andjelo 246 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan dvoumim se da uradim felne na ovom motociklu sa slike ,a trebao bi h i da ofarbam srca felni pa se dvoumim izmedju ove dve boje koja bi lepse stojala da li crna metalik mat ili boja motora svetlo plava metalik ali u polumat laku , e sad koja bi mnogo lepse stojala od ove dve boje molim vasa misljenja jer ja ne mogu tako lako da se odlucim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Kompromis, crna mat sa plavim krugovima na ivicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Srce crno definitivno. To sa felnama u boji je ciganija definitivno. Ovako neces pogresiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Srce crno definitivno. To sa felnama u boji je ciganija definitivno. Ovako neces pogresiti nesto ovako ,ovo su felne od pre 2 godine radjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlichno, samo ja bi polirao skroz do krakova, ako moze naravno, a samo krakovi da budu crni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3047 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan I ja glasam za mat crnu. Nemoj da usarenis ovako lep motor ;-) Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 7, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan meni je kulovski je da bude rub u boji motora ova felna gore je skroz ok i sviđa mi se P.S. kad ćeš da farbaš moje felne...ja bi srkoz u crno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan definitivno je odluceno . kupljena metalik-mat crna samo da se spreme felne ,tj jedna je uradjena danas a druga mora na ispravljanje posto je malo neprimetno kriva pa onda cemo farbati , mislim da ce i fuzasteri u toj istoj boji samo ce nogohvat biti poliran .................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan meni je kulovski je da bude rub u boji motora ova felna gore je skroz ok i sviđa mi se P.S. kad ćeš da farbaš moje felne...ja bi srkoz u crno ? cim ih budes skinuo ,ofarbacu ti i tvoje felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Octobar 8, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan znam da si non-stop u gužvi ali sad preko zime kad budeš imao malo manje posla, možemo da odradimo moje felne pozz, vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Octobar 12, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan farbanje i poliranje juce zavrseno jutros montirane felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 12, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno...Shpic. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...