MilosSani 148 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako stoje stvari, danas sam bio u Guevari posto imaju neku akciju i cena kacige je sa 420e pala na 260e. Razlog kako sam procitao na sajtu je da nece vise proizvoditi kacige od karbona valjda zbog preskupe izrade... Da ne davim previse, imaju L velicinu a meni odgovara M, pa me zanima da li neko od kolega zna gde u regionu(mislim na zemlje oko nas moze da se nadje ova kaciga,i da li neko donosi uopste iz bilo koje zemlje, posto verujem ako je kod nas popust toliko verovatno je i kod ostalih, mada je to samo moja pretpostavka. Svaki savet je dragocen, hvala unapred kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan POŽURI!!! https://www.polo-motorrad.de/en/catalog/product/view/id/88814/s/hq-1-carbon-lordship-mc-5-silber/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan POŽURI!!! https://www.polo-motorrad.de/en/catalog/product/view/id/88814/s/hq-1-carbon-lordship-mc-5-silber/ Ovo je i vise nego povoljno, jel znas mozda kako moze preko njih da se naruci ? Ili jel neko donosi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan svako ko donosi iz louisa donosi i iz pola. A ne moras da se zaleces jer je preko ta kaciga i to u ben spies bojama pre godinu dana bila ispod 300e. Ja sam je imao za 230 repliku Ben Spies-a a za 200e u carbon boji.Razmisljao sam da je uzmem sebi ali dok sam se ja odlucivao covek je kupio. BTW kaciga je odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan svako ko donosi iz louisa donosi i iz pola. A ne moras da se zaleces jer je preko ta kaciga i to u ben spies bojama pre godinu dana bila ispod 300e. Ja sam je imao za 230 repliku Ben Spies-a a za 200e u carbon boji.Razmisljao sam da je uzmem sebi ali dok sam se ja odlucivao covek je kupio. BTW kaciga je odlicna. Ja sam se odusevio kacigom, i to bas tu repliku sam i probao, boje su super, pa vidis link sto je kolega poslao, tamo je 200e, zato i hocu da uzmem, jel to Sekula donosi iz Pola ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Za Sekulu nisam siguran 100%, mislim da donosi. Bera donosi sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za Sekulu nisam siguran 100%, mislim da donosi. Bera donosi sigurno. Ok, hvala jos jednom, sad cu da ga okrenem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Narucena kaciga preko Bere, hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan kolika je provizija.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan kolika je provizija.? 10%, meni uzima 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1237 Napisano Octobar 19, 2010 Drug član, 2317 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako neko ima HQ-1 neka posvedoci kakva je zavrsna obrada, kako se vizir zatvara, keder oko vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu,pitao bih ovde kolege,sta misle o arai monster kacigi?planiram da je uzmem na prolece pa me zanima vase misljenje i iskustvo u vezi iste(kod nas je preskupa,gledacu da je uzmem preko ako nadjem povoljnije ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Octobar 22, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan da ne otvaram novu temu,pitao bih ovde kolege,sta misle o arai monster kacigi?planiram da je uzmem na prolece pa me zanima vase misljenje i iskustvo u vezi iste(kod nas je preskupa,gledacu da je uzmem preko ako nadjem povoljnije ) Ako misliš na ovu........ Najjeftiniju sam našao u Americi......... http://www.ridersdiscount.com/street-gear/helmets-full-face/62059.php Koliko sam primetio kod nas, kao i u celoj Evropi, kaciga držu skoro svugde istu cenu od 805,00 EUR........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...