BigRider 1659 Napisano Maj 22, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Saleta!!! Takodje sam i ja danas bio motorom na poslu,pa vezbam malo za nedelju posto su najavili kisu,puno kise,ceo dan kisa!!!! Nadam se da nece biti i da ce se vreme prolepsati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem u drugu smenu skuterom na posao, stala je kisa... A sto za'ebaste Alexanta za utorak to ajde ajde nego sto sam se i ja primio, vi starijeg coveka pa tako, morao Culle da mi posalje SMS da je to sve za'ebancija... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kud ga ne posla i meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 22, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem u drugu smenu skuterom na posao, stala je kisa... A sto za'ebaste Alexanta za utorak to ajde ajde nego sto sam se i ja primio, vi starijeg coveka pa tako, morao Culle da mi posalje SMS da je to sve za'ebancija... :) Za utehi nisi bio jedini , opasan ovaj podmladak :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo mi ljudi da ipak oderemo Zeca, ponoviće on ovoo kad - tad .... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Zekane ne piše ti se dobro :D hmmmmmm zečetina..... :D 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15942 Napisano Maj 22, 2012 Integrisan, 9313 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan MIR MIR MIR NIKO NIJE KRIV AVA AVA AVA SUDIJA JE KRAVA KUPUS I PECENJE ZA SLATKO POMIRENJE .....sezona lova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Meni malo falilo da se metnem na spisak ali sam kasno ustao i nista mi nije bilo jasno kad sam video da je Zeka oko17-18h na forumu umesto u Zablju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan derite ga zgorevam vatru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam društvo u ćošku i nadam se da ćemo se nekom prilikom provozati zajedno. Ja sam Sale kum - Yamaha X-max 250 sa kojom sam i danas na posao... Dobrodosao Sale! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel meni baguje kompjuter ili se niko nije javio ceo dan na forumu? Nemoguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije se niko javio u ovoj temi ali su zato neke druge teme bile vrlo živahne, pogotovo gest koleZe Arse koji se ponudio da u narednom periodu vodi na predstave po dvoje ljudi. Pisalo se i u temi o MAXI vožnji do Đerdapa i drugim temama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jel meni baguje kompjuter ili se niko nije javio ceo dan na forumu? Nemoguce... Ne pričamo sa vama da tri točka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Maj 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lose sam se izrazio, mislio sam na ovu temu, a ne na ceo forum. Ovo je uvek "vruca" tema pa mi bilo malo cudno. Bravo za kolegu Arsu! Djuxy... khm khm... Nemoj posle da bude daj krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy... khm khm... Nemoj posle da bude daj krug Eeee da će biDne samo Djuxy... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci da li ima neko od vas da se malo ozbiljnije bavi i razume u flešovanje telefona ? Malko sam nekog Samsunga ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4923 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo onu narodnu: Ne možeš da flešuješ ako nisi pečovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 24, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci da li ima neko od vas da se malo ozbiljnije bavi i razume u flešovanje telefona ? Malko sam nekog Samsunga ... Ako je android,imas temu za android telefone,pa prepisi tamo.Sta si mu radiJo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trigger 47 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MBK Skyliner 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema mu pomoći ko facebook-u na berzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Roma mobil, TC zeleni venac......taj lik popravlja pola tel iz Bgd radnji....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11559 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta ce bacati pare bzvz na servis, to moze u kucnoj varijanti da se sredi. Djuxy, zvacu drugara pa da svratis kod mene u krajU.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sta si mu radiJo? Paaaa prvi fleš je radio korektno, al ga je drugi dotukao...Kapiram da nisam lepo i do kraja isčitao uputstvo...ustvari sam siguran da nisam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 24, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Uf...zahebano..ako ti je puk`o usred flesa,moze biti da je brikovan telefon..tako ja shebao moj novi lg,eno ga jos kod "majstora"...Sta mu se desava,jel daje neke znake zivota,pali,gasi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Komplikovano za preko foruma...da vidimo šta će Alex(A) da uradi sa njim.... Ko mi je kriv, al bilo je jače od mene..morao sa da probam...i to više puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dok uživam u pljusku malo i slikam....pa da se pohvalim i najmlađim članom porodice, žena mu je dala "epsko" ime meni vrlo čudno ali njoj se sviđa.... Dame i gospodo preživahni maltezer po imenu Bo-Bo (za koji dan puni 4 meseca) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...