Dzoni1991 57 Napisano Maj 23, 2015 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda nc700x Prijavi odgovor kao problematičan +1 za VukiTA komentar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 24, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan @Mrva Desava se, sto odmah ocrni kao bubreg da su ti izvadili. A da ti ne preterujes malo sa poredjenjem? Imao sam trosak zbog njihove greske sto sam i napisao i u cemu je problem. Mozda i dalje ne znaju kako se popunjava registracioni list pa ce neko procitati i obratiti paznju ili ce oni sami obratiti paznju. Izmedju ostalog stavili su za kategoriju vozila motorcikl umesto motocikl, uneli su i broj osovina a to se za motore ne unosi. Mislim da ako vec radis neki posao onda treba da ga radis kako treba. Inace zaista nemoj da se ljutis ako nisi ti u pitanju Nisam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Od mene minus Neverovatno da neko ko registruje toliki broj motora ne zna da popuni registracioni list. Pre 2 godine sam registrovao ovde i na njihovu preporuku izvadio novu saobracajnu jer je bio pogresan odnos snaga/masa. Danas na tehnickom mi kazu da opet isti podatak ne valja jer se zaokruzuje i upisuje sa jednom decimalom a ne kako su mi odradili sa 2: 12. Odnos snaga/masa u kW/kg (samo za motocikle) - ovaj podatak se utvrđuje, samo za motocikle, na osnovu proračuna uz korišćenje podataka o snazi i masi vozila (rezultat se iskazuje tačnošću sa jednim decimalnim mestom). Budi iskren pa sve napisi kako je bilo. Verujem da bi svi a izmedju ostalog i ja voleo da cujem konkretno sta smo ti pogresili. U moru pozitivnih komentara potpuno je prirodno da se nadje i jedan negativan ali poznajuci svoj rad,zaista bih voleo da mi ukazes na gresku koju smo ti napravili i da mi das tvoje ime i prezime pa da ti kroz istorijat tvog motocikla dokumentovano ovde postavim sve papire gde se tacno moze videti da nisi u pravu. Unapred zahvalni i jedva cekamo odgovor... Ekipa sa tehnickog pregleda GM AUTO. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Loshmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatildaZmaj 20 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 200 GT - Matilda Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za Loshmija i ekipu! Uslužni, organizovani, brzi, ljubazni... i svi sa osmehom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Od mene minus Neverovatno da neko ko registruje toliki broj motora ne zna da popuni registracioni list. Pre 2 godine sam registrovao ovde i na njihovu preporuku izvadio novu saobracajnu jer je bio pogresan odnos snaga/masa. Danas na tehnickom mi kazu da opet isti podatak ne valja jer se zaokruzuje i upisuje sa jednom decimalom a ne kako su mi odradili sa 2: 12. Odnos snaga/masa u kW/kg (samo za motocikle) - ovaj podatak se utvrđuje, samo za motocikle, na osnovu proračuna uz korišćenje podataka o snazi i masi vozila (rezultat se iskazuje tačnošću sa jednim decimalnim mestom). Budi iskren pa sve napisi kako je bilo. Verujem da bi svi a izmedju ostalog i ja voleo da cujem konkretno sta smo ti pogresili. U moru pozitivnih komentara potpuno je prirodno da se nadje i jedan negativan ali poznajuci svoj rad,zaista bih voleo da mi ukazes na gresku koju smo ti napravili i da mi das tvoje ime i prezime pa da ti kroz istorijat tvog motocikla dokumentovano ovde postavim sve papire gde se tacno moze videti da nisi u pravu. Unapred zahvalni i jedva cekamo odgovor... Ekipa sa tehnickog pregleda GM AUTO. Slobodno reci sta sam to slagao posto sam neiskren kako tvrdis. Vec sam napisao sta ste pogresili ali posto insistiras evo ponovo. Primetili ste da je bio pogresan odnos snaga masa (bila veca vrednost) pa si sam predlozio da se promeni to kao i model (bilo napisano po srpski Afrika Tvin) a i ako se dobro secam i masu ste menjali. Evo ti iscitana saobracajna i uputstvo za popunjavanje saobracajnog lista pa ti vidi da li je sve popunjeno kako treba uputstvo_za_popunjavanje_reg_lis.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ovo ocitana saobracajna iz nove saobracajne posle vrsenja tehnickog pregleda i promene saobracajne dozvole? