mrbakero 0 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ima li kod nas retro modela i ge da se kupe moze i polovni,yamaha honda itd u stilu vespe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sta u stilu vespe, oces skutere jel da, imas piaggio vespa pa kupi orignal izgledom kao shto je bio stari model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem ja Hondu Shadow retro skuter imas je u oglasima na ovom forumu Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Za skutere ne znam, ali recimo znam za Moto Guzzi Falcone ili nešto tako, gdje može da se kupi... Oldtimeri... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 4, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Aprilija ima neki retro skuter bas je lep i deluje bas onako na stari kov. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 4, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima to je Aprilia Habana Custom (ili ti Mojito za neka trzista),a ta Aprilia je kopija Honde Shadow,a video sam i kinesku kopije obe pa ti biraj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Maj 4, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan prodaje li ko te retro motore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrbakero 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 75 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan lock please Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...