ARES 1234 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je ovo u svetu mnogo popularno i mislim da ne kosta puno. Ne mislim da ce zazivati kod nas tako brzo ali ko zna mozda svako od nas bude imao ovo u garazi za neko zezanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim svog RM 250 u ovom obliku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zaista deluje zanimljivo. Rado bih probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zaista deluje zanimljivo. Rado bih probao +1 ;D Ne racunajuci preradu verujem da je dosta jeftinije od cvajtara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Pa treba za oklope 250evra + tockove + prednja viljuska. Nije malo ali je zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mislim na samo kostanje trka sa ovakvim necim... Prenos drugaciji itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kawa- kako dobro izgleda sa ovim 250 hondinim oklopima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Veoma zanimljivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne vec neko vreme se razmislja u radionici koju ponekad posetim,da se napravi ovakvo jedno cudo.Onako zabave radi. Amere mogu da razumem da im se isplati,jer ako se ne varam kros motor kod njih i ne moze da se registruje,pa mu je i cena mnogo niza nego u Evropi. Uopste cene novih motocikala su nize u USA. Posto sprave koje su namenjene pisti nije potrebno registrovati,ovakva jedna solucija uz minimalno naknadno ulaganje,moze da bude odlicna alternativa nekom skupljem (obicno prethodno registrovanom) motociklu. Imajuci jos u vidu opasnost koja vreba konstantno na putevima (bilo gde),skloniti se na pistu u meni budi sve vece i vece interesovanje. Ovo je definitivno jedan od nacina da se "obicnim" ljudima priblizi svet moto-sporta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne vec neko vreme se razmislja u radionici koju ponekad posetim,da se napravi ovakvo jedno cudo.Onako zabave radi. Amere mogu da razumem da im se isplati,jer ako se ne varam kros motor kod njih i ne moze da se registruje,pa mu je i cena mnogo niza nego u Evropi. Uopste cene novih motocikala su nize u USA. Posto sprave koje su namenjene pisti nije potrebno registrovati,ovakva jedna solucija uz minimalno naknadno ulaganje,moze da bude odlicna alternativa nekom skupljem (obicno prethodno registrovanom) motociklu. Imajuci jos u vidu opasnost koja vreba konstantno na putevima (bilo gde),skloniti se na pistu u meni budi sve vece i vece interesovanje. Ovo je definitivno jedan od nacina da se "obicnim" ljudima priblizi svet moto-sporta. tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 15, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je privremena klasa. Moto3 će da bude 250 4takta. Ali za zezanje je prva liga. Mora malo i teretana da se ugradi u "cenu". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 15, 2010 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan U britaniji voze klasu jedan klip, tu ima saso mange !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 15, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas razmisljao o obrnuto , da od neke 600tke napravim neki ludi kros ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo zanimljivo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 15, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U britaniji voze klasu jedan klip, tu ima saso mange !!! Supermono. Voze i u drugim zemljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Verovali ili ne vec neko vreme se razmislja u radionici koju ponekad posetim,da se napravi ovakvo jedno cudo.Onako zabave radi. Amere mogu da razumem da im se isplati,jer ako se ne varam kros motor kod njih i ne moze da se registruje,pa mu je i cena mnogo niza nego u Evropi. Uopste cene novih motocikala su nize u USA. Posto sprave koje su namenjene pisti nije potrebno registrovati,ovakva jedna solucija uz minimalno naknadno ulaganje,moze da bude odlicna alternativa nekom skupljem (obicno prethodno registrovanom) motociklu. Imajuci jos u vidu opasnost koja vreba konstantno na putevima (bilo gde),skloniti se na pistu u meni budi sve vece i vece interesovanje. Ovo je definitivno jedan od nacina da se "obicnim" ljudima priblizi svet moto-sporta. Mislim da gresis. Ovde je 2007-2008 GSXR600 ili R6 spreman za stazu od $3000-4500. Uraditi ovakav motor nije nimalo jeftino. Verujem da ovo kosta negde oko 10000. Za te pare