YOman 109 Napisano Octobar 15, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se najbolji Jet u klasi, kaciga koja je nastala od flip-up N102, i kao takva jedina ima zastitu brade kod pada. Postava je naravno skidajuca i periva, a uz kacigu ide vizir koji je produzen do ispod brade, pa pruza zastitu od vetra poput integralne, kao i VPS nadvizir,koji u ovoj varijanti sluzi kao suncane naocare. Postoji mogucnost skidanja VPS-a, te za tu akciju sticu dva jako lepa cepa koja dolaze namesto tog nadvizira. Inace, kaciga je spremna za ugradnju N-com-a,tj. komunikacionog dodatka koji Nolan opciono prodaje...ja nisam! Ja sam je kupio dok sam posedovao Beverly, ali zbog njene zatvorenosti sam vise koristio Givi-jev Jet 10.4. Kaciga je crne lak boje, i jako,jako je malo nosena. Ima sitne ogrebotinice po laku koje su nastale usled voznje u koferu, ali nista strasno. Platio sam je 145e, ovoga puta 70e. Samo licno preuzimanje! Jovan, 063/380-883 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 16, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je u super stanju, duboka i topla. Izuzetno se pokazala nakisi i hladnom vremenu. Vredi 70e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 16, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu je imala moja devojka i bila je prezadovoljna dok je nosila. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 16, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvu je imala moja devojka i bila je prezadovoljna dok je nosila. Znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibojca 2 Napisano Octobar 18, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda NT 650 deauville Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam skoro pazario ovakvu samo crna mat za slične novce i odlična je. preporuka za kupovinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 18, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam skoro pazario ovakvu samo crna mat za slične novce i odlična je. preporuka za kupovinu Moze za 60e. Hvala za preporuku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 21, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena: 6000 dinara. Pozdrav za ministra i guvernera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Octobar 21, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta je 6000 din. ????????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 21, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Cena posto-kostanja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 25, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prodadeno! Lock! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti rasproda sve zivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 26, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti rasproda sve zivo... Samo ono sto je visak... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...