HogarPG 7 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 85% - 90% asfalt 10% - 15% makadam 1-2 ture od preko 1000 km godisnje (najvjerovatnije sa 2 na njemu) Udobnost sica je bitna zbog problema sa ledjima. Sta bi ste vi izabrali i zasto? EDIT: A evo vidim i sam da treba jos podataka. 191cm, 104kg. Radi se o istoj kolicini novca, znaci Dakar 2001. (eventualno 2002.), Transalp 2004. ili 2005. Kilometraza cca. 30.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Octobar 15, 2010 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan opredeli se za onaj sa kojim ce ti srce biti na mestu. ja sam pocetkom sezone imao identicnu dilemu. hteo sam da uzmem 650gs dakar, medjutim ispostavilo se da je imao neke sitne mane. tada mi se ukazala prilika za TA650 iz 2004.god koji je prodavao jedan moj poznanik. to je prevagnulo. evo, iz ove perspektive ti tvrdim da nisam pogresio. apsolutno zahvalna sprava. presao sam oko 8000 km sa njim i imam osecaj da ce preci jos minimum 88000. uvek sam za kupovinu od poznatog, tj da uzmes neki bajk sa preporukom. mislim da ni jedan nije za pomenute ture od preko 1000km. naravno, oba su dovoljno dobra da ce vas izdrzati na sebi. clan foruma m1losh je na TA letos obisao skoro celu evropu (pogledaj u podforumu putopisi). ne znam da li sam ti barem malo pomogao. ako te nesto dalje zanima, slobodno pitaj. drugarski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Octobar 15, 2010 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Što je Hogare , koji je u boljem stanju izimaj i ko više spusti cijenu.Ista g.vna, dobri motori samo da se voziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. poz za Helgu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tompus 29 Napisano Octobar 15, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: BGD Motocikl: F 650 GS Single Prijavi odgovor kao problematičan Što je Hogare , koji je u boljem stanju izimaj i ko više spusti cijenu.Ista g.vna, dobri motori samo da se voziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. poz za Helgu To je to. Oba mogu itekako na ture od preko 1000km. Jedan vaš obiđe svet na F650GS Dakar: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55697.0 http://www.theridearound2010.me/ Čak negde napisaše da se od sva tri (BMW R1200GS/A, Honda Africa Twin i BMW F650GS Dakar) iz njihovog uskustva sveukupno najbolje pokazao Dakar. I da, pristrastan sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Octobar 15, 2010 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dakar se dosta razlikuje od obicnog F650GS... Da ne duzimo...Transalp se mnogo bolje snalazi kod voznje u paru i to treba imati na umu prilikom kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan + 1 za Dakar, možda sam i ja pristrasan ali ebiga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 za Transalp (2 cilindra su 2 cilindra) mada sa obzirom na tvoje gabarite (tu smo negde) i na to da gledaš mlađe motore (po našim standardima) i ne mnogo offroada, možda bi ti bio zanimljiv Varadero 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Transalp naravno. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 9, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Čovek ima dva oka, dve ruke, dve noge, dva jajca, žena dve sise.... Motor mora imat dva cilindra!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...