Preki 133 Napisano Octobar 13, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Ciao svima, zbog mase drugara koji su na ovom forumu, i ja sam posle par meseci trazenja kojechega, napokon odluchio da se registrujem ;D Inache, prvi "ozbiljan" motor sam imao, sada vec daleke 1980.god, u to vreme legendarni CB400N/43ks Sve su me klinke jurile po kraju ;D ;D Posle sam se, 83' malo "uozbiljio" te preshao na GSX750es, a GSX750R sam kupio 86'... Poso-kuca-kuca-poso...da skratim, sada nemam motor, imam nameru da kupim, ali...NIKADA nisam imao A kategoriju ;D U moje vreme 80-ih se od marsovaca i resto murije bezalo sa 2-3 zavrtanja gasa, a sada vec...gde da rizikuje "mator chovek" U svakom sluchaju, drago mi je shto sam sa vama, pa idemo, uletece neki motor nadam se...GO GO GO... ;D :D ;D Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
S@le 12 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Beograd,Srbija Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan [tt] Dobrodošao matori čoveče [/tt] [tt]Mož da skineš sad tu masku,prošao je svinjski grip odavno [/tt] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 14, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav generacijo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Octobar 14, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Octobar 14, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala @ S@le pa ja bre zadnjih mesec dana sa maskom idem i na spavanje ;D Hehehe...znash kako kazu : nikad se ne zna Akrili, poliuretani,2k i 3k lakovi mogu me napadnu chak i na spavanju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 14, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Octobar 14, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...