Laki_90 620 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad koji moj cutite svi !!!!!!! Kad neko izblati onako dobrog momka CUTITE a kad ja kazem mozda ne slanu salu al je sala onda napusavanje. Toliko o tome kakvi smo... Rade brate, jel' gledaš ti na sat? Vreme je relativan pojam i kad je mogu reci prijatelj u pitanju nema ulogu tacnije nije prepreka da bi napisao kako je lose ono zvucalo Nego da se nevracamo na staro. NiJE FER VI DANAS PROLAZITE PREKO MOSTA A JA U DZIPU VAS POSMATRAM PA NEVERUJEM. Da li je moguce da sam bas danas radio inace bio sam zaduzen da predjete most bezbedno i kad ste ga presli morao sam da se vratim na adu da mucim oci onim slomljenim akvariumom i ribicama rasutim po adi. Njam njam Ja stvarno ne znam kako bi MSC uopste postojao bez tebe.....potajno pazis da se ne izgubimo, da nas ne zaustavi policija, da bezbedno predjemo most...stvarno NE ZNAM kako je to islo dok se nisi pojavio ti.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 22, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan е Лаки,Лаки !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad koji moj cutite svi !!!!!!! Kad neko izblati onako dobrog momka CUTITE a kad ja kazem mozda ne slanu salu al je sala onda napusavanje. Toliko o tome kakvi smo... Rade brate, jel' gledaš ti na sat? Vreme je relativan pojam i kad je mogu reci prijatelj u pitanju nema ulogu tacnije nije prepreka da bi napisao kako je lose ono zvucalo Nego da se nevracamo na staro. NiJE FER VI DANAS PROLAZITE PREKO MOSTA A JA U DZIPU VAS POSMATRAM PA NEVERUJEM. Da li je moguce da sam bas danas radio inace bio sam zaduzen da predjete most bezbedno i kad ste ga presli morao sam da se vratim na adu da mucim oci onim slomljenim akvariumom i ribicama rasutim po adi. Njam njam Ja stvarno ne znam kako bi MSC uopste postojao bez tebe.....potajno pazis da se ne izgubimo, da nas ne zaustavi policija, da bezbedno predjemo most...stvarno NE ZNAM kako je to islo dok se nisi pojavio ti.... Sta sam ja napisao lose i u cemu je tvoj problem, samo sam pomenuo drugarima kakav sam baksuz da bas taj dan radim!!! uostalom sta je fora da ispadnes pametan ili da me isprozivas molim te objasni mi to... Posto ne razumem tvoj bezobrazni SARKAZAM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja nemam predstavu sto su ovde ljudi postali tako nervozni i laki na obaracu :zbunjen: ... Predlažem nervoznima da malo zaobidju ovaj caffe i odu malu da produvaju svoje makine, vazi za SVE članove MAXXXXXXXXIIIIIII BANDE... ako neko bude imao potrebu da ovaj post negativno komentarise moze slobodno na PP, ili neka vodi na PIVO pa nek mi objasni oči u oči , samo da se više ne nastavljamo ko neke NEPRCANE BABE 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sto je mene tice ovog momenta prestajem sa svakom prepirkom, samo molim bez provokacija. Upravu si motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim ovde nikakvu prepirku niti prozivku....samo bi mogao malo da obratis paznju na to sta pises, kako zvuci i da se pojavis na nekoj voznji posto te 95 % ljudi iz msc-a ne zna , tako da ne znam ni sa kime se "dopisujem" a ne samo da sedis i pises po forumu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano April 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Laki bud' dobar, pripucaće Rade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Bato....pa nisam ni ja "goloruk"....zaboravio si to.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 23, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Jes da ti baratas dugim cevima, al Automat je Automat... :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo dečaci da glasamo...Svi predlozi i sugestije su dobrodošli (i i i i ) Bio danas do radnji sa moto opremom kupio neke gluposti i gledao sledeće stvarčice...Pa da vidimo da li leže ili jok (pretpostavljam da sam ovu prvu torbicu "turio" naopako ) A evo i nindža kofernjače...46-ica u Shad verziji a ima i ovo ali meni je to mnogoo veliko Aj sad udrite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мени овај кофер у односу на онај од суботе чучи до 00.Не знам мени су боље решење бочне торбе,а и добро му стоје Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koferče mu je leglo k'o budali šamar . One prve torbe batali - nisu za njega. Ove druge mi se čine bolje ali ti je fotka dosta sitna pa ne vidim baš najbolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Stvar ukusa i stvar potrebe . . .Ako ti treba kofer za dve kacige onda Shad 46 lit . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5141 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije stvar samo u dve kacige. Čovek planira ozbiljna putovanja ove sezone (Hilandar, Alpi) i treba mu tovarnog prostora. Pogotovo što na Hilandar ide sa suvozačom pa torba pozadi na sedište otpada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Uff, a meni baš ove druge nisu simpatične al uopšte, nekako mi nije to to.... Izgleda da volim sve sitno (torbe, bivša žena) Evo i malo većih slika .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Сва срећа па сам ситан иначе би морао са јамахицом на Хиландар.Ове велике су барем мени одличне.Ал` опет ти одлучујеш наравно.Ја ћу само четкицу за зубе да понесем и то је то.А имаш среће што позади седим а и ти волиш да возиш на зачељу колоне па остали неће имати проблема Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I moto je - Svako j.... ono što je povezao - 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan кофер већ имаш купи бочне али не те јер му не стоје ...настави са потрагом !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi Djurice, meni ove bocne lepo izgledaju za razliku od onih prvih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo i kofer za dve kacige i bocne torbe te vece bas su dobre.Od viska prostora glava ne boli nema veza sto sad ides sa Bracom sutra ces ici sa nekom ribicom a zenske kad pocnu da se pakuju njima nikad dosta mesta...plus sutra kad oces menjas uvek ces pre prodati stvari sa vecom zapreminom nego manjom.....e sad ako u tvoj postojeci kofer staju 2 kacige onda ok ako ne uzmi ovaj veci a tvoj na dobos.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan glas za drige pve vece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Veci kofer definitivno.....a bocne torbe?!....hm.....Mozda nesto na foru aleksantovih ili kao fabricke za bevkicu? Ove mekane su mi nekako bezveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano April 23, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Laki bud' dobar, pripucaće Rade daleko bilo !!! Al cu nju da zovnem da odradi posao :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 23, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za kofer uvek! namena je visestruka, dok bocne landaraju bez nosaca torbi..... probao torbe na proslom motoru x9, i uopste nije sigurno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan glas za drige pve vece Tebe još drži ono pivo od petka , a ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...