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Maj 30, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovo je saobracajna koja je uradjena kod tebe pri registraciji, nova je gotova sledece nedelje a skinuo sam uputstvo i isproveravao sve jer ne bih i treci put da je vadim zbog tudjih gresaka i neznanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam prozvan,razmisljao sam da li da ulazim u polemiku sa nekompetentnim ljudima vezano za rad na tehnickom pregledu ali ti zasluzujes da ti odgovorim jer se u prilozenom vidi da ti je cilj da prozivas bez ikakvog osnova a nista zivo ne znas o ovoj temi osim onoga sto si negde procitao na netu ili te neko nahuskao da ovo napises kao nesavestan rad mojih ljudi i mene na tehnickom pregledu...ali to si ti i to je tvoja stvar i rado cu ti ovim postom odgovoriti na prozivku i za mene je time zavrsena polemika... Kao prvo tvoj MOTOCIKL je registrovan po zavrsetku tehnickog pregleda koji si radio kod mene i kao sto i sam znas niko ti u supu nije pravio problem za bilo koju tacku vezano za registracioni list vec si normalno dobio registrovan MOTOCIKL. Da je po Vuku Karadzicu moglo bi da prodje AFRIKA TVIN ali posto su ovaj motor napravili Japanci on se tada zvao a i sada zove AFRICA TWIN XRV 750. Primedba 1 za naziv MOTOCIKLA ti je ispravljena a moji ljudi i ja smo to ucili u prvom razredu osnovne skole. Primedba 2 za kilazu ti je ispravljena po katalogu Auto moto saveza i upisana na registracioni list a iznosi 233kg. Primedba 3 za odnos snage i mase je korigovan i ispravljen jer ti je masa bila puno veca od 233kg a samim tim odnos snage i mase nije bio tacan a sada jeste tj jeste posle uradjenog tehnickog pregleda u mojoj firmi. To izgleda ovako... ovo bi trebalo da se uci recimo u trecem razredu... snaga 37,masa 233....37/233 daje iznos 0.1587982 Posto je 0.158.... tada se odnos snage i mase zaokruzuje na 0.16 a mogu i da ostavim cak i tri decimale sto takodje nije pogresno kao i da zaokruzim na jednu decimalu ,posto je 0.16 i da zaokruzim na 0.2,u sva tri slucaja sta god napisao je tacno ali je tebi internet odao tajnu da mora na jednu decimalu a to nije tacno.... Javlja se problem za koji ti pojma nemas a to je recimo kod MOTOCIKALA kojima je odnos snage i mase 0.045 ili 0.032 kao sto je recimo u slucaju MOTOCIKLA cije su snage i mase dosta manje od tvojih vrednosti.... Primer... Honda NSR75N ima masu od 110kg a snagu od 5kw....zanima me na koliko bi ti zaokruzio odnos....? na 0.0 posto insistiras na gresci vezano za odnos snage i mase?????? Mi smo upisali 0.045 sto nije pogresno vec se tako radi,a ja sad se vracam na treci razred gde matematickom funkcijom deljenja dolazim do cifre od 0.0454545 i samim tim se upisuje 0.045 a ne 0.0 ili 0.1 posto je cifra 4 manja od 5 pa se ne prebacuje na vecu cifru...valjda to znas? Primedba 4 a vezano da li smo ti upisali MOTORCIKL ILI MOTOCIKL....opet duvas u prazno jer je sustina nebitna ali posto insistiras...evo ti pa gledaj... Ja na registracionom listu upisujem MOTOCIKL ali ljudi u supu imaju program koji im automatski izbacuje MOTORCIKL pa ti ako imas vremena idi i zali im se na njihov program....Mozda ti i uvaze tih 1400din. koje si dao za novu saobracajnu.... Primedba 5 je vezana za br osovina...tacno,ne upisuje se ali ako ima upisano vec u saobracajnoj 2 osovine nije problem da tako ostane jer se zna da svako vozilo ima dve osovina osim teretnih vozila i jako jako retko nekih putnickih dzipova koji mogu imati 3 i vise.... To nije pogresno ako su upisane dve osovine.... U prilozenom fajlu imas dan kad je radjen tvoj tehnicki prgled i sta je sve ispravljeno kao i uverenje od agencije za bezbednost u saobracaju za dva vozila skorijeg datuma gde su ljudi upisali i broj osovina i odnos snage i mase sa dve i tri decimale tako da ti primedbe ali bas ni za jednu tacku nisu na mestu. Ima nesto sto znamo samo ti i ja....a to je, gde si ti prosle godine registrovao MOTOCIKL? Ako je ovo sto sam ja uradio pretprosle godine a sto se vidi iz prilozenog tehnickog pregleda u fajlu i datuma,pogresno ,valjda bi ti neko prosle godine promenio i sugerisao,ali nije niti moze jer je sve uradjeno kako treba!Niko ti nije pravio problem za saobracajnu a odjednom se javljas posle dve godine i pljujes ovde na forumu bez proverenih cinjenica sto sam ti dokazao na primeru tvog registracionog lista. Postoji i mogucnost da je nisi registrovao mislim na afriku od te zadnje registracije kod mene, jer ga kod mene u evidenciji nema za proslu godinu a vidis i sam da baratam samo sa cinjenicama i dokazima a ne kao ti supljom pricom pa su ti sad amateri menjali saobracajnu i toboze rekli kako mora da ima jednu decimalu.....umesto da si dosao ovde,dobio registraciju za 15 min sa nalepnicom i sacuvao tih 1400 din...jbg. Svaki dan covek nesto novo nauci.... Scan AFRICA.pdf 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Jun 1, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo sto ne znas svoj posao vec si i bezobrazan. Uputstvo za popunjavanje registracionog lista koje sam postavio je zvanican dopis MUP-a a saobracajna koja je uradjena kod tebe nije saglasna tom uputstvu. To sto me niko nije dirao prosle godine ne znaci da ne bi neke sledece. Sto se mene tice sve je jasno. Znam gde nikada vise necu registrovati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno....hvala. