Aki 86 Napisano Maj 4, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Da potsetimo sve clanove "Beton Jungle Bikers" foruma da se od 10 - 13 maja organizuje moto skup u Nisu na prostoru kod bazena "Vrezina" u organizaciki MK "Shadows". Dobrodosli :muzbend: + :pivo: + :food: + :jos_piva: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 6, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 6, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce biti dobro organizovano kao ovaj u SM na koji nisam bio ali po prici vidim da je bio extra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 7, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine je bilo dobro, a nadamo se i ove ce biti ok. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo niko nista ne pise na ovu temu Ljudi jel dolazite u NIS na skup ili ne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan jako mi daleko, inace bih dosao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 7, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo niko nista ne pise na ovu temu Ljudi jel dolazite u NIS na skup ili ne Bojane idemo , samo ponesi i rezervni chep za ulje... ... :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo niko nista ne pise na ovu temu Ljudi jel dolazite u NIS na skup ili ne Bojane idemo ' date=' samo ponesi i rezervni chep za ulje... ... :wink:[/quote'] Bez toga ne idem vise ni u WC HA HA HA dobro si me nasmejao sada Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 7, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ! :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profa 9 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: BMW R1100RS Prijavi odgovor kao problematičan :-k Nije Nis toliko daleko!Jedino sto nisam video niske tablice uSM :?: :?: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 8, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Program bi trebalo da izgleda ovako: Muzika uzivo, u subotu je organizovan rucak, takmicenja, igre, organizovana je voznja gradom i trbalo bi sve da bude ok. U svakom slucaju bice: + a mozda ponesem i ulov od pre par dana pa da pravimo riblju corbu: Ovo sam ja , pa ako me tamo neko pozna neka se javi da popijemo koje pivo i da caskamo o motorima brm,brm,brm... Pozdrav i Dobrodosli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Momci iz MC"IL PARADISO"ISTOCNO SARAJEVO vam stizu u petak,nesto oko 5 sati.TO nam je blizu,nesto oko 500 km,Sarajevo -Nis.Vidimo se braco!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 11, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pzdrav za MC"IL PARADISO"ISTOCNO SARAJEVO , dobro nam dosli. Ja sam juce bio, pocelo je sve ok. Ovako stoje stvari: Ulaz 300 din motori, 200 din skuteri,vespe i manji motori, 100 din pesaci. Motociklisti dobijaju uz ulaznicu , kacket , nalepnice, dva rucka u petak i subotu. Defile u pratnji policije je organizovan u subotu u 17h. Muzika je uzivo, ima nekoliko grupa i odlicno sviraju. Pivo je na tocenje i vrlo je hladno. Ajde dolazite... :biker: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je bilo priblizno700-800 ljudi i oko 100-150 motora.I to samo lokalni bajkeri.Muzika je dobra,za petak i subotu tu je i striptizeta,kamp je u lepom prostoru,ima hladovine za satore,grad je 1 km od kampa.Ulaz 300 kindzana.Svi uslovi za dobar provod su tu . Jos samo nedostajete VI.Zato PRAVAC NIS!!! DOBRODOSLI ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Krecem za 10 minuta....malo ce potrajati ali.................................vidimo se tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sminkeraj 0 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskren da budem veoma sam razocaran. Bio u mitrovici i nemoze da se uporedi sa Nisom. Mozda danas bude bolje veoma mali broj ljudi... losa organizacija ... sve u svemu nista posebno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutru krecemo za NIS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Kad krecete u koje vreme ??? Idem i ja obavezno. Easy Rider ? ? ? Ko sve ide ??? Javi mi na PP kada i gde da se nadjemo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Maj 11, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Kad krecete u koje vreme ???Idem i ja obavezno. Easy Rider ? ? ? Ko sve ide ??? Javi mi na PP kada i gde da se nadjemo. ja ipak ne idem , nesto mi isksrslo , a Miki mi rece da se krece u 11h Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se kupa na tom bazenu,da nosim kupaci ili ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 11, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se kupa na tom bazenu' date='da nosim kupaci ili ne?[/quote'] Bazen se otvara tek za mesec dana, ali je zato tu reka Nisava,pa se kupaj do mile volje ,( ali nije bas neka bistra reka ). :? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Kad krecete u koje vreme ???Idem i ja obavezno. Easy Rider ? ? ? Ko sve ide ??? Javi mi na PP kada i gde da se nadjemo. ja ipak ne idem ' date=' nesto mi isksrslo , a Miki mi rece da se krece u 11h[/quote'] Potvdjeno, iz Krusevca se krece oko 11h Bice grupa oko 20-tak motora... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1920 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Wow, bravo Krusevljani moji Javljajte kako ste se proveli i dajte neku slidzu kad se vratite... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Wow' date=' bravo Krusevljani moji Javljajte kako ste se proveli i dajte neku slidzu kad se vratite...[/quote'] Obavezno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan U petak na skupu u Nisu oko 300 motora i oko 2000-2500 ljudi.Svirala tri benda.Striperka -za desetku! Jos nije kasno da nam se pridruzite. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...