alexanto 4927 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem - stopili su se prosto zajedno... kao jedno biće... Sledeće sezone ima da bude GPS 100 : Atlantic 100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Što je u stvari idealno, - koliko god da ideš, u stvari ne prelaziš ograničenje na putu! P.S. baš sam skot, - neću više.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi meni trebao jedan antistres, ako mi cika Rajko zavrsi kofer ja cu jedan dan vikenda da se istresiram do NS-a da Bigi vodi na Index samo se javi bas sam juce bio na indexu i bio je EXTRA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Lonac stigao bolji nego sto je bio 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Octobar 11, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tooo Culle, ponovo prdimooo Merio GPS-om i laze za 5 do 7km/h zavisno od brzine kretanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Octobar 11, 2012 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi meni trebao jedan antistres, ako mi cika Rajko zavrsi kofer ja cu jedan dan vikenda da se istresiram do NS-a da Bigi vodi na Index Danas sam bio vredan i skoro sve završio Trudiću se da ga kompletiram sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Octobar 11, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan @ Fanky pico ne hvalis se da imas novi kufer??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan O, Culle znaci poslusao si me. Jel ti naplatio ista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan meni juce na motor_iću pisala najveca dnevna 122km/h, samo sam se slatko :lol: i nastavio da mu vadim dušu na 110km :zvizduk: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan motorce@ sto je dobra jakna nema sta ali i cena, tesko da ce neko dati 200 jevreja za jaknu ( na Louis.de za te parice jakna, pantalone i rukavice ) Alex@ zemljotres-urnebes-antistres Jakna je bruka i ja cu je možda uzeti, a što se tiče Louisa.de misllim da je glupo poredjenje sa ozbiljnim firmama... npr za jednu Arai kacigu ljudi daju i po soma evrica, a nisu kupili 17 duccinijevih kaciga (a u gradu imas vise Arai nego duccini kaciga) nema se :zvizduk: ... verovatno ti je i zenica spomenula ona kolica za bebe "stoke" od soma evrica kojih ima vise u gradu nego ovih sto sam ja kupio za 10000rsd, poenta price je da se svi foliraju kao nema para pa tras somica da se dete "kvalitetno" vozi ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11577 Napisano Octobar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Goksi, mislim da bi trebalo da prepravis polje "Motor"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ili bar da doda: ...u vlažnim snovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan HI HI HI HI HI nema veze neka pise silwer wing bice uskoro ponovo taj model ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan mene ste nasli mangupi nijedni cc cccc ccc ... Vozim silver winga 600 abs, a prevozno sredstvo mi je piaggio 200cc komada jedan crni :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan "ne bije boj svijetlo oruzje vec srce u junaka" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Octobar 12, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan motrce@ Slazem se sa svim gore navedenim svako bi voleo da ima dobra kola, motor/skuter, sat i sta ti ja znam jos ali kod nas obicnih smrtnika kad spomenes 200,300 i vise jevreja za bilo sta od opreme vecini zvoni u glavi mnogo..skupo..mnogo da zivimo u Svici bilo bi po ruskom samo DAVAJ DAVAJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Octobar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan priznaj da je bilo price o "stoke" kolicima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 12, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je bruka i ja cu je možda uzeti, a što se tiče Louisa.de misllim da je glupo poredjenje sa ozbiljnim firmama... npr za jednu Arai kacigu ljudi daju i po soma evrica, a nisu kupili 17 duccinijevih kaciga (a u gradu imas vise Arai nego duccini kaciga) nema se :zvizduk: ... verovatno ti je i zenica spomenula ona kolica za bebe "stoke" od soma evrica kojih ima vise u gradu nego ovih sto sam ja kupio za 10000rsd, poenta price je da se svi foliraju kao nema para pa tras somica da se dete "kvalitetno" vozi ... U pravu si kolica ionako koriste deca do max godine ipo starosti barem su moja tako...a i uvek se nadje neko od baba i deda da ih kupi,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano Octobar 12, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan priznaj da je bilo price o "stoke" kolicima ... Hahahahah malog i zence pod ruku pa pravac na selo tamo ima "stoke" na pretek za male pare, razne kilaze Ove "stoke" su prava burzoazija, cena prava sitnica hiljadu somica Uzeli smo Giordani Ethos duo set ma da smo prvo gledali Peg Perego... izgleda da ce nam trebati nova tema "MSC Juniori , klinci i klinceze" nesto zanimljivo http://www.youtube.c...v=SgZCk7tMOYc#! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Octobar 12, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji bikeri ne bi silazili sa ovog do 18-te ... , a i ja bi stalno bio u šetnji :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Octobar 13, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Auuu bre pa sta je ovo kako pade kisa i spusti se malo temperatura svi odose u hibernaciju ...nidje nikog na forumu sem as par komaTa koleZA!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Octobar 13, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan uhhhh....meni bi trebao ovakav jedan antistres 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Tebi izgleda malo slomljenih rebara Ako Gospodža vidi šta gledaš, ni svi protektori sveta ti neće pomoći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano Octobar 13, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan chika Crni je na rehabilitaciji, a sve sto moze da pomogne coveku i smanji mu bolove i patnju, jeste opravdano sa medicinskog stanovista! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Octobar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Bojim se da štaka u njenim rukama ne poveća i bol i patnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...