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Jun 2, 2015 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas bio kod Loshmia Cim sam dosao odmah mi je ukazao na gresku u saobracajnoj. Naime u Vrbasu odakle sam uzeo motor pisalo je odnos masa snaga "0". Losmi mi je istog trenutka saopstio da moram da menjam saobracajnu. Dok sam popio kafu 7-8min drugari su mi sve spremili da nosim u Ljermontovu Obozavam taj osecaj kad predajem dokumentaciju i znam da imam sve. E sad nastaje problem. Radnica na salteru u Ljermontovoj mi je izdala papir kao privremenu dozvolu i uopste nije unela ispravljene podatke koje je Losmi spremio na tehnickom listu. Ne bi to bio problem da se nisam vec vratio na NBG. Otisao sam opet nazad i priznala je gresku i dala mi ispravljeni papir. Tako da drugari obratite paznju na ove iz Ljermontove. Grese samo tako! Losmi se opet pokazao kao pravi drugar Hvala Losmi...ziv bio! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 2, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Losmi, mogu li da registrujem motor kod tebe :-) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Jun 2, 2015 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Морам и ја да скренем пажњу на један недопустив пропуст, наиме сваки пут кад послом дођем док седнем вредан тим већ ради на папирима а Лошми стоји са кафом у руци, међутим нигде нема табуренцета за ноге! И онда исте морају да се подигну на цилиндар од баварског сокоћала, страшно! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. A ne znam da li je neko primetio da sluzi samo bezalkoholna pica. STRASNO ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Jun 2, 2015 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Не страшно, то је недопустиво! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 3, 2015 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Takodje mogu samo da pohvalim Losmija i njegovu ekipu Nikad do sada nisam imao problema i sve je bilo reseno kako je prethodno dogovoreno. A saradjujem sa Losmijem i pre nego sto je otvorio tehnicki pregled tako da racunajte mnogo godina dobrog iskustva Preporuke preporuke na sve strane 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Dzoks...nisam siguran da li smesh...hehheh... Andrija,Laki,od sad za vas dvojicu samo ladno pivo..... Sale,suvisne su reci....hvala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja danas bio kod Loshmia Cim sam dosao odmah mi je ukazao na gresku u saobracajnoj. Naime u Vrbasu odakle sam uzeo motor pisalo je odnos masa snaga "0". Losmi mi je istog trenutka saopstio da moram da menjam saobracajnu. Dok sam popio kafu 7-8min drugari su mi sve spremili da nosim u Ljermontovu Obozavam taj osecaj kad predajem dokumentaciju i znam da imam sve. E sad nastaje problem. Radnica na salteru u Ljermontovoj mi je izdala papir kao privremenu dozvolu i uopste nije unela ispravljene podatke koje je Losmi spremio na tehnickom listu. Ne bi to bio problem da se nisam vec vratio na NBG. Otisao sam opet nazad i priznala je gresku i dala mi ispravljeni papir. Tako da drugari obratite paznju na ove iz Ljermontove. Grese samo tako! Losmi se opet pokazao kao pravi drugar Hvala Losmi...ziv bio! Ziv svedok jbg.... Mare, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 3, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan E sad kad procitah sve ovo moram od nedelje opet da dodjem(za limuzinu) i da se licno uverim za taburence a vrlo brzo i za moped stize namet.Ne brojah ,ali mislim da sam jedno desetak registracija odradio do sada kod Losmija i stvarno,nigde covek noge da stavi kad sedne i niko me nikad nije vratio sa saltera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Jun 3, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off, ali indirektno ima veze sa temom, sorry unapred.Mrva, opet ja sa pitanjem za Afriku, da nije tvoja Afrika ona u Krunskoj sto bleji, ima veliku reklamu za Gauloises, crveno bela mislim da je?P.S. Losmi je sve rekao, sto bi se reklo, lepo je ugasio sagovornika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Jun 11, 2015 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo bio juce.Kad se malo bolje saberem, 15ta jubilarna.Stvarno nema taburence ,desetak minuta i gotovo ,kao i uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 536 Napisano Jun 30, 2015 festina lente, 750 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Мислим срамота, не дођете пар дана и хоклица промени боју! Лошми не спомиње да и међуградске преносе завршава експресно! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukFZ6 85 Napisano Jul 2, 2015 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT1200ZE World Traveler Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre se vratio iz GM Moto-a,sve pohvale.Danas odradio tehnicki,a uskoro i registracija kod njih. Brzo i efikasno,veoma poslovni i ljubazni,plus kolege bajkeri. Svaka preporuka. Pozdrav od Vuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...