Arakis 6045 Napisano Mart 4, 2012 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima još u Labosu, dođi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Deo novosadskog ogranka Maxi Scooter Cluba na kafici u Zmaj Jovinoj ulici. S' leva na desno: alexanto, lukisa i Boriša... Prisutne su bile i Borišina devojka i moja draga ali "njine" fotke su kod Boriše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Nasli se na Avali,Satelis i ja isli da se provozamo do Avale kad ono gore dva Beva,deluju mi poznato,kad ono prepoznam alexBGD-a i tu se raspricamo,posle obidjemo mali krug sa jugozapadne strane Avali i preko Jajinaca i autokomande kuci .Ako sledeci vikend bude lep,idemo u jos vecem broju,organizivano . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan uh, lepa fotka. mini skup. jel to i kolega sa satelisom ima neki RACE izduv ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Aha Race Hexagonal sa karbon zavrsetkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan evo kako smo brat i ja napravili drzac za mobilni telefon.... sa leve strane je napravljen otvor da moze da se zakace slusalice za slusanje glasovnog navodjenja i za punjac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Mart 6, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Korisno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo funkcionalno, deluje dobro uglavljen - ne mrda kada pređeš preko rupe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ne mrda...usrafljen je za donji (crni) vizir, na plocicama koje se srafe sam stavio gumu da mi ne izgule vizir i drzac vizira tako da ujedno umanjuje vibracije...samo sutra moram da proverim da mi donji deo ne oguli ovu plastiku iznad cajgera, ako pokaze sitne znake grebanja ide guma sa donje strane, pa preko nje carbon folija...probao danas, pregledno je...i na daljim voznjama moze biti vrlo korisno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan danas je dobio prvo pranje ove godine...i evo malo svezih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan danas stavljena j. costa....ne znam kako da opisem sad vozim drugi motor...saka para za costu vredi....kad je moja devojka rekla e ovo ti je nabolja investicija na motoru znaci da stvarno vredi primetio sam da je podiglo obrtaje za 1000....znaci ako je pre isao 100kmh na 5000 obrtaja sad na 5900-6000....ali sam takodje primetio na fabrickom posle 100kmh znaci sa nekih 120kmh kao da mu ne prija ta brzina....sad je druga prica kao da te tera da das jos gas....kad je alexanto rekao da "cupa armaturu" veruj te mi svaka mu na mestu....naravno samo da iskoristim priliku da se zahvalim Mrkulji sto mi je pomogao i zalepio lamelice kod njega.....hvala druze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 9, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan jeste li videli ovo?? http://www.youtube.com/watch?v=wVEBTTzKoII&feature=related dakle 399cc injection 1 cilindar 4 takta 14,7 litara rezervoar gume napred 15 inca nazad 14 sav je u led svetlima mesta za 2 full face kacige ispod sedista kloje se otvara na dugme mesavina tmaxa i burgmana...samo me jos interesuje cena...u austaliji ce biti 7500dolara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas sto se ima kupiti najpribliznije u ovom trenutku je GTS Evo 300i sa cenom od 3999 evropskih novcanica,danas idem u teletrejd pa cu ih pitati da li ce u sledecem uvozu biti MaxSym-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nema potrebe da ih pitaš - kod njih ovo čudo neće biti bar još dve godine. I taj GTS 300i EVO imaju, slovima JEDAN model koji prikazuju po sajmovima. Kad se pojavio model Citycom 300, ja sam ih zvao da pitam a sa druge strane žice se čulo skoro Muuu...Nisu imali pojma šta je to... Ovo je model Maxsym 400 koji ima i starijeg (većeg) brata Maxsym-a 600. Spoljašnjost je identična. Po meni čist plagijat Burgmana 400. Bez obzira na "krađu identiteta" - sviđa mi se... Cena kod nas nema šanse da bude ispod 5 - 5,5 K evra za 400-tku a 7,5 - 8 K evra za 600-tku a nije isključeno i kila - dve evra preko toga za model 600. Ima li potrebe da pišem da bih ga rado posedovao...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima i grejanje Lep nema sta..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 9, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja ih zvao...culo se u slusalici prvo: aaaaaaaaaaaaaa, a onda muuuuuuuuuuuuuuu....pa ja im sve lepo objasnio, da to njihova fabrika pravi, da se pojavio ove god, da ima 400 i 600cc, a oni, zovite u aprilu, tada nam stize posiljka..... jeste isti burgman i malo yamahine table...ali je simpatican.....citao sam neki uporedni test, samo u nekom delu udobnosti zaostaje za burgmanom.....vizuelni efekti led lampi su neverovatni....plus video sam neke pandurske sa koferima, blicevima i ostalim cudesima..... ne pominju abs.... cena 7500 australiskih dolara, to mu dodje oko 6200 evropskih dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan da li za ovo dobiješ nagradnu vožnju ako uhvatiš patku, ili se možda svidiš nekoj tamo Sulejmadi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Konacno nadjoh vremena da sednem za racunar. na moju veliku zalost Madison je promenio mesto boravka i sada mu je prebivaliste u okolini Leskovca. Ali je druzina bogatija za jednu Gileru Runner VX 125 4t iz 2006god. Slike cu okaciti ovih dana. Mogu vam reci da izgleda odlicno (citaj -perfektno- sve je na njemu jos fabricko), a ja sam danasnji kratki izlet do Bg-a iskoristio i kupio malo sitnica za Gileru (kais, rolnice, svecicu, ulje motorno i menjacko i kocnica, filter ulja i vazduha) i mogu vam reci samo da uvek treba pogledati na vise mesta i raspitati se za cene. Evo primera: u PGS-u kais 3230din, rolnice 1120din, filter vazduha 570din, svecica 1100din, filter ulja 1100din; kod Davora nekoliko metara od njih kais 4100din, rolnice 900din, filter vazduha nema; u MASS company svecica 690din, filter ulja 830din. Naravno iskombinovao gde je sta jeftinije i uzeo. Zasto da dajem pare bez razloga.. Samo mi nije jasno kako PGS i Davor koji prodaju iste Piaggio originalne delove mogu da imaju toliku oscilaciju u cenama. Ali to neka oni razmisljaju a meni predstoji sutra da uradim servis na Gileri.. MAXI pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan To znači da se KYMCO spRema za nove pobede ... BTW jel došao kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan To znači da se KYMCO spRema za nove pobede ... BTW jel došao kući Ovo sve gore nabrojano je za Gileru. Za Kymca su delovi poruceni i cekaju se..i naravno da ce biti spreman za nove pobede.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kymco brunda po garaži - sve se rita, mukica hoće kući...Jedva ga obuzdavam da ne utekne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Mart 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Proteraj ti to predsedniče malo ... da ga sunce vidi, da protegne gume . Ovaj njegov nesretni gazda sređuje devojčici tamo neki motorić, a njegova pila sedi u mraku ... Šta žene rade od nas c, c, c 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 9, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba novi Louis katalog imam jedan viška....ko se prvi javi njegov je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba novi Louis katalog imam jedan viška....ko se prvi javi njegov je jaaaaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Mart 11, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ako nekom treba novi Louis katalog imam jedan viška....ko se prvi javi njegov je jaaaaaaaaaa Prodato ....mogu ti poneti na neku od prvih vožnji ....ili poštom poslati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...