nikoladzoni 1 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan zanima me koj motor da kupim od 50cc?????..........imam 14 godina pa bih zeleo da znam druga misljenja koj motor je dobar za moju uzrast.......da li da kupim nov ili polovan motor????sta mi se najvise isplati???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan molim da svi izjasne svoja misljenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=58007.0 Јел те занима овакав мотор ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobar je motor ali malo veliki za mene ja bih neki kao kross kruzer choper......moze i taj ali je velikk......i neam nesto puno money od 500-700-800 evra...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Где има 700,800 наћи ће се и 900,1000 Шалим се наравно... Ово је моја понуда па ти размисли. Јел те занима скутер? Нудио ми је дечко замену за неки "SPRINТ FALCON", 6 коња... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12712 Napisano Octobar 19, 2010 Ne silazi, 7366 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skuterce za pocetak, ako pa neces automatik, nabavi Apriliu RedRose 50 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma preskoci to 50 nego 125 kupi , nisi ti tako mali ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bez tacne sume mozemo da lupamo samo A i raskrsti sa sobom sta hoces... Nemoj me pitati zasto ali koju muziku slusas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa onako slusam rok , rep , nesto narodno........ne bih skutere......pre bih neki tako kao kross bilo koj i ako ima neko neku ponudu nek javi a da je 50cc i da nije bas skup do 800evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam skutere samo ali ne puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kruzer od 50cc mislim da ne postoji Postoji, cak se i prodavao jedan na forumu ali se ne secam koja je marka bila, mislim da je bio oko 600-700e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 19, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa sta mi vi savetujeTE?kruzeRA?ili????? ajde pomozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Moras probati i jedno i drugo, pa sta ti se vise svidja. ewo na primer Borec ima krosa od 50 kuba nek podeli misljenje o svom motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan E jbg mislio sam da si definisan po pitanju muzike pa da na osnovu toga biras motor ;D Salu na stranu, gledaj neki enduro/offroad 50ccm mozda cak i neki SuperMoto.. Derbi Senda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan gledao sam derbi sendu ali bolje mi je onda da uzmem onaj motor sto mi je ponudio pivarabip jer su oba 1000 evra .......a i pivarin je plav i muski je ono......ali nisam se jos odlucio koj cu motor zato pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze Derbi i Pezo su nebo i zemlja i ako mislis da Senda nije muski motor onda stvarno nemamo o cemu da pricamo.. kako izgledaju onda oni sto voze skutere :o Prvenstveno se gleda kvalitet ali shvatam da je u tvojim godinama bitnije kako ces izgledati na motoru.. Mada meni SM izgleda vise "muski" nego bilo koji R.. Ukusi su razliciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne kazem da je sendi los motor nego koliko ide na sAT?to me zanima ........i ono kross nije los motor kao sendi......ali treba se dogovoriti sa tatom jer mi je itata vozio motor kad je bio u mladjim godinima......zato je i skoro odlucio da mi pazari motor i tata moze da me posavetuje ali na forumu ima vise njih koji su istariji i iskusniji od mog tate......ali nikako da daju pomoc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Kruzer od 50cc mislim da ne postoji,a Alekre ti je dao dobar predlog. Jesi li ranije vozio bilo kakav motor? Moj drugar je pre neki dan prodao jednu ovakvu za 700 Evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan ne kazem da je sendi los motor nego koliko ide na sAT?to me zanima Druze,to bi trebalo da je poslednja stvar koja te zanima! Nemoj pogresno da me shvatis,ali motor je opasna sprava i brz motor nije za pocetnika. Nisi svestan koliko stvari moze da ti se dogodi (ne samo tvojom krivicom) kad ucestvujes u saobracaju na motoru,jos dodaj na to malo vecu brzinu... Mozda ti je ipak najbolje da gledas neki kros ili enduro za pocetak,pa kad steknes malo iskustva,onda preci na esto drugo (ako ti ovo ne bude odgovaralo). Imas li polozen PSP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan psp mogu da polozim vec sutra tata mi radio u auto skoli 5-7 godina koja mi je preko puta.........meni je prvenstveno da nabavim motor........ @duh koj hoda i ja bi je kupio to je solidno motorce .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan psp mogu da polozim vec sutra tata mi radio u auto skoli 5-7 godina koja mi je preko puta.........meni je prvenstveno da nabavim motor........ To sto ti je tata radio u auto skoli ne znaci nista.Ili ti mozda mislis da ti on sredi da polozis bez izlaska na ispit??? Poznavanje Saobracajnih Propisa ti je potrebno da bi uopste izasao na put!Sta ti vredi sto posedujes doticni obrazac ako ne poznajes propise??? Za tvoje dobro,sedi i nauci propise,a onda izadji i REGULARNO polazi,a nakon toga kupi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan ne mislim zbog toga......nego imam testove za psp u kompu imam testove za A B C i psp u kompu to polazem kad se smorim nemoj da mislis da necu polagati ispit jer to tata prvi ne bi dozvolio!!!pogresno si me shvatio...ja sam mislio da tata moze da mi zakaze polaganje kad oces......a ne da neizadjem a da imam dozvolu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikoladzoni 1 Napisano Octobar 20, 2010 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan i te testove u kompu imam od 10-te godine i radim ih kad mi je dosadno -.- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Merkuu 217 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Bg - Lo Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda prvo polozi ako vec moze da ti zakaze. I na motoru se uziva, ne jurca se. Ja sam sa 18 godina doziveo pad sa skutera sa 100 na sat svojom krivicom. To je nekih 80 pravih. Osecaj je strasan, sve sto si do tada voleo u vezi motora pada u vodu na neko vreme i osecaj je bas bedan, da ne pricam o fizickim povredama. Od tada nikako ne volim trkalice na koje sam se naravno lozio u to vreme. Nije da se plasim brzine, jednostavno je volim kad je sigurna koliko je to moguce. Postoje ljudi koji i pod stare dane loze trkalice ali za to je potrebna ogromna kontrola uma koju ljudi u periodu sazrevanja gotovo i nemaju. Da ne spominjem druge nesavesne ucesnike u saobracaju. Hocu da ti kazem da je bolje da zavolis nesto drugo dok si jos mlad. Ili ces da ides mojim i verujem putem jos dosta ljudi koju su ozbiljnost dva tocka shvatili na tezi nacin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da tebi treba ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...