zozon 6 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Pazljivo pogledajte ove dve, na prvi pogled identicne, fotografije i pronadjite tri razlike. U jednoj od te tri lezi razlog mog velikog osmeha :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 3, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 razlike: - rukavice - slem - rajsferslus na torbici - druga slika je vece rezolucije :twisted: i dosta vise s AFRIKAMAAAAAAAAAAAAAAAA :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 3, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se najvise radovao ovoj Arai kacigi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 4, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi se najvise radovao ovoj Arai kacigi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bolja za enduro ne postoji :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 4 razlike:- rukavice - slem - rajsferslus na torbici - druga slika je vece rezolucije :twisted: i dosta vise s AFRIKAMAAAAAAAAAAAAAAAA :evil: ps pazi da te Dane ne cuje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 11, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Enduro je enduro nema razlike svi su isti :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 razlike:- rukavice - slem - rajsferslus na torbici - druga slika je vece rezolucije :twisted: i dosta vise s AFRIKAMAAAAAAAAAAAAAAAA :evil: ps pazi da te Dane ne cuje ! Nemoj neko da mi dira Africu Twin !!! :kaboom: :kaboom: :kaboom: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam hteo da se malo pohvalim kako sam se "izuo" za dobru kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 14, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zozon sad kad sam je videla uzivo PRELEPA je i Africa i kaciga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra! Sto ne rece pa da porucimo dve!!! mada se ja razmisljam i o ovoj http://www.naps-jp.com/php/y-004.php?id=0000269808 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Izuvanje kako je gotivna Arai kaciga :kul: :kul: :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra! Sto ne rece pa da porucimo dve!!!mada se ja razmisljam i o ovoj http://www.naps-jp.com/php/y-004.php?id=0000269808 Mislim da neces pogresiti bilo koju da odaberes, ja licno sam se dvoumio izmedju Arai i BMW enduro kacige, savetom su mi pomogli "Franc" i "Speed atack" sa Motori.Hr foruma, obecao sam pice kad se vidimo i juce smo se zamisli mimoisli za dlaku... Hvala Mina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E Zorane, evo i ja da se pridruzim hvalospevima Arai kacigi. Kazu da slika govori kao hiljadu reci, ali tek videti je uzivo... Dovoljno je samo videti onu zavrsnu obradu, sjaj laka na njoj, uh. Jedino mi nije jasno kako sam uspeo da je stavim na glavu, ispada da bi meni XXL bila prevelika?? I cena nije previsoka za nesto u sta se stavlja glava! Cestitam na kupovini jos jednom i da joj NIKAD ne probas osnovnu namenu! Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...