Djuxy 1752 Napisano Novembar 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan To bih i ja voleo da znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Novembar 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan 60-80km/h 100km/h max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 4, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan E dobro da znam kaki motor da kupim da ne možete da mi bežite ako nekad budem na nekom skupu Šalim se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Novembar 4, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan I poslednji, treći deo putovanja od Kragujevca do Borača. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Novembar 5, 2011 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan moze vreme da se namesti, preuzeto sa drugog foruma uputstvo ... ... Izmenite trenutno vreme i datum, iskopirajte ga u root kartice na kameri, skinite sa USB-a uključite, isključite i uključite kameru. Ako je fajl još uvek na kartici nije prihvatio vreme, ako je nestao znači da je vreme naštelovano. imenuj file tag.txt (otvori u notepad-u) ovo je sve što treba da bude u njemu [date] 2011/02/08 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 6, 2011 Very Funny Rider, 1126 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Aloooooo...sta je ovo? nema nikog Sta se radi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Novembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Aloooooo...sta je ovo? nema nikog Sta se radi? Mora da se svi voze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4780 Napisano Novembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Neki smo juče igrali tenis ceo dan na turniru a danas radili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A neki smo i oboleli i to ozbiljno izgleda....Ajde recite mi jel sam ja zdrav. Uvalili su mi službeni autić, pa 6 dana nisam vozio motorčića već samo auto i u subotu kada sam seo....ko dete na trešnju, nemoš mi skinuti kez sa lica... Ova situacija mi se desila i letos (ista priča sa služ. kolima) i posle nekoliko dana sam morao da zbog krize sednem uveče u 22h i i odem da se ko bolid vozim sam po Košutnjaku da bi me popustilo. Već 2 nedelje samo visim po internetu i gledam jakne i kacige.A o novom motoru da ne govorim, jedva sam se smirio i odlučio da je kupovina novog ljubimca trenutno nemoguća misija. Ima li leka za mene ? :lud: :lud: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Novembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Aloooooo...sta je ovo? nema nikog Sta se radi? ja sam na poslu svaki dan od 9 pa do 8-9 tako da i ne stizem da pogledam komp po ceo dan a od voznje nema nista sem vikendom kada se svi organizujemo pa ne mogu da uskratim sebi to zadovoljstvo :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 7, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Već 2 nedelje samo visim po internetu i gledam jakne i kacige. Ima li leka za mene ? Samo 2 neđelje Meni oči ispadoše, već nekoliko meseci gledam po oglasima i ništa a ako i nađem nešta da valja proda se odmax Zato ćuti tu i vozaj beverlija i ne javljaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan A neki smo i oboleli i to ozbiljno izgleda....Ajde recite mi jel sam ja zdrav. Uvalili su mi službeni autić, pa 6 dana nisam vozio motorčića već samo auto i u subotu kada sam seo....ko dete na trešnju, nemoš mi skinuti kez sa lica... Ova situacija mi se desila i letos (ista priča sa služ. kolima) i posle nekoliko dana sam morao da zbog krize sednem uveče u 22h i i odem da se ko bolid vozim sam po Košutnjaku da bi me popustilo. Već 2 nedelje samo visim po internetu i gledam jakne i kacige.A o novom motoru da ne govorim, jedva sam se smirio i odlučio da je kupovina novog ljubimca trenutno nemoguća misija. Ima li leka za mene ? :lud: :lud: sedmica na loto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 7, 2011 Very Funny Rider, 1126 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Već 2 nedelje samo visim po internetu i gledam jakne i kacige. Jaknu kupis IXS a kacigu Scorpion i resio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1932 Napisano Novembar 7, 2011 Skuteras, 3695 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da se kupi skupa oprema, a da se kupovina boljeg, jaceg, veceg, novijeg skupljeg.... motora-skutera odlozi za kasnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 7, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi vikendi ce mi doci glave, samo se jede i pije. I posle kazu da je selo zdravije od grada da li to znaci da ne prodajes makinu i planiras transformatora sa nama :zbunjen: Makina se jos uvek prodaje, mada sad ce zima i nikad se ne zna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu kupis IXS a kacigu Scorpion i resio si problem Mare sine ti si me i navukao na taj Scorpion a oni samo smanjuju te cene i navlače me....Al tvoj model ima samo XXL .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Novembar 7, 2011 Very Funny Rider, 1126 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu kupis IXS a kacigu Scorpion i resio si problem Mare sine ti si me i navukao na taj Scorpion a oni samo smanjuju te cene i navlače me....Al tvoj model ima samo XXL .... Otidi u MaxMoment i ima da nadjes kacigu samo takvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 7, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jaknu kupis IXS a kacigu Scorpion i resio si problem Mare sine ti si me i navukao na taj Scorpion a oni samo smanjuju te cene i navlače me....Al tvoj model ima samo XXL .... Treba da isporbas kacigu. Meni recimo ne odgovara nista osim UVEX-a. Em sto mi je velika glava, a skoro svaka me zulja napred. Bio sam u Louisu i probao sam sve i svasta...i nekako mi uvex najbolje odgovara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 7, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bata Djuxy, nema šta da gledaš, ..... ja sam gledao, gledao, merkao - oću ovo, neću ono i skroz sam oboleo !!! Sve do ......... jednom, a onda akcija, imamo li love - nemamo, normalno niti ćemo je imati jer se lova uvek potroši na gluposti, ako ne tvoje onda dečije, ženine itd. Dakle, ako imaš od koga, zaimaj na mesec, dva, tri i kupi sebi što ti srcu milo, jedino što kod žene moraš biti dobar ceo period otplate duga, al jbg ... i bdw ... Ima li leka za mene ? :lud: :lud: ima brate - terapija je sledeća sunčan dan, 10l čorbe u rezervoaru i voziti, vooziiti, što češće, dok ti dupe ne utrne, pa opet i opet i opet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 7, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bata Djuxy, nema šta da gledaš, ..... ja sam gledao, gledao, merkao - oću ovo, neću ono i skroz sam oboleo !!! Sve do ......... jednom, a onda akcija, imamo li love - nemamo, normalno niti ćemo je imati jer se lova uvek potroši na gluposti, ako ne tvoje onda dečije, ženine itd. Dakle, ako imaš od koga, zaimaj na mesec, dva, tri i kupi sebi što ti srcu milo, jedino što kod žene moraš biti dobar ceo period otplate duga, al jbg ... ovaj papucic ti istinu kaze!..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 7, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ovaj papucic ti istinu kaze!..... eee Zekane , odzvoniće i tebi uskoro , pa ćeš da vidiš kako to ide ..... lupanje oblandi i to, a bogami... i iznad SuperPOP-a ima POP !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 7, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ovaj papucic ti istinu kaze!..... eee Zekane , odzvoniće i tebi uskoro , pa ćeš da vidiš kako to ide ..... lupanje oblandi i to, a bogami... i iznad SuperPOP-a ima POP !!! oce oce, znam i ja to, i ovakvi ko ja budu najveci papucici.....ali do tada uzivam i zezam vas...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 8, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odzvonilo je svima nama izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 8, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan - Kypck - Primetih da tvoje telo ima istančan ukus : Glava only Uvex, noge only Puma.. SuperPOP - krenuo sam sinoć u proceduru obrade žene ..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan super mario skuter hahhahahahahahah............... http://www.youtube.com/watch?v=gtD2ZEVid3M 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...