TomoB 1618 Napisano Maj 7, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan http://vaski-boysi.com/forum1/index.php?showtopic=453&st=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dobra organizacija,dobra ekipa i prava dobrodoslica,bio sam tamo kratko ali sam se dobro proveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako vidite ovu dvojicu koji gledaju u desnu stranu slike negde... ...spremite se da umrete od smeha. Zoki i Mokl, sjajni momci, zajedno voze 3000 kubika. A ovog šmekera sa besnim naoèarima i ženskom torbicom ne treba posebno predstavljati... TomoB, veliki laf. Inaèe, cela ekipa Vaških Bojsa je stvarno srdaèna i prijatna. I klub im je na odliènom mestu... Pozdrav ekipi! najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Najzli,odakle ti slike,nisam te vidio tamo,ali mi je rekao Tomo da si bio nedavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan i jos nesto: ulaz se nije naplacivao i svaki motorista je dobio na ulazu naljepnicu i traku za kljuceve kada sam usao na skup prisao mi je jedan clan kluba i dobio sam jos na poklon 1VIP bon za hranu po izboru i 1VIP bon za pice i znacku od moto kluba "MK VASKI BOYSI" za svaku pohvalu deckima iz kluba i hvala Tomi B sto me pozvao da dodjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 7, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Najzli' date='odakle ti slike,nisam te vidio tamo,ali mi je rekao Tomo da si bio nedavno[/quote'] Saša, klikni na link i prodji sve stranice foruma Vaski-boysi :!: :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Najzli' date='odakle ti slike,nisam te vidio tamo,ali mi je rekao Tomo da si bio nedavno[/quote'] Saša, klikni na link i prodji sve stranice foruma Vaski-boysi :!: :!: evo sve sam pogledao,slike su odlicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Tomo zavidim ti na frizuri...malo...na kilogramima ne... imam ih...izgleda malo više od tebe... 8)a na ovim tetkama ispred tebe ...NIKAKO :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Maj 7, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan a na ovim tetkama ispred tebe ...NIKAKO :oops: Kod ove treèe sa leve sam na hrani i na spavanju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan a na ovim tetkama ispred tebe ...NIKAKO :oops: Kod ove treèe sa leve sam na hrani i na spavanju..... Ma i moja je ista,kao da su sestre...hrana,spavanje,djeca,peglanje... su OK...ali provod ( da ne èuju ove naše ) u provod idemo sa tuðim...pstttt :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Maj 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ma i moja je ista,kao da su sestre...hrana,spavanje,djeca,peglanje... su OK...ali provod ( da ne èuju ove naše ) u provod idemo sa tuðim...pstttt :oops: nemoj tako glasno,cujes se do Umaga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Najzli' date='odakle ti slike,nisam te vidio tamo,ali mi je rekao Tomo da si bio nedavno[/quote'] Skinuo sa Tomovog linka. :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadking 0 Napisano Maj 17, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako vidite ovu dvojicu koji gledaju u desnu stranu slike negde... ...spremite se da umrete od smeha. Zoki i Mokl' date=' sjajni momci, zajedno voze 3000 kubika. A ovog šmekera sa besnim naoèarima i ženskom torbicom ne treba posebno predstavljati... TomoB, veliki laf. [img']http://vaski-boysi.com/forum1/uploads/post-8-1178549196.jpg[/img] Inaèe, cela ekipa Vaških Bojsa je stvarno srdaèna i prijatna. I klub im je na odliènom mestu... Pozdrav ekipi! najzli Ovaj sa naoèalama je moj zubar baš smo èaskali kako bi bio lep sa novim zubalom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 17, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan To da se smeškaš onoj lepoj dugonogoj konobarici u Twinu? :wink: :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roadking 0 Napisano Maj 21, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan To da se smeškaš onoj lepoj dugonogoj konobarici u Twinu? :wink: :wink: najzli Pa Najzli ti uvek pogodiš!!! :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...