^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Octobar 24, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan jedann i jedini Ne kaze se dzabe, sto je lepo kratko traje . . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako cemo realno nesto sto najkrace traje je crf 250 i 450...to si se uverio i sam. Ovde u itliji nece ocima da ga vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan nisu Italijani eksulzivci za taj stav jos mnooogi tako misle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^SuPeR_MiNT^ 46 Napisano Octobar 25, 2012 HONDA RULES, 142 postova Lokacija: Novi Sad - Lađevci Motocikl: Honda CRF 450 r & Aprilia RX 125 sm/x Prijavi odgovor kao problematičan To sto krace traje od konkurencije, opravdava za oko 2000e niza cena . Ali znamo da u 250 supercrossu Honda ima poprilicno zapazene rezultate. A iz iskustva znam da ide poprilicno dobro u odnosu na konkurenciju. Edit: Eto moja sad ima oko 140h od zadnje generalne, menjan je lanac bregaste, spaner, vodena pumpa i semering na radilici. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 17, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovi su vrh vrhova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan jeste da su ukusi razliciti ali meni je hondica vrh!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan samo cu reci aprilia rxv ....posle.moze husaberg i husquarna i tacka..... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 17, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo cu reci aprilia rxv ....posle.moze husaberg i husquarna i tacka..... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Aprilije su sila motori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 814 Napisano Decembar 17, 2012 Drug član, 1410 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan samo cu reci aprilia rxv ....posle.moze husaberg i husquarna i tacka..... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Aprilije su sila motori Dok rade 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
full cross 2 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo cu reci aprilia rxv ....posle.moze husaberg i husquarna i tacka..... Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Aprilije su sila motori Dok rade svi se mogu pokvarit i oni drugi tako da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 24, 2012 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi je mLogo leepa: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 24, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Možete reći da sam čudan ali meni je ovo (ne toliko lep koliko zanimljiv) bajk, KTM 690 Rally Replica. Kooool'ko mi se sviđa zadnji kraj! Evo i zvuka: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Enduro definitivno KLX kojeg sada vozim.Dizajnerski sasvim po mojoj meri,cak mi ni boja sedista i rama ne smeta ! Totalno mi odgovara. A od cross motora,samo sto je ovo X verzija ali nema veze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan + za KLX-a. Šteta što se više ne proizvodi 650-ica. Nije se nešto dugo ona proizvodila, ne znam zašto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 24, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne bih znao...KLX-a uglavnom izbegavaju zbog glavne mane,dekompresora...koji ako se ne odrzava moze lako da napravi haos u glavi... Isreno,za ovo zadovoljstvo i uzivanje kakvo pruza KLX-u,pazicu i 3x vise nego sto treba ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 2, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DRZ400. Lep, relativno lagan, dovoljno snažan, umereno trajan. Sviđa mi se u poslednje vreme. Čini mi se da je kod nas mnogo manje zastupljen nego u mnogim drugim zemljama. Zašto je tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Neprezaljena ljubav, i dan danas kada ga vidim, a mozda sam samo izgleda ...znaci vrh...po meni,uz njega,najlepsi su jos huse fe 390,450,570,ktm exc serija kompletna(od ovih novijih),a od vecih endura,nzm,triumph explorer 1200 i ktm 990 adv i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 28, 2013 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan i da,zaboravih 690 enduro r,takodje ktm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1725 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ova mi je mLogo leepa: A jel' ovo Afrika (XRV)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 28, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Ma naravno. Ima karakterističnu kvadratnu crvenu šaru i okrugli znak sa tri ukrštene zvučne viljuške. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 28, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki DRZ400. Lep, relativno lagan, dovoljno snažan, umereno trajan. Sviđa mi se u poslednje vreme. Čini mi se da je kod nas mnogo manje zastupljen nego u mnogim drugim zemljama. Zašto je tako? Uh koliko se ukusi razilaze, meni recimo od ovih "novijih" enduro-cross vozilica je ovaj ubjedljivo najruzniji Pogledaj one harmonike na amortizerima kao u osamdesetim(mogla je plastina zastita ili neoprenska navlaka), prednji amortizer takodje dizajn iz istih godina, pa i ova cjev od izduva k'o na husqvarnoj iz '75te pa izdignut rezervoar te nazada djeluje kao istrosen :D ..sad ce Aca da brani boje svog magareta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 28, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan A i prednja guma je malo izduvana. Ruku na srce NIJE najlepši ali bih ga najrađe posedovao. Zato mogu da mu oprostim po koju ružnoću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 28, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Enduro motora nije bitna lepota, nego funkcionalnost. Ne postoji lep Enduro motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3299 Napisano Januar 28, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5436 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Uh itekako ima, meni je veoma bitno naravno tek kad zadovolji tehnickim djelom u kom sam pozahtjevan..On nema ljepotu na koju smo navikli jer se rjetko srecu u odnosu na ostale.. u principu cak i oni stari imaju neku ljepotu ali ovo brkanje staro-novo mi je Pa i sam suzuki je na kraju promjenio sve pomenuto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 28, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je lepota u očima posmatrača. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...