vitez_koja 30 Napisano Maj 5, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako stvari stoje:kupio sam lonac (Akrapovic) za moju masinu ali sam "negde" cuo da pored zamene lonca treba da se uradi i neko podesavanje.Da li neko zna o cemu se tu radi i da li je dovoljno zameniti lonac ili je jos nesto potrebno? :?: :!: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Maj 5, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko si kupio motor da bi dobio na zvuku, onda ne moraš da radiš ništa. Sa druge strane, ukoliko želiš da maksimalno iskoristiš potencijal razlièite propusnosti gasova kroz novi lonac, moraš da prilagodiš i smešu u karburatorima. Èak i kada uradiš štelovanje karburatora ne oèekuj znaèajno poboljšanje performansi, verovatno se na zadnjem toèku podigne snaga za 2 do 4% i kriva snage se promeni te dobiješ maksimalnu snagu na nešto veæem broju obrtaja. Nije greška ukoliko se ništa ne uradi, štaviše, ja bi se odluèio upravo za tu varijantu. Ugradnjom aftermarket lonca, ne može se ništa pokvariti.Ukoliko ti želiš da oslobodiš potencijal svoje makine, kupi K&N filter i Dino Jet Kit, e to bi bila žurka. Što se tièe auspuha, i da bi shvatio znaèaj istog baci pogled na ova dva posta: http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=2866 i http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4950 najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 5, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Onda mi ne preostaje nista drugo nego da zamenim lonac i budim komsiluk Hvala na savetu :prayer: I jos nesto da dodam ja nemam karburatore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ako stavis samo top (ne komplet izduvnu granu) ne moras nista da diras :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 215 Napisano Maj 5, 2007 Drug član, 1194 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Onda mi ne preostaje nista drugo nego da zamenim lonac i budim komsiluk Hvala na savetu :prayer: I jos nesto da dodam ja nemam karburatore Nisam gledao koji motor voziš Aj èujemo se... najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Maj 5, 2007 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam namestio lonac i evo kako sad izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kao lutka je! :kul: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lepo chuchi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 6, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan lepo chuchi Kako li tek zvuchi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano Maj 6, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Na R 6 imas brdo mogucnosti podesavanja i ugradnje kojecega za snagu i performanse.samo spremi lovu pa u akciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam namestio lonac i evo kako sad izgleda Baci pogled u moju lichnu galeriju. Samo stawljen lonac,nishta drugo nije shtelowano. Mozesh i sam da pretpostawish kakaw je zwuk :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan dodi na usce na prolece da vidis vatru iz auspuha,zvuk nemozes ni da zamislis,mora da se steluje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Decembar 26, 2008 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je od 5. meseca 2007. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Decembar 26, 2008 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan nema veze drago mi je da si vozio r6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...