Culle 1112 Napisano Maj 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Sale troumim se x9 evo ,aa clasic ili pak spidermax ?nisam pametan al boze zdravlja za par nedelja idemo u shoping ,pope 2007 to je nov motor al ja pare za to planinarenje nemam karlo skuter ima 16-ice to pliva ,papaja koji tormo da uzmem do 2 soma a da nema 20 dina ,djurisicu ocekujem te prvog na nikoli tesli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 988 Napisano Maj 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 452 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak bi trebao da se četvoroumiš,pogledaj poruku na FB pa okaci ovde ako ti se svidi :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 7, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Eto danas voznjice niotkuda .... Predobri Alexa i moja malenkost omlatili 160 km i pozeleli Lakiju srecan put. Kako je lepo kad covek ne radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 7, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ... moja malenkost ... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo za Djuxi-ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Maj 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Opa bato :care: He, he, bliži se Žabalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom junače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Maj 10, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pala je prva test voznja novog Metropolisa 400i i mogu reci da je bolje upravljiv u odnosu na MP3, imam utisak da se lakse prolazi kroz krivine. Francuzi su na skroz drugaciji nacin, u odnosu na Italijane resili prednju osovinu... vreme ce pokazati image hosting 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 10, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Dobaaar... al ne kao Gilera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gemini79 0 Napisano Maj 11, 2014 U prolazu, 3 postova Motocikl: TMax 500 ABS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Prijatelji! Od danas racunajte i na mene u ovom forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Maj 11, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Maj 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oooo pa tak'e čekamo Nikako nekog T-maxovca EFI-ja da zapatimo za redovnog Forumaša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Maj 12, 2014 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Pala je prva test voznja novog Metropolisa 400i i mogu reci da je bolje upravljiv u odnosu na MP3, imam utisak da se lakse prolazi kroz krivine. Francuzi su na skroz drugaciji nacin, u odnosu na Italijane resili .... Da ga nisi ti cerao kroz Kraljice Marije, oko 2,3 popodne u subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Maj 12, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam, Bogme nisam ....cerao sam u prepodnevnim casovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 13, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Danas je scarabeo dobio novog vlasnika Osecanja su mi skroz pomesana .... ni ovo ne pomaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jedan moj ortak ima neka posla večeras po Borči ... Svratiće do tebe oko 03h AM, ne moraš da se budiš zbog njega, sam će se poslužiti... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5168 Napisano Maj 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, takav motor više nikad nećeš imati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Maj 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Maksi skuter klub Srbija po belom svetu uvek i svuda p.s. Na Popa čestitamo prodaju mopeda i prodajem gume za ladu ,malo prešle tek 2 sezona i želeo bi da naručim pesmu od Jadranke Barjaktarevic Vozim 200 vozim 200 i jos ima gasa 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Maj 13, 2014 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ Djura nek svrati drugar slobodno Smoki je dezurni veceras .... A i tetka mi je kuci .... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Maj 17, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @ Alex Jel si ti bese kupio ovakvu ciradu, ako jesi, kako se pokazala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Maj 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Имам је ја,показала се ,нарочито ових дана све је издржала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16197 Napisano Maj 17, 2014 Integrisan, 9351 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je motor ostao suv posle onakvih padavina.... pa ondak je super, stara cirada pocela je da se raspada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11623 Napisano Maj 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I moja, eno ga kisne danima i ništa, suvo. Ali moja nije takva kao sa slike, moja je neka Louis75 edition. Ne vidim je na Louisovom sajtu...možda je nema više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Maj 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Eво сад сам га гледао,ем што је остао сув,ја сам се плашио да је не поцепа ветар,јер код мене константно дува. Вреди те паре ,још сам је ја поручио док није била на попусту Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Maj 19, 2014 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi večeras ima humanitarno veče u kafe bora bora na Dorćolu, prihodi od piva i donacija ide u humanitarne svrhe pa eto razloga da se okupimo ko može. Znači od 19h pa celu noć biće ekipa MSC-a na licu mesta, svi su smo pozvani. Vidimo se, i Maxi pozdrav!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...