Gaja011 10 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan da se vise ne bih pozjmljivao i nervirao sa kljucem za svecice ima li neko neku ideju ili ima da mi proda taj kljuc i koliko kinte . Na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da napravis. Pretpostavljam da je isti princip kao kod mene. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51139.0 Nadam se da sam ti pomogao. Sve ukupno me je kostalo 200 dinara i malo rada (pola sata) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imam ja u radnji, kosta 300 kinti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala vec u ponedeljak ga pravim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 17, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan hvala vec u ponedeljak ga pravim . nema na cemu. Samo obrati paznju da ga ne secnes previse jer su za idealnu duzinu milimetri u pitanju Znaci prvo ga iseci manje nego sto treba pa probaj, pa opet seci pa probaj. I tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...