kilimandzaro 38 Napisano Jun 2, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd Vinca Motocikl: BMW 650 cs Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko seger na zajam, vracam majke mi, moj se iskrivio a sutra nedelja jesi li pronasao osigurac? Ako nisi svrati dole do Pezovog servisa pa ce mo naci nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu vidis ja skroz zaboravio na tebe, nasao sam al u svakom slucaju veliko hvala, a mogao bi ti i ponekad da svratis npr. do Dunava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 2, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Da li je u Srbiji dozvoljeno nosenje ove kacige? Ja imam flip up kacigu, ali ako bi dolazio sa suvozacem na skup u Zabalj ona bi imala ovu! Mislim da sam citao negde da su te slemcice zabranili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na glavi mora imati homologovanu i zaklucanu odnosno vezanu kacigu. E sad ako je ta homologovana onda je ok. a kako se gleda da li je homologovana nemam pojma, samo znam da je sigurno niko nece cimati zbog te kacige a sad sa druge strane kad pogledas ta kaciga je dosta nebezbedna i stiti samo ako padne saksija na glavu u toku voznje medju zgrade Tako da kad pogledas sa bezbednosne strane da li je bitno sta zakon kaze za nju ili je bitnije da sacuva zivot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jun 2, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja po gradu nosim slem po toplom vremenu, i milicija me nikad nije cimala zbog toga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 2, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pa nece niko da te cima za to... samo je pitanje za sta smatras da ti sluzi kaciga. Da ce Bog da je ne ogrebemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Jun 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan realno smatram da mi po gradu pri brzinama do 30 ne treba, ali vec van grada obavezno FF.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Jun 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek FullFace..taj šlemić ničemu ne služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan To za bezbjednost znam. Ali ako budemo zajedno dolazili u Zabalj, pored troskova puta (u jedno pravcu oko 400km (min)), da joj uzimam FF, za sada nemoguca misija. Kao sto znate skoro sam kupio motor tako da "pare nisu problem, para nema"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16165 Napisano Jun 3, 2013 Integrisan, 9341 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh 800km puta sa slemicem na glavi nikako, na prvom mestu je bezbednost. . . pu pu daleko bilo, druga stvar nema skoro pa nikakvu zastitu od vetra ma koliko se "s'krila" iza tebe... bije vetar po celendri, usima samo tako. Postaraj se Jet kacigu da joj nabavis il kupis, nisu nesto skupe i bice joj mnogo prijatnije na putovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Jun 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da je vodis i kraj price Ili stavi ti tu kacigu pa vozi sa njom da vidis sta radi vetar na tolikoj relaciji plus ako se ide brze da ne pricam. Imam ful face kacigu staru xs ofarbana u sivo kao cetkom da je farbana i nema vizir al je ipak fulface i rado bih ti je poklonio dok se nesnadjes pa je daj nekom sledecem ko nema. Ako zelis na pm mi posalji adresu gde treba da stigne i platis samo dostavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa pozajmi od nekoga....jbg ga ako nema niko?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio mojoj saputnici Jet kacigu i sad trazim da kupim ful face, jer je sigurnija plus kad vozim oko stotke iako je iza mene vetar nekako ulazi ispod i ne moze da dise normalno. Imas jeftinih ful face kaciga bar kod nas, nisu neki kvalitet al su bar bolje od te nose. Ja uvek razmisljam necu ja biti taj uzrok pada ali moze neko da nas pokupi i radije bi da se sav ja izlomim nego nesto njoj da bude, plus ona se ionako plasi voznje do zla boga. Da rezimiram, bolje je ne vodi nego na tu kilometrazu da ide sa tom kacigom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 3, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan realno smatram da mi po gradu pri brzinama do 30 ne treba, ali vec van grada obavezno FF.. Tada ti kaciga najvise treba. Mala brzina zna biti mnogo gora od velike. Pa cak i dok sedis u mestu na motoru u saobracaju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh sliku iz '96 na mom prvom motoricu.. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Jun 3, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan realno smatram da mi po gradu pri brzinama do 30 ne treba, ali vec van grada obavezno FF.. Tada ti kaciga najvise treba. Mala brzina zna biti mnogo gora od velike. Pa cak i dok sedis u mestu na motoru u saobracaju. UVEK KACIGA ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Jun 3, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ful face i kraj price! Prvi visak para (iako viska nikada nema ) ide za kupovinu FF. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srđan Milošević 0 Napisano Jun 3, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Bogam' bez Ff kaciga ne treba ni pomisljati na putovanje... Ja sam za svoju ljepsu polovinu kupio HJC Navya kacigu, 100e nova. Njoj odlicna i, kako kaze, mnogo joj je ljepse voziti se sa njom nego sa onom "otvorenom"... a i uklapa se uz mene sa HJC FS-15... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jun 4, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan U prkos hladnom vremenu i dalje se inatim i vozim scoot svaki dan. Zena mi kaze da sam oboleo. U subotu uradio prvi servis na 1000 km i tek mi se sad ne silazi. Pre neki dan me uhvatio pljusak ali,eto,nismo se istopili ni ja ni scoot. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Jun 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi mlađi naraštaji mogli da potvrde ovu informaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Cela istina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Jun 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan http://www.svijetskutera.com/test-yamaha-x-max-400/2013/06/04/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 5, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Јутрос у Новом саду,мало али ВЕЛИКО окупљање МСЦ!!! Две веома бучне крмаче... Uploaded with ImageShack.us ...и наравно два крмка који их јашу до изнемоглости!!! Uploaded with ImageShack.us 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas ste lepi , nego Laki ko brzi Gonzales, jos sada stavio drugi cunak pa samo sparta po Srbiji, kad budemo podobijali zastavice da Lane budes promoter, nego stize li do Temisvara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Jun 5, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Јутрос у Новом саду,мало али ВЕЛИКО окупљање МСЦ!!! Две веома бучне крмаче... Eno +Morao si da cujes konkurenciju a i koji se jace cuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...