Farmaceut_bg 107 Napisano April 2, 2012 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Uvek večita tema, da li natočiti više, ili manje, za isti novac. Možda zavisi i kod koga se sipa taj "euro" ,"evro" kako li već......Npr....kod Mol-a bi trebalo da je pravi "euro", a ne "Pančevac", ko će ga znati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja gorivo samo sipam na Mol-ovu pumpu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano April 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ja delim mišljenje sa Aleksantom, sipaj euro i preći ćeš manje kilometara a razliku u vožnji nećeš primetiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano April 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je bitno koje gorivo sipamo, bitno je samo da se negde ide i da je drustvo pravo :-))) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 2, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan sipam euro bmb otkad se nedavno pojavio kod nas na pumpama,tesko je neku razliku videti,da je 50 ccm motor mozda bi se i osetilo,ali najvise ga sipam jer kako sam cuo on se jedini od ovih benzina ne pravi u srbiji vec je uvozni pa tom logikom mozda je malkice cistiji i kvalitetniji,ali to je mozda samo na papiru.bilo kako bilo,sipam ga u atlantica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano April 2, 2012 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaa jedva cekam tu subotu!!! Brm brm :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan najverovatnije dolazim i ja.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 2, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan subota je jedini dan kad ne mogu da mrdnem nigde...bravo za tajming Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 2, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim sigurno.... eh, u subotu, vozam se ja sa drugaricom, i kod delta sitija neka izlozba, kad ono bmw i honda, i ono honda pod sator stavila skutere, i medju njima integra.... aj da sednem na nju, da se razocaram jer mi je mala, kad ono ne lezi vraze,stoji mi ko salivena... malo se na nju jase ko na motor, ali ljudi noge skoro da mogu da ispruzim, dva polozaja.... tabla ko kod motora, sa jos nekim stvarcicama... rucice lepo leze, prekidaci lako dostupni.... i nije ni malo mala... malo ruzna stop svetla...ali preziveo bi sve to..... samo......samo kosta 8500e.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 2, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Šta je za mačka goveđa glava ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano April 2, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2078 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim sigurno.... eh, u subotu, vozam se ja sa drugaricom, i kod delta sitija neka izlozba, kad ono bmw i honda, i ono honda pod sator stavila skutere, i medju njima integra.... aj da sednem na nju, da se razocaram jer mi je mala, kad ono ne lezi vraze,stoji mi ko salivena... malo se na nju jase ko na motor, ali ljudi noge skoro da mogu da ispruzim, dva polozaja.... tabla ko kod motora, sa jos nekim stvarcicama... rucice lepo leze, prekidaci lako dostupni.... i nije ni malo mala... malo ruzna stop svetla...ali preziveo bi sve to..... samo......samo kosta 8500e.... Cijena prava sitnica.Stvar ukusa ali meni je T-MAX .A mislim i da mu je cena bolja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 4, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan ljuti stroj danas, ....sipano novo menjačko ulje......i normalno pokisao još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko novci rega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 4, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11.000,00....plus tehnički....prvi put sam dao 14.200,00 sa saobraćajnom i tablicama....tako da je ovo korektna cifra već Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 4, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan evo i mene ja sam nov pa sve packe koje trebam da istrpim istrpecu salim se, pozdrav momci i ja bi da se uclanim sa Xcitingom R300i, i krivo mi je sto sam se tek sad uclanio pa ne mogu da stignem sa vama da odem na putovanje jer se nisam organizovao na vreme, tek sad sam procitao. lepo se provedite i nadam se da ce biti neko obavestenje o novoj turi u skorije vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 4, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Dachmenu..... kakvo putovanje pominjes?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano April 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za novog drugara sa odličnim maxijem. Što se putovanja tiče, planira se Transfagarašan u avgustu a pre toga nešto maxi vožnji i okupljanja na koje itekako možeš da stigneš ako budeš raspoložen... Dobro nam došao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, hvala vrlo ste ljubazni za svaku avanturu i dobar put uz odlicno drustvo tu sam! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci, hvala vrlo ste ljubazni za svaku avanturu i dobar put uz odlicno drustvo tu sam! . Samo nisi napisao odakle si ili se podrazumeva da si iz Beograda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Da, da iz bg-a izvinjavam se, nisam jos doterao profil, sta cu kad sam nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz dachman88 imas lep maxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan pozz dachman88 imas lep maxi Fala vi, hvala pazljivo sam birao, ovo mi je prvi maxi skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 5, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi, hvala pazljivo sam birao, ovo mi je prvi maxi skuter. lep si skuter izabrao, čuvaj ga i pažljivo vozi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano April 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Preporučujem ti da odmah uradiš servis, uhvati tako red i uživaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano April 5, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Preporučujem ti da odmah uradiš servis, uhvati tako red i uživaj. znam hvala na savetu, vec sam ocistio prenos, zamenio ulje u motoru, proverio plocice, stavio novu prednju gumu i sutra idem da zamenim menjacko ulje, svecicu, antifriz i kociono ulje, sta cu kad volim da znam sta mi je u skuteru u svakom trenutku a i pomoglo mi je sto imam servisnu knjizicu iz italije odakle je uvezen malo sam mozda picajzla sto se tice toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...