SuperPOP 1231 Napisano Maj 10, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Šta Čestitke ... ja sam ljkubomoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan poredjenje dva najbolja Maxi-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 10, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Spazih ga danas na poslu ispao iz gnezda....roditelji ga cuvaju,macke samo oblecu a vrane pikiraju na njih i teraju ih ma show zivi ...Bilo mi ga zao pa napravih neko improvizovano gnezdo i sklonih ga sa zemlje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ko u Hickokovom filmu Ptice kad mi se obrusi jedna u kosu a ja tutanj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Maj 10, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Crni . Postao si majka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Maj 10, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Raspravljamo se ja i kolega da li je ovo Vrance ili Svrakce i na kraju rezimiramo ( Ptic) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon potrage zamenskog agregata.. pronalazenja... bese u njemu lose balansirana radilica.. postavke u moj motor, pisanja vode iz bloka, sumnje u dihtinge, narucivanja dihtunga, otvaranja agregata.. doslo se do zakljucka da je cilindar pukao.. i tako... vadjenje svega napolje, ponovno rasturanje svega...pa aj jovo na novo.. Uhvati me prvi maj... Trazenje druge radilice, nabavke, raskopavanja mog starog agregata, zamene uljne pumpe, postavke nove(polovne) radilice u moj agregat, vracanja svega nazad, prvog uspesnog paljenja i prve test voznjice.. povrati mi se osmeh na lice :moto3: Pozdrav Alexi i Karlu koje najcesce vidjam po ulicama oko Krsta! Eto tako.. moradoh da se pozalim i po'valim!! VEELIKI pozdrav i zahvalnica mojim drugarima iz Servisa na Karaburmi na sversrdnoj pomoci u osposobljavanju ove moje krshabe kako je od miloste prozvase 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan E pa dobro se ti nama vratio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko XL MSC majicu na prodaju i jel postoji neka mogucnost nabavke iste? Sent from my LG-E610 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 11, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi oce ove godine biti nalepnice Pa jel se u japanu prave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Na Marsu se prave. Strpljen - spašen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Maj 12, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e ako se na Marsu prave onda uredu imam kod sebe uplatnicu cisto ako zatreba dokaz da sam izmirio dugovanje prema marsu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel vam se svidja Silkan? Morao sam.. Bilo je jace od mene.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Maj 12, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan sta to radis kume??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 975 Napisano Maj 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 449 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Šipi posle kupovine silkana : " Necu ga sredjivati do kraja leta,nema šanse." Vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Pa rece covek "da je jace od njega" . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Šipi posle kupovine silkana : " Necu ga sredjivati kraja leta,nema šanse." Vidim. nesto mi ne da mira.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan a sta sredjujes kad se silkani ne kvare?????? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Maj 13, 2013 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne sredjuje... brise prasinu ispod plastika 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 13, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Rade generalnu samo ne sme da prizna, vidiš da je stigo na prikolici Dobio sam od Roberta paketić danas, srebrna strela se ponovila za odžak, samo da navatam nekog da mi zavari ovo A vi dječaci i djevojčice bi mogli da se provozate na jedan kotlić za vikend do Srema, da skrčkamo štogod od mesine i malo se družimo kod mene u dvorištu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Па како сад ,Роберт ради или не ради??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za neke vrste motora radi a za neke (vel'ke skuterčine) ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 13, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan безвезе!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Maj 13, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Raducka u manjem obimu i ne može zbog zdravlja da ispoštuje sve, nego uzme s vremena na vreme...meni je izašao u susret. Top je perfektno urađen, nema greške... čovek je doktor u ovom poslu i tačka, zaslužuje svo poštovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...