobe (prenecu ekipi iz kv pa cu vas izvetiti kakvo je stanje ) 7. Vespa Rally 180 8. Boriša 9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad je planiran povratak? U svakom slučaju za dana. Moramo Vas beograđane spakovati kući sa prvim mrakom. Mi provincijalci smo navikli da kući dolazimo u sitne sate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Moramo Vas beograđane spakovati kući sa prvim mrakom. Mi provincijalci smo navikli da kući dolazimo u sitne sate. To je zato što mi Beograđani imamo stroge žene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kad je planiran povratak? U svakom slučaju za dana. Moramo Vas beograđane spakovati kući sa prvim mrakom. Mi provincijalci smo navikli da kući dolazimo u sitne sate. komentari uvek na mestu i sa stilom :-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan komentari uvek na mestu i sa stilom :-)))) A evo i nešto za tebe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan komentari uvek na mestu i sa stilom :-)))) A evo i nešto za tebe.... http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/eta/1/3166754/3/3h hihhhihhiihihih jaoooo ala ce nekom biti ladno u nedelju :-))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama maxi scooterasima. Jos jedan clan na spsiku. Ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Octobar 13, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan zelim vam lep provod MAXI POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 13, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Moramo Vas beograđane spakovati kući sa prvim mrakom. Mi provincijalci smo navikli da kući dolazimo u sitne sate. To je zato što mi Beograđani imamo stroge žene. VELIKE i strašne ..... žene. ona ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama maxi scooterasima. Jos jedan clan na spsiku. Ivan Dobrodošao Ivane u našu malu virtuelnu družinu. Jedan broj nas se trudi da ne bude samo virtuelna družina i organizujemo grupne MAXI vožnje. Jedna takva je u nedelju pa se smatraj pozvanim da učestvuješ ako si raspoložen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cromodora 1 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Burgman 400 AN8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolegama maxi scooterasima. Jos jedan clan na spsiku. Ivan Dobrodošao Ivane u našu malu virtuelnu družinu. Jedan broj nas se trudi da ne bude samo virtuelna družina i organizujemo grupne MAXI vožnje. Jedna takva je u nedelju pa se smatraj pozvanim da učestvuješ ako si raspoložen. Hvala na pozivu alii sumnjam da cu stici za ovaj vikend u svakom slucaju dobar provod zelim i vidimo se na sledecem okupljanju (obzirom na vremenske prilike verovatno na prolece). U medjuvremenu moze i neko caffe druzenje da se uvede, jednocasovna doza price o maxijima i svemu ostalom. Pozdrav svima. I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radukin 1 Napisano Octobar 13, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250, Vespa px80 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Pesti za vikend, bezveze... MAXI pozdrav svima i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ljudi niko nikome ne traži opravdanja, ko može doći će ko ne može gledaće slike i komentare, i češkati proleće... u svakom slučaju mislim da je odziv za nedelju neočekivanio velik pa se nadam i dobrom zezanju i lepoj vožnji :moto3: ... kolegi cromodora želimo dobrodošlicu i dosta km sa novim drugarima ... MAXI pozdrav, vidimo se u nedelju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Octobar 14, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram da dodjem. Sigurno necu moci da ispostujem to vreme za pocetak okupljanja, pa bi valjalo da neko okaci tacne koordinate ovde u temi, da ne bih lutao. Naravno ako se bude imalo mogucnosti (gprs, wi-fi...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2067 Napisano Octobar 14, 2011 MSC Member (Maxi Scooter Club), 943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege skuteraši, Izgleda da ćemo se u nedelju okupiti u pristojnom broju! Zato bih želeo da vam predložim rutu koja je doduše malo duža, ali mnogo lepša od vožnje Ibarskom. Dakle, ako se već sastajemo na Auto komandi, mogli bi da produžimo prema Avali i na kratko svratimo do obnovljenog TV tornja. Nakon toga idemo dalje do Ralje, pa skrećemo desno i preko Sopota stižemo do Kosmaja. Sledeća deonica do Arandjelovca je vrlo zanimljiva za vožnju, sa puno dugih krivina a i asfalt je obnovljen pre par godina. Posle AR, možemo se odmoriti na Garaškom jezeru i preko Belanovice nastaviti do Ljiga. Što se tiče klope, na samom Rajcu postoji nekoliko kafana ali se plašim da ćemo izgubiti previše vremena ako se istovremeno pojavi 10-tak ili više ljudi. Zato predlažem da ponesemo sendviče i lepo se počastimo na samom vrhu. Da bi što pre stigli kući i izbegli vožnju po mraku, nazad možemo najkraćim putem - preko Lazarevca. Vidimo se u nedelju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, sasha je dao interesantan predlog pa da se dogovorimo šta i kako dalje...Ako usvojimo ovu rutu neka se koleZe iz južnog dela ekipe izjasne da li im to odgovara (s' obzirom da bi mi nešto kasnije stigli u Ljig). Možda bi mesto susreta mogao biti Aranđelovac pa da svi zajedno vozimo do Rajca. Takođe bilo bi dobro da se dogovorimo da li na Rajcu vijamo "bircuz" ili nosimo klopu u sopstvenoj režiji. Meni je svejedno ali ne bih voleo da nas pola sedi u kafani a pola na proplanku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 14, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče može tuda....Atlantic ekipa u svakom slučaju stiže kući po mraku.....klopa je najmanji problem, možemo piknikovati......u kofer staje dosta sendviča ....odo časom do NS a.....valjda neće kiša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slazem sa novom rutom.. Samo da se dogovore vremena sastanka.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 14, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Sasha, odlična ruta, a može i sendvič vidimo se u nedelju !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Octobar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan prikljucujem se veseloj druzini da sa srecom zatvorimo sezonu 1. motor_che 2. Drakula 3. alexanto 4. SuperPOP 5. Sipi 6. cobe (prenecu ekipi iz kv pa cu vas izvetiti kakvo je stanje ) 7. Vespa Rally 180 8. Boriša 9. Rohirrim 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan takodje....ja krecem iz Krusevca ako neko ima ko isto ide a blizu je neka se javi da ne idem sam....i ako mogu da se prikljucim ekipi iz Kraljeva.... 1. motor_che 2. Drakula 3. alexanto 4. SuperPOP 5. Sipi 6. cobe (prenecu ekipi iz kv pa cu vas izvetiti kakvo je stanje ) 7. Vespa Rally 180 8. Boriša 9. Rohirrim 10. bugiman 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Octobar 14, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, okuplja se ozbiljna MAXI ekipa :moto3: Samo još da "južna" ekipa potvrdi da li im Aranđelovac odgovara kao mesto susreta i da utvrdimo vreme sastanka. cobeeee javi se !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice arandjelovac odgovara,samo sto mi ne mozemo biti tamo pre pola 12 ,12. kolega bugiman iz ks ,mi mozemo zajedno da idemo ako hoces nadjemo se ujutru oko 9 pola 10 u trsteniku na omv .moze tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...