draza 548 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav . Kupujem mini cross . Znaci za decu . Poraso klinac pa zeljan da i on proba malo offroad . Ima dosta onih Kineskih ali me nervira sto se pale kao motorne testere a koju ni klinac za 16 godina ne moze da upali . Imao sam jednu u ponudi sa alnaserom ( nema altenater pa se akumulatorcic puni preko punjaca i drzi dok se ne isprazni . Znaci moze da se vergla dok traje akumulator ) ali sam izgubio i broj i svaki kontakt . Tako da ako neko ima nesto slicno nek ponudi . Hvala unapred . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Imam Malaguti grizli 12 ,50ccm ,automatik ,u odlicnom stanju ,350e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se za off ali mi trbaju lamele za ovakav isti motor,mozda neko vidi pa mi pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 16, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se GS nije mi radio kompjuter ovih dana . Kazi mi kako se pali ? Nadam se da je na kiks ili ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Octobar 16, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam bas taj sto neces ;D Samo 100 evrica. Ako nenadjes nista eto javi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 17, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se GS nije mi radio kompjuter ovih dana . Kazi mi kako se pali ? Nadam se da je na kiks ili ? Kurbla sa desne strane ali se ne pali unazad nego naprijed ,malo je neobicno ali lako se pali kada se navikne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Octobar 20, 2010 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam ja bas isti Ovakav Malaguti Grizzly 12,,,stava od motora,,gorivo ulje pali i vozi,,,pali kurblom unaprijed,,odrasli ga mogu upaliti i rukom.... neces pogrijesiti sto se tice modela sigurno....a masina je ostra i jaka,,prava zvrka,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem ja da je malaguti dobar . Ali mi se cini nekako velik za mog klinca . Ipak je jos mali i treba mu sto laksi . Idealan je onaj sto se pali kao testera samo sto me to nervira jer i kad odraste tesko ga je paliti . Videcu na netu za neke dimenzije i ostalo za grizlija ako ne moze i GS da mi posalje nesto . Koliko je sediste visoko od zemlje , kolike su mu felne itd . sta se setis . Hvala unapred !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije prevelik, garantovano Radio sam malo sa decom raznih uzrasta - ucio ih da voze mini qvad, male motorice, apence, i 125-ce. Nisi ni svestan kako se klinci brzo priviknu na sve i kako brzo ukapiraju neke stvari. Samo moras da budes uporan i redovna obuka, i kad vidis kako se dobro snalazi, za dva meseca ce ti biti zao sto nisi kupio jos veci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Razmislicu nego odakle je GS ??? Da li bi to moglo nekim slanjem ili slicno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Octobar 20, 2010 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ,zadnji tocak je 12 ,a prednji mislim 15 ,visina je original oko 65 ,ja sam ga malo spustio mozda nekih 5cm.Inace je predviden za uzrast od 7 do 10 godina ,otprilike. Sto se tice paljenja to nije vazno za pocetnika ,treba gledati da motor ravnomjerno razvija snagu i da su komande mekane ,visina odgovarajuca i sl. Ja sam daleko od tebe ali ako si zainteresovan moze se nekako prebaciti preko ( do NS nije problem ,ali ti je i to daleko )! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Octobar 20, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oko 300 km od Novog Sada . Dole kod Nisa i Aleksinca . Sokobanja je u pitanju . Ajde razmislicu jos malo pa cu da javim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Octobar 22, 2010 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-50-ccm/prodajem-deciju-kroserku/1707495 pogledaj ili ovaj http://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-Moto/Motocikli/Do-50-ccm/Motor-za-decu/1800284 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...