Alexa90 11575 Napisano Januar 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas2417707/suzuki_burgman/ Ona je valjda dodatna oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nije Rumba uzeo. Ja bih voleo da je ostao u MSC ali nije. Није нажалост Ексајтинг завршио код мене. Али добро, драго ми што је Шипи нашао купца, нек' колегу у здравље служи! Биће прилике да се ја вратим међ' "пластиканере". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...suzuki_burgman/ Ona je valjda dodatna oprema Ma kakva dodatna oprema .... kad voziš Burgman taKe i slične metlom rasteruješ od istog 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu bre ludog li sveta ima boze sacuvaj :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Xciting je sinoc promenio vlasnika i od sada cete moci da ga vidjate po Beogradu. A ja sam postao vlasnik Beverly-a 200 iz 2003god. nisi napisao "PONOSNI" vlasnik beverlija 200 ... Ako mogu ove informacije da se sakriju od dragog nam Bigija, nešto nam je zadnjih godina alergičan na Beverliste :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniau...suzuki_burgman/ Ona je valjda dodatna oprema Ma kakva dodatna oprema .... kad voziš Burgman taKe i slične metlom rasteruješ od istog Draga Popadijo, sledeći put kad bude radila metla vidi namrškaj meni jednu ovakuuu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu drugari, sto je mene pukla nostalgija za ovako necim, vozi mi se ocu d umrem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 26, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Popovica toliko salecu, oblecu, napadaju, bacaju se na vizir... ne znam da li je zbog bugija ili... u skorije vreme ugradice brisac od mecku 190-ticu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 26, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Xciting je sinoc promenio vlasnika i od sada cete moci da ga vidjate po Beogradu. A ja sam postao vlasnik Beverly-a 200 iz 2003god. Ladno ce Bigi poceti da te mrzi sad... hahahahah necu on je proveren!!! Ne moz on da bude gay beverlista!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mala pomoc, jel moze 250cc na autoputeve po italiji da se vozi? i ako neko ima skuter dobar na prodaju da mi javi. trazim za drugara od 250 ili 500 cc, do 1800e. hoce drug da postane clan porodice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mala pomoc, jel moze 250cc na autoputeve po italiji da se vozi? ... Ti to malo nas zekis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Danas je MSC expedicija u Astri karavan 1.7TDCi ( jel vako Culle ??? ) posetila neke znamenite predele i tamo je videla sledeće... Ko ne vidi dobro omladinka ulazi u kamion i ide malo da mu ga da po .. a onda smo posetili i tajnu bazu SuperPOP-a i tamo videli parkiran njegov vozni park 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 27, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi mala pomoc, jel moze 250cc na autoputeve po italiji da se vozi? i ako neko ima skuter dobar na prodaju da mi javi. trazim za drugara od 250 ili 500 cc, do 1800e. hoce drug da postane clan porodice Mrzim sto cu ovo reci zbog mog stava prema beverlyju ali ima u ns jedan 250 crni mat sa Miv izduvom presao oko16000km..2007god, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da upotpunimo malo danasnji dogadjaj sa MSC ekspedicije Veselo drustvance sa zadnjeg sedista pomenute Astre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 28, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo zezanja za ljubitelje Gilere Runner.Igrica je u pitanju. http://www.mofunzone.com/online_games/gilera_runner.shtml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 28, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, evo ja vam ovde malo upao na kaficu Da ne bih otvarao novu temu itd, interesuje me onako na brzinu kakvi su beverly 500 i nexus 500 za putovanja u dvoje, ja sam negde 194cm i 100kg, devojka 168 60ak kg? Da li su udobni? Nadam se da ćemo se uskoro pridružiti ovoj družini, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 28, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, evo ja vam ovde malo upao na kaficu Da ne bih otvarao novu temu itd, interesuje me onako na brzinu kakvi su beverly 500 i nexus 500 za putovanja u dvoje, ja sam negde 194cm i 100kg, devojka 168 60ak kg? Da li su udobni? Nadam se da ćemo se uskoro pridružiti ovoj družini, hvala Sa istim agregatom toplo preporucujemo mi iz AA sekte Aprilia Atlantic 500 Classic GT...Mnogo udobnije!!! Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za Beverly nisam siguran koliko ce ti biti udoban za duza putovanja. Ja imam 184cm pa mi fali prostor za noge, sad na tvojih 194cm mislim da ce ti biti mali. Za grad je ok. Slazem se sa Big Riderom, probaj AA. Takodje mogu da ti preporucim I Xciting. Posle Beverly-a deluje kao ladja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Miloše, na Nexusu ćeš sa 194 cm izgledati kao na hoklici a cura će posle prve vožnje od 200+ km da te ostavi . Malo šale ne zameri... Visina ti je problem za skoro svaki maxi. I Xciting 500 je problematičan za ljude od preko 190 cm jer je korman povijen u napred a podnica dosta visoka. Beverly prosto nije za neka duža putovanja mada ima drugara iz ekipe koji su peglali po 400-tinak km dnevno na MAXI vožnjama. Atlantic jeste udobna lađa ali je problem naći kvalitetan primerak, godina godinu sustiže Možda da probaš nešto od dvocilindraša: Silver Wing 600 ili Burgman 650. Kvalitetno urađeni, prostrani i udobni, ima ih mlađih godišta nego AA 500... Prednosti jednocilindraša su pre svega potrošnja, jeftinije održavanje (servis, gume, delovi) i jeftiniji pazar dok su dvocilindraši potentnije mašine koje ili ne ili vrlo malo zaostaju za brzinašima iz svoje klase ali su i skuplji u samoj nabavci... Ako se ipak odlučiš za Atlantic, Ivan "vizirdžija" prodaje svog AA500. Dosta kvalitetan primerak je u pitanju a ostalo vidi sa njim. Drago bi mi bilo da se pridružiš MAXI ekipi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mladom Steviću je nešto smešno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 28, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima! Prodajem mog banditosa i imam neke ponude za Nexus 500 i Beverly 500, iskreno probao bih maxiscoot, to me oduvek privlačilo jer sam jedno vreme vozio free 50 i Runner-a 125 i baš sam se slatko navozao! Meni nije neka kilometraža 400km po danu, da li je moguće da je to toliko neudobno? Valjda je to udobnije od mog motora? Najviše što sam vozio je 600km u danu na banditu, bio sam malo umoran jer je bio krivudav put. Kakvi su po pitanju brzine na autoputu 100-120? Da li su u visokim obrtajima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan jednocilindraši 100 kmh 4,5 - 5K, 120 kmh 5,5 - 6K, dvocilindraši bi trebalo da su nešto nižim obrtajima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Januar 28, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Ok to je pola cajgera, nije strašno. Hvala na odgovorima, ako bude nešto, bićete obavešteni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...