skijash 246 Napisano Maj 12, 2013 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta znači lakše strimuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salerNS 43 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 79 postova Lokacija: SRBIJA Motocikl: Кенондејл Prijavi odgovor kao problematičan ima providno kuciste kao i go pro... evo snimka od danas ali ga je youtube skroz razjebao i prebacio u 480p i ako sam snimao u 720p. Glupavi yt. Ovo krckanje i drmanje je vec do mojih ruku Oce YT da zeza ako nisi verifikovan korisnik (broj telefona ili neki licni info da ti uzmu) Proveri u opcijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 13, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan zavisi kako si obradio snimak............ovaj aparat snima u .mov formatu...........a yt podržava samo .avi i .wmv (koliko ja znam).......... ja obrađujem svoje snimke u sony vegas, podesim na HD720PAL i rešen problem kvaliteta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Maj 13, 2013 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ide i mpeg4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano Maj 13, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan YT podržava skoro sve poznate video formate i ne zavisi od toga kako će tuba da primi video. Svaki video koji okačite tuba prerađuje u H264 i pakuje u .flv ili html5 container. To kako će video da bude strimovan zavisi od više faktora, kvaliteta vaše internet veze, doba dana kada pregledate video, stanja servera i od same lokacije videa na serverima (nisu svi video materijali skladišteni na istom serveru). ADD. Preporuka za format ako radite u Vegasu je "main concept AVC/AAC (.mp4)"" šablon koji ima podšablone baš za YouTube u 720p, rezolucija i bitrejt mogu lako da se koriguju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Maj 24, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan naleteh na ovo pa reko da podelim, znam da su neki trazhili http://dx.com/p/hr27-green-aluminum-lens-strap-ring-for-gopro-hero2-green-206186 http://dx.com/p/tmc-aluminum-alloy-lens-ring-for-gopro-hd-hero-2-deep-pink-208089 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 28, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko od ukucana imao iskustva sa sonijevom AS-15? sada je gomila prodavnica ima po Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Maj 28, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko od ukucana imao iskustva sa sonijevom AS-15? sada je gomila prodavnica ima po Beogradu Боља је од Hero 3 Black, поготово по мраку, а јефтинија је. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 28, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan По овоме што сам видео у ХД резолуцији, боља је од Сонијеве камере убедљиво. Сони је туче под водом (за бајкере неважно) и у тесту шума од ветра. Какве су могућности причвршћивања за мотор - кацигу? Шта се добија у паковању а шта мора - може да се купи? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano Maj 28, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan da li je neko od ukucana imao iskustva sa sonijevom AS-15? sada je gomila prodavnica ima po Beogradu daj neki link sa cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Maj 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo Sony HDR-AS15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Maj 29, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec pisao o tome. Drugar je isao ne neke voznje quad- om i jedom prilikom su imali GoPro sledeci put Sony. Sony im se pokazao dosta bolje. Manje im je tresla slika itd.. Generalno je bolji snimak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan to se i meni cini po snimcima sa YT da je kvalitet slike na soniju primetno bolji (mnogo mirnija slika sa ukljucenom stabilizacijom i neuporedivo bolji snimak pri slabom svetlu). medjutim opcije za kacenje na kacigu su ... pa nikakve iskreno. s obzirom na oblik kamerice, jedino kako ja zelim da je koristim je bocno sa strane kacige, a to je moguce samo sa dodatnim budzenjem, jebbavanjem, grunfovanjem sa druge strane, za go pro mi je jedina opcija tzv. chin mount tj da stoji u predelu brade, sto je skroz izvodljivo koriscenjem J mounta. jedino sto sam se takvih horor prica nacitao sto se tice pouzdanosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jun 6, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko GoPro na prodaju? Ili Sony? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan У ком формату треба да буде форматирана картица? Ја сам ставио FAT32 и сече ми фајлове, тј. за једно континуално снимање направи по 2 или 3 фајла. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 8, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko GoPro na prodaju? Ili Sony? na kupujem prodajem uvek ima kamerica, mislim da ima jedna hero2 za 200E У ком формату треба да буде форматирана картица? Ја сам ставио FAT32 и сече ми фајлове, тј. за једно континуално снимање направи по 2 или 3 фајла. i ja sam formatirao FAT32, hero2 seche na 1.85gb a hero1 na 3,25gb mislim. to tako treba, bar tako kazhu ljudi po netu. Ne gubish ni sekundu snimka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo imam ponudu za hero3 white 200 eura. Vredi li tu lovu i kako se pokazala. Mozda je bilo u prethodnim postovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је нова то је ок цена, разлика између white-silver је у томе што silver прави фотографије боље резолуције остало би требало да буде исто (мада кажу да је у white чип од HERO1 а у silver од HERO2). Када погледаш упоредне тестове на нету види се да silver има мало лепшу слику али ако немаш више пара за бацање онда је и white одлична. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Jun 8, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan ево за WHITE http://gopro.com/cameras/hd-hero3-white-edition#spec и SILVER http://gopro.com/cameras/hd-hero3-silver-edition#specs Али ако је питање само да ли је цена коректна, наравно да јесте. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 8, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan danas sam prvi put probao ego na kacigi....odusevljen sam, na 720p kida kako je dobar snimak, za 384min ce biti na yt, pa cemo videti kako tamo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam pametan , da li ja nesto sjebem ili je YT toliko sranje ali razlika izmedju videa kad ga gledam direktno sa harda i na YT je nenormalna. Na YT izgleda lose dok je na kompu perverzija. MOzda ga malo sjebe i program za montazu. Sta da koristim za secenje i montiranje snimaka a da je pesplatno i jednostavno a opet da ne oskrnavi kvalitet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ gavrolini Koristim program power director i kad odradim video i odes na produce ides na mp4 da ti bude .Jednom sam otisao na drugi format i video ispadne jako los ...U ovoj temi sam stavljao vec neke sto sam radio a evo kako izgleda kad ispadne los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Jun 9, 2013 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пробај и sony vegas, мало је комплекснији али после пола сата чачкања се провали доста тога. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 9, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ne znam, ja probao vegas, ima dosta dobrih fora al stavim da sachuva video u 720p 30/60fps i on sachuva u 360p? par puta je chak i prso tokom rendera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Jun 11, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan gde trenutno ima da se uzme gopro 2 motosport po najnižoj ceni? beosport, maxmoment i motomania drže, po mom mišljenju, malo bezobraznu cenu od 35000 rsd............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...