mrle 8667 Napisano Octobar 11, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pade ispred mene bordo coper jutros. Preticao je kolonu i kod Roma Company je hteo da se vrati u traku, da li zakacio ostrvo ili ne, nisam video od autobusa. Video sam da se odmah pridigao i da je ok. Ne znam samo kako je pri tako maloj brzini ispao prednji branik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1120 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mu onda dodje Vojvodjanska I ja to cesto radim, jbg, jedna traka, niko u susret i pici. Mada mi nije jasno, to sto kazes, da je zakacio ostrvo? Tamo ima mesta za kamion. Nadamo se da je sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Octobar 11, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Da nije onaj kolega sto uze Melcorovu princezu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 11, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pa kako nam je kolega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...