Loshmi82 348 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Dejan88 je napisao: Slabo ko hoce da se zeza sa tim malim 2t motorima. Nema na cemu, nadam se da ces naci majstora. Ma da...znam... Malo je ostalo pedantnih majstora...koji se potrude da rese problem.. Moracu da ga doteram u BG...pa da resim problem.. Volim Super 9, ali me smorio vise.. Vozim 2T, trosi skoro 5 l...a na semaforu me odere 4t 50cc..nema svrhe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2491 Napisano Februar 16, 2021 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Ma da...znam... Malo je ostalo pedantnih majstora...koji se potrude da rese problem.. Moracu da ga doteram u BG...pa da resim problem.. Volim Super 9, ali me smorio vise.. Vozim 2T, trosi skoro 5 l...a na semaforu me odere 4t 50cc..nema svrhe..Onda si zreo za majstora.Super 9 vazi za jedan on najbrzih skutera u klasi. Ja sam sa mojim I jace skutere sa semafora otkidao. Doduse nije bio bas fabrika, ali nista veliko nije radjeno. Lakse rolnice, podesen malo prenos I izduv. E, sad mislim da je I razlika izmedju ovog sa vodenim hladjenjem I tvog. Potrosnja mi je bila 4-4,5 l, ali redovno je "ispaljivan" sa semafora. Max.brzina oko 95km/h po gps-u. Presao lepih 8000km za dve sezone, bez problema ikakvih. A kupio ga sa 4500km. Bio je bas kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dejan88 je napisao: Onda si zreo za majstora. Super 9 vazi za jedan on najbrzih skutera u klasi. Ja sam sa mojim I jace skutere sa semafora otkidao. Doduse nije bio bas fabrika, ali nista veliko nije radjeno. Lakse rolnice, podesen malo prenos I izduv. E, sad mislim da je I razlika izmedju ovog sa vodenim hladjenjem I tvog. Potrosnja mi je bila 4-4,5 l, ali redovno je "ispaljivan" sa semafora. Max.brzina oko 95km/h po gps-u. Presao lepih 8000km za dve sezone, bez problema ikakvih. A kupio ga sa 4500km. Bio je bas kao nov. Ma posle majstora je i poceo da zajebava... Sve je 100% fabrika... Isao je do 75kmh.. Ja ga uzeo sa oko 6000km.. Sa 10000 otisao u servis...i od tada je uzas.. Sad ima nesto preko 17000.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ronny 56 Napisano Februar 20, 2021 U prolazu, 84 postova Prijavi odgovor kao problematičan Opran i osuncan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IM93 8 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda S-Wing 125 Prijavi odgovor kao problematičan Honda s-wing 125 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IM93 8 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda S-Wing 125 Prijavi odgovor kao problematičan Honda s-wing 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Februar 28, 2021 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan N-MAX 125 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goja71 13 Napisano Mart 22, 2021 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Kymco Agility 4t Prijavi odgovor kao problematičan Ovi maxi skuteri su prelepi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 22, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan dobar, leti 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Coaa601 2 Napisano Maj 8, 2021 U prolazu, 14 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Beverly 200,Basic 60cc,ex.Leonardo 150cc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Maj 13, 2021 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Lep sportski motoric,ali vizir bi mozda mogao malo manji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan cezarpa Pa ja sam.ovqj hteo , pošto baš ga dosta vozim i mnogo znaci, a na leto ako bog da spreman je do mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Maj 13, 2021 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cezarpa je napisao: Lep sportski motoric,ali vizir bi mozda mogao malo manji. Pa ja sam.ovqj hteo , pošto baš ga dosta vozim i mnogo znaci, a na leto ako bog da spreman je do mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 10988 Napisano Maj 13, 2021 Ne silazi, 2189 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je dobar zaklanja 100%,nego cisto zbog smeka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Maj 13, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Macak redovno spava na sedistu. I kd stavim ciradu uvuce se ispod. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Mladenovi 8 Napisano Maj 16, 2021 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Katana AY 50 LC Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Katana AY50 LC. 2000 godište. Vodeno hladjenje. Skoro da nije vožen. Plastike i boja netaknute. Skuter prešao 5200 km.Sve blokade još uvek na njemu fabrički. Ne prelazi 55 km/h ,ali zato ubrzanje do 50 km/h je brutalno za skuter od 50 cc. Veoma mali potrošač, sa odličnim kočnicama. Ubrzava nastvarno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBA250280 5 Napisano Maj 17, 2021 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Moto Guzzi Breva 750ie Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja stavim moju ljubimicu Aprila Scarabeo 250ie 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7090 Napisano Maj 22, 2021 Drug član, 2975 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2021 at 8:46 PM, RobiNS said: N-MAX 125 Išao pre koju nedelju u Plattner da ga vidim, baš ovakav, lep motorić... Na kraju je odluka pala na PCX... (Koji je trebalo da stigne pre 10 dana i još čekam). Ni zbog čega specifično osim što volim Hondu i što sam imao dobra iskustva sa dilerskom kućom. A voleo bi i ovo jednom da probam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toma80 61 Napisano Maj 22, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Budva Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2543 Napisano Maj 22, 2021 Drug član, 1498 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto djubre nije u kontejneru, vec pored kontejnera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1229 Napisano Maj 22, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vikend beg u Bešku.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RobiNS 262 Napisano Maj 23, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Rumenka - Novi Sad Motocikl: Yamaha Xmax 125 Tech MAX (2022) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Išao pre koju nedelju u Plattner da ga vidim, baš ovakav, lep motorić... Na kraju je odluka pala na PCX... (Koji je trebalo da stigne pre 10 dana i još čekam). Ni zbog čega specifično osim što volim Hondu i što sam imao dobra iskustva sa dilerskom kućom. A voleo bi i ovo jednom da probam. Sigurno nisi pogrešio, i meni je to bio uži izbor, kod mene je presudio dizajn ali je Honda u prednosti što se tiče nekih detalja (veći točkovi, instr. tabla...), to su dva vrlo često upoređivana skutera... Uživaj! Promenio Maj 23, 2021 član RobiNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...