markodjurovic 815 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem tockove ili pak samo bandase prednji i zadnji 17ice. Moraju budu zicani. Ponude ovde ili na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan evo ga poceo je sa prepravkama samo ne znam cega xDD Jel se zna sta prepravljas ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Samo josh SM nije pravio. Shta bi drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na koji od motora prepravlja xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na koji od motora prepravlja xD Pa nema bas neki izbor ;D ;D ;D Sigurno planira da uzme jos koji kom. pa unapred sprema tockove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hahhaha pa ne bas, nema nabavljanja niceg novog. Frankestajn bi trebao da ode na 17ice, a dal ce bar lici na SM videcemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan ima da lici al ne znam na sta salim se samo napred sa projektom ! ako uspes da nadjes tockove od Sprint puslera ili kako se vec zove prednji disk zadnji dobos idealno za tebe jedino razmak prednje i zadnje viljuske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katancic 1 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=75506&trazi=1&ur=1&model=0&tip=super%20moto&m=--Oprema-i-delovi-Super-moto-to%E8kovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan A i cena! Sitnica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 22, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=75506&trazi=1&ur=1&model=0&tip=super%20moto&m=--Oprema-i-delovi-Super-moto-to%E8kovi Si lood, toliko mu vredi ceo motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na info-u Al ko sto zemunboy kaze treba mi nesto jeftinije . Neki tomos ovo ono Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta vi mislite koliko kostaju zicane SM felne? SVe ispod 350e je cista premija!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma znamo, ali nigde ne stoji da kupujem SM felne, nego samo zicane. Cak bi idealno bilo da ne kupujem cele felne nego samo bandase. Znaci idealno nazad shira, a napred prednja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 22, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan pa sta vi mislite koliko kostaju zicane SM felne? SVe ispod 350e je cista premija!! Ja znam omladinac koliko kostaju, a znas i ti posto si jurio za tetku i kukao po nekim temama kako su skupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Cao.Evo moj drugar ima tockove kompletne za tebe.Cena 150 eura,Tel.:063-652-561.Inace se bavi oldtajmerima,pa ako nekoga nesto interesuje,pitajte ga. http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ali posao je u medjuvremenu zavrsen. Tako da moze brisanje oglasa. Jos jednom hvala svima koji su preneli informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan pa sta vi mislite koliko kostaju zicane SM felne? SVe ispod 350e je cista premija!! Ja znam omladinac koliko kostaju, a znas i ti posto si jurio za tetku i kukao po nekim temama kako su skupe naravnop da sam kukao zato sam i kupio livene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...