maxxa 303 Napisano Octobar 4, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zove me majka danas i kaže "Gile udario bajkera"! Prvo sam pobledeo, onda se naježio, a onda je pitao kako šta... Priča ide ovako, kolona svatova stoji na semaforu u ustaničkoj kod pošte i sprema se da skrene levo ka mostu. Otvara se semafor, automobili kreću: prvi, drugi, pa Gile - čovek spazi motor i ukoči kako bi ga propustio, ali lik iza njega potpuno zablentavljen ko zna čime ga udara i baca ispred motoriste, dolazi do udara i lik se prosipa... E sad ide još fascinantniji deo priče, lik ustaje (posle 5-6 sekundi ležanja, dosta se ljudi okupilo tu) ispostavi se da se poznaje sa Giletom tu se našli još neki likovi sa kojima se poznaje, gleda okolo, gleda kola - malo plastike polomljeno, motor - isto plastika bočna polupana, malo je povredio nogu... Sve ukupno traje 5 minuta, podiže motor uz reči "sve je 0k, ljudi sve je 0k", seda na bajk i odlazi!" Inače, Gile mi je deda ali ne 80 godina nego <50 inače vrlo obazriv na drumu, ali eto - nabacio ga lik od pozadi... Ako neko zna da li je sa kolegom sve 0k neka javi... Rekoše mi da mu je noga bila poprilično crvena i niko ne zna zašto nije hteo muriju da zove ili bilo šta... Ostavio je sve u čudu, iskreno i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 5, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neregistrovan Verovatno manja steta nego kazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je potegao koju radzu.. ono zbog bacila i krvotoka A bolece ga kad dodje kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to cista posla.....tek ce da ga boli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...