alexanto 4916 Napisano Septembar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je bilo super. Repriza što pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 18, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super. Bas dobro druzenje. Valjda se sezona nece zavrsiti sa ovom voznjom!? Ne bi valjalo! Drugari, hvala jos jednom! Zahvalio bih se i Motor_che-u, posto je on "organizator ovog skupa" ( ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Septembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fotke sa vožnje u nedelju sam postavio u temu sa fotkama sa Maxi vožnji a mali deo Maxi Scooter Cluba je bio prisutan i na Gulašijadi kod Kisača. S' leva na desno: Jelena i Boriša, Vesna i Sasha i alexanto ekipa - Bilja i Sale. Inače naš koleZa i doktor elektronike Joška je osvojio treće mesto u takmičarskom delu. Znači da je doktor i za gulaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih u nekoliko slika opisao naše putešestvije .... Poslednje pripreme pred polazak u "boj" a ko je to meni šarmirao konobaricu... a osim konobarica motoristi vole i životinje posle "obilne" ishrane jedino što može je da se .... a jeli bate šta misliš, ovaj burgman kolko mož da razvije ??? hoće li otići ovi motoristi da možemo da nastavimo da dremamo I za kraj puno toplih pozdrava sa... ....Dođeš kući, žena te pita kako je bilo....a ti razvučeš lice u osmeh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Septembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepe su ti fotke brate Djuxi ali što ih bre ne stavi u temu Fotke sa MAXI vožnji...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa prvo sam hteo da stavim samo dve slike kao pozivnicu...al ponele me emocije i zaneh se .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Septembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E ako je zanos u pitanju onda OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E ako je zanos u pitanju onda OK. Znao sam da ćeš mi oprostiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja stavio, MAXI pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, hocemo li se vidjati jos malo po putevima Srbije dok je ovo lepo vreme jos? Imam predlog dobar. Mogli bi da odemo do etno sela Babina reka u Trbusnici, kod Lazarevca link: http://www.etnoselobabinareka.com !? Napravimo rutu da idemo ibarskom magistralom do Lazarevca, pa do Babine reke, a onda kad klopamo da nastavimo preko Arandjelovca, Orasca, Mladenovca, pa Avalskim putem do Beograda nazad. Sta kazete? Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Septembar 29, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Lepse je da dodjete preko Kosmaja do Sibnice, pa preko Vencana do Darosave i Trbusnice. Trasa za povratak je ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Drakula i ja smo pricali da bi mogla da padne neka vožnjica, ali možda moramo da odemo do Zagreba da on nešto završi (naravno motorima ), da li idemo ćemo znati još danas... ZNACI ako ne idemo u Zg racunajte na nas, ali treba poslusati iskusne vukove i krenuti preko Kosmaja do Sibnice, pa preko Vencana do Darosave i Trbusnice... stavljaj kad, gde, šta, kako i molim gospodu i drage nam dame da se stave na spisak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Mani bre Zagreb sada. Sta mozes da zavrsis u Zagrebu, a ne mozes u Babinoj reci? Bice lepi dani i u subotu i u nedelju. Treba ih kvalitetno iskoristiti. Aj da se dogovorimo ili za subotu ili nedelju ujutru u 9 da krenemo!? Ja se prvi prijavljujem: 1. Vespa Rally 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u subotu na nekoj svadbi, a drakula subotom uvek radi...tako da uvek ostaje nedelja slobodna , na spisak nas stavljam sutra kad budem znao konkretnije šta i kako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan OndaK nek` bude nedelja 02.10. od 08.30-09.00 na starom mestu na Jugopetrol pumpi na Autokomandi, kao i prosli put. Dodajte se ostali. 1.Vespa Rally 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Septembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan :'( :'( :'( Sutra radim a u nedelju imam porodično okupljanje - majka se seli za Englesku pa je red da je ispratimo. Uživajte i očekujem potpun pisani i foto izveštaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 30, 2011 (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Sta li mi je izaslo ovo? A napisao sam esej Alexantu. Sve u svemu Alexanto, srecan put mami i lepo se provedi u krugu porodice. Bice jos lepih dana za nas i druzenje. Pozdrav od Marka Promenio Septembar 30, 2011 član Vespa Rally 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Septembar 30, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i najsporijeg u grupi 1.Vespa Rally 180 2.Đura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi najsporiji, bogami ides ti 120 autoputem sve u sesnaest. Ti si pritajeni tigar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Ide li jos ko sutra ili samo Djura i ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja necu moci sigurno stisao posao sa svih strana jbg ni za komp nemam vremena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 1, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi isao u neku kracu rutu..tipa do mladenovca i nazad.......sednemo u mladenovcu na klopu.....i vratimo se....moze i do kosmaja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Meni je svejedno, može i to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan I breeeee...nije Babina reka daleko. Aj onda sutra se nadjemo na Jugopetrol pumpi na Autokomandi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 1, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa kakav je dogovor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...