YOman 109 Napisano Octobar 14, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem pomenute pantalone, koriscene ali kao nove. Radi se o top modelu koji je nov kosta 500e, i istice se kvalitetom izrade, kao i najmodernijim materijalima, Kordura,Gore-tex itd. Naravno sa zimskom postavom i naravno nepromocive, tako da uz neku adekvatnu jaknu, zbogom hladnoco, zbogom kisno odelo. Wasserdiht dzepovi. Imaju 3 zipa tako da je moguce kombinovati razne jakne odnosno kopcanja, mada je struk uradjen prilicno duboko pa mozda nije ni neophodno. Svi protektori su tu, na bokovima i na kolenima, a sedeci deo ojacan. Kvalitet garantuje Rukka,koja exluzivno,po mom saznanju radi BMW modele. Konfekciski broj je 106, sto znaci struk 52 a nogavice produzene. Ja nazalost nisam tako zgodan-tako da moraju da idu. Cena 100e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan za koju je ovo visinu i tezinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pravo da ti kazem-ne znam. Ako neko ima iskustva nek napise, ali odgovara normalno gradjenom coveku sa visinom od 185+ cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo stiglo u paketu sa motorom? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo stiglo u paketu sa motorom? ;D Moglobiserecitako... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4805 Napisano Octobar 14, 2010 Ne silazi, 5564 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo stiglo u paketu sa motorom? ;D Moglobiserecitako... ;D :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasa24 4 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Gde Rasirim Sator Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovo da se proba sutra ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Komšo, poslao sam ti PP, izgubio sam tvoj telefon. Ovo je prodato, ako mi odgovara, a trebalo bi, to je moj broj...jsvi se ili mi ostavi fon. Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan jel moze ovo da se proba sutra ? Odgovorio sam ti Komšo, poslao sam ti PP, izgubio sam tvoj telefon. Ovo je prodato, ako mi odgovara, a trebalo bi, to je moj broj...jsvi se ili mi ostavi fon. Pozdrav! A i tebi, Nidzo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Čisto sumnjam da mi je tačno, ali ako ne uzme komša javljam se za probu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to moj broj. Ako kolegama koje su se javile pre mene velicina ne odgovara, dosao bih i ja da sprobam. Yomane, molim te pusti mi SMS, naravno ukoliko dodjem na red. Matija 064 329 2578 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako i Mateji ne pašu ili su mu preširoke, pošalji za Kosjerić. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 15, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na interesovanju, pantalone otisle Pasa24. Sa srecom ih nosio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...