ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Supermoto felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Octobar 9, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da budes sektas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Octobar 9, 2010 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan ;D Moram nesto sta cu...Ovako nisam ni tamo ni ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
leonta11 115 Napisano Octobar 10, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da te nesto nagovaram ali ti vec imas te felne... Eventualno da uzmes samo prednju 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Mart 16, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja..BEHR napred i MORAD nazad(kao komplet sa sve diskovima,lancanikom,gumama itd..) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Mart 16, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Samo 4 godine kasnis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 16, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja..BEHR napred i MORAD nazad(kao komplet sa sve diskovima,lancanikom,gumama itd..) Što se mene tiče..taman na vreme si se javio.....šalji neku info na PP i fotku ako imaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja..BEHR napred i MORAD nazad(kao komplet sa sve diskovima,lancanikom,gumama itd..) Za koji motor, i za koje pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...