u USA se mogu uzeti mnogo dobri vec sredjeni motori za stazu a da nepricamo o recimo novim motorima jer se tu jos treba dodati bar 3 soma za opremu (ogibljenje, oklopi, i jos kojesta) BTW ja bih ovo vrlo rado vozio. Kada bi se pravili u serijskoj proizvodnji cena nebi smela biti vise od 8000 dolara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 16, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bracova ideja nije losa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Octobar 16, 2010 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ih 10000 :o Uzmes neko polovno cudo,pa se onda skokne do otpada po prednji kraj i tockove od nekog R-a.Za to vreme "momci" naprave oklope od plastike za camce,omalas ga uz pivo i zezanje,roknes par nalepnica i ko pravi si ;D Rekao bih da je prvi i osnovni razlog zabava.Ne najbolje vreme po krugu. Mislim i da bi troskovi kasnije eksploatacije,gume,odrzavanje,eventualne havarije bili mnogo nizi nego na nekom "ozbiljnom" motociklu.Sto nije za zanemariti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan Recept za smrt.SOS (sound of single) motori nisu za zajebavanje.Matchless G500 iz 1971.god. na Grobniku ima 1min43sec.Mnogi vozaci novih hiljadarki moraju da se dobro oznoje samo da pridju tom vremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Octobar 17, 2010 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Au Krsto,kako samo zraci optimizam iz tvog posta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krsta63 56 Napisano Octobar 17, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Motocikl: CBX, GS, GS, VF1000R, R50, TL, VSTAR Prijavi odgovor kao problematičan tek na kraju trke.Sto se tice ovog projekta,to ce svako upucen u problematiku da kaze,cena izrade prelazi cenu stranca,par teflonskih i par guma.Uslovno,ako i malo volis sebe ili nekog jadnika kome nameravas da das da vozi.Za usaglasavanje ciklistike tog motorcikla je potrebno najmanje godinu dana.Bolje po zivce i novcanik da jases 125 ili hepening. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Octobar 18, 2010 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Po terminologiji koju koristis,da se pretpostaviti da si napravio koji krug po pisti Ja kao nesretnik i pocetnik u celoj toj prici ,pritom ostrasceni ljubitelj srafcigera i sa (ipak) malo soli u glavi,hocu SEBI da napravim duplo zadovoljstvo. Spravu koju sam napravim da isteram na pistu Bez svemirskih pretenzija,da obaram rekord staze ili da se takmicim,sto bi rekli ono za pravo. Voziti ostro po javnim putevima,prilican je rizik,sto zbog sebe,sto zbog drugih,pa bi da se prebacim.Drumove da ostavim samo za turizam Bilo je raznih planova,cak i konkretnih ponuda za "track bike". Ovo je jedan od puteva. Ima,u mojoj glavi i u mojoj okolini dovoljno znanja i mogucnosti da se krene u jedan ovakav poduhvat,a da se uopste ne sumnja u rezultat.Motoristicki,ciklisticki,vulkanizerski,kako hoces---. Hoce li do toga doci,to cemo jos da vidimo. Ideja je interesantna i izvodljiva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ko god da vozi ovo kod njega je i gas i kocnica. Drugo neznam zasto o ciklistici pricate i sad o raznim problemima. Kad su 70tih mogli da voze yamahu cvaju 750 od 150 konja na plehanim ramovima i gumama koje su za trotinet nema razloga sa se ovakav projekat ne ponasa korektno. Trkacki polovni tockovi od nekih starijih modela mogu da se nadju za male pare. ostaju jos oklopi i prednja viljuska. Jos jedna tema za forum "uradi sam" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Octobar 18, 2010 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao nesretnik i pocetnik u celoj toj prici ,pritom ostrasceni ljubitelj srafcigera i sa (ipak) malo soli u glavi,hocu SEBI da napravim duplo zadovoljstvo. Spravu koju sam napravim da isteram na pistu Bez svemirskih pretenzija,da obaram rekord staze ili da se takmicim,sto bi rekli ono za pravo. Ideja je interesantna i izvodljiva... Da sam ja ti i da sam tu gde si, spakovao bih motor iz 550 u telo od RS250. Evo ti jedan primerak iz Amerike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1234 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 2316 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ovo je jos bolje. video sam snimak ovoga. Joj ljudi imao sam priliku da vozim racing 250 ticu na stazi kako to lezi majko moja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...