Jump to content

Moto Zajednica

Knjiga ''Kako radi motocikl''

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 251

Na ovo sam nabasao na internetu - u pitanju je stara knjiga koja je pripadala ediciji ''Bubamara'' (nemojte se smejati  ;) ) i bila je jedna od knjiga koje su  zamišljene da uvedu klince u svet tehnike. Knjiga ''Kako radi motocikl'' na vrlo jednostavan i precizan način objašnjava osnove rada motocikla i sve to prati izvrsnim ilustracijama, tako da može biti jako korisna i onima koji nisu više ''klinci'' ali su početnici (poput mene) u svetu motociklizma.

Uostalom, možda vas privuče i činjenica da je knjiga preporučena od strane uglednog člana BJB-a, gos'n Štampara, kao nezaobilazno štivo svakog motocikliste  ;D

Knjigu možete skinuti ovde http://rapidshare.com/files/425409673/kako-radi-motocikl.zip

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

pu,ja imam papirni primerak  ;D ;D ;D to jest pravu knjigu, Motorcikli izdate od tehnicke knjige 91god,,od zorana radisavljevica.. predpostavljam slicna knjiga  ;)

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Imam stampano izdanje, knjiga je OK. , jedino sto su samo preveli originalno Englesko izdanje, pa je tako na jednoj slici gde se objasnjavaju delovi motorcikla, obelezeno da je poluga menjaca sa desne strane sto moze klince da dovede u zabludu . Dobro je to obelezeno, jer je u pitanju stari " Triumph ", ali danas vecina motora ima menjac sa leve strane motora .

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja