HOGAR STRASNI 1168 Napisano Avgust 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Novi izgled mog Atlantica. Zatamnjene štop lampe, katadiopter na koferu kao i novi vario vizir - naravno zatamnjen. Sad vrlo zajebato izgleda... Ima levi profil, desni profil, od zada, a gde mu je "anfas" ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Avgust 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto najbliže anfasu. Nisam stavio jer su bile već tri fotke. Da ispoštujemo pravilo i postavljača teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 1, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je on odavno "odustao" od nas sto se vidi iz njegovog posta ja odustajemradite sta hocete od teme... stavljajte i po milion slika nemam vise snage da ponavljam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Avgust 1, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto najbliže anfasu. Nisam stavio jer su bile već tri fotke. Da ispoštujemo pravilo i postavljača teme. izgleda mnogo ljuce nego pre , mene samo zanima da li ide malo bolje nego pre i kad cemo malo da oprobamo makine? kako ti je sad za voznju nocu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Avgust 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam zamenio kvačilo osetilo se poboljšanje i bolje potezanje. Imam utisak da je i sa novim varijatorom sa 8 rolnica dobio još malo "vatre" u međuubrzanjima. Makine probamo kad se dogovorimo. Noću je sad mnogo bolje kao i po kiši. Ostaje da flip-upp kacige zamenimo sa full-face zbog buke i biće milina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mlekadžija 8 Napisano Avgust 5, 2011 IT on Yamaha, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se dolazi na posao ... nasi lepotani ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedjica69 3 Napisano Avgust 5, 2011 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Versity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje lepotice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se dolazi na posao ... nasi lepotani ... sad mi kao treba da pretpostavimo da je posao u zgradi broj 8, gde se nalazi "strategic" , ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 7, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Motor-che, oko sokolovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 13, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Konačno je završena sanacija posledica pada na Atlanticu i sada izgleda ovako, napravili smo nov vizir, prefarbali šta je trebalo i presvukli bočne lajsne carbon folijom. Nisam hteo da preterujem i trudili smo se da zadrži originalni izgled što više......ja sam prilično zadovoljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Avgust 13, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan preeeleeep jeeee... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Avgust 13, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piaggio80 30 Napisano Avgust 20, 2011 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Sport city 200 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 21, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pošto suvozačica nije bila zadovoljna udobnošću morao sam da tapaciram kofer. Obzirom da čovek koji je napravio naslon nije to do sada radio i ja mu nisam ni sliku pokazao kako to treba da izgleda.....rezultat je neverovatan. Originalni nasloni za Kappa kofere izgledaju smešno naspram ovoga, ako nekom treba bilo kakva restauracija sedišta vašeg ljubimca, tapaciranje, oblaganje kožom volana,ručica menjača itd poslaću broj na PP.....čovek je madžioničar, a cene su smešne evo slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4681 Napisano Avgust 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5993 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Extra je ispalo. Možda bi bolje bilo da je u boji sedišta... U svakom slučaju važno je da si udovoljio curi. Sve pohvale za posvećenost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 21, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja tu ne bi diroooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Avgust 21, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Nije imao kožu u toj nijansi sive, pa sam mu rekao da štepove uradi sivim koncem ali se to ne vidi na slikama najbolje, mada bi sa duplim štepom postigao jači vizuelni efekat. I ovako je ispalo van svih mojih očekivanja i lepo se uklopilo sa motorom, a devojka pevuši u fotelji ....drago mi je da vam se dopada.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Avgust 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prudružim...Beverly ko svaki srebrni Beverly al se ja ložim da imam bar malo lepši vizir.. :zvizduk: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Avgust 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se prudružim...Beverly ko svaki srebrni Beverly al se ja ložim da imam bar malo lepši vizir.. :zvizduk: briga tebe kad tvoja ima gde da se nasloni, da nema bolelo bi te uvo za vizir nego bi trazio broj "madjionicara" :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vespa Rally 180 18 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Rally 180 `68 Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ja da predstavim moju ljutu makinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Septembar 26, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Zverka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 26, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan "Aj i ja da predstavim moju ljutu makinu. " Dobre fotke.....lep scooter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Septembar 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Subjektivan sam - ali X9 mi je uvek favorit Lepa makina, nadam se da te lepo služi! Inače, imaš tragove korozije na auspuhu - ima majstora koji to sređuju povoljno. Isplati se dati malo love i preduprediti ozbiljno propadanje na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...