Electrokid 1 Napisano Maj 2, 2007 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo sam nestrpljiv pa mi treba pomoc izmedju ova dva motora. -Suzuki RF 600 streetfighter '93 god -Honda CB R600 F '92.god. Ne bi hteo da se zaletim pa da se kajem posle. Pa me interesuje da li je neko imao iskustva sa ovakvim motorima. Honda mi iskreno nije problem jer i od nje planiram isto,tako da me interesuje Rf kako se pokazao. HVALA LJUDI U NAPRED. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Maj 2, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znam dvojicu koji imaju CBR600F otprilike to godiste i extra su zadovoljni! Nista sem redovnog servisa , lanaca...... Za Suzu i ne znam koji je to model! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Maj 2, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi CBR-a i neces se pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi onaj koji je u boljem stanju posto su to ipak lepe godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 8, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Velike godine, uzmi Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Velike godine' date=' uzmi Hondu.[/quote'] Osim ako Honda nije krs, a Suzuki u dobrom stanju, kao ja kada sam kupovao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...