brzi0000 0 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Italy Motocikl: Honda CBR 954 RR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ja sam Nenad iz Smedereva ali zivim u Italiji.Svidja mi se vas forum i video sam da ovde ljudi pomazu jedan drugome to mi se bas svidja. Vozim Suzuki Gsx-r 750 1993 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca85 0 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 0 postova Motocikl: gsx-r 750 srad Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smladen85 2 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki GSX 600 F-Katana Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi.Naravno,zajedno smo JACI ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 3, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenade iz Italije ! Dobrodošao ! Naneće nas valjda put i do "čizme" ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan benvenuti al forum, in quale citta ti trovi in Italia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzdrav Brzzziiiii... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Nenada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola92 32 Napisano Octobar 5, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kle Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi0000 0 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Italy Motocikl: Honda CBR 954 RR Prijavi odgovor kao problematičan benvenuti al forum, in quale citta ti trovi in Italia. Modena e tu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi0000 0 Napisano Octobar 7, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Italy Motocikl: Honda CBR 954 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem svima koji su mi pozeleli dobrodoslicu,hvala jos jednom.Da li mi mozete reci kako da ubacim sliku ovde posto jos uvek nisam ukapirao!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Octobar 7, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan benvenuti al forum, in quale citta ti trovi in Italia. Modena e tu? mi dispiace per rompere, sto da Pola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi0000 0 Napisano Octobar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Italy Motocikl: Honda CBR 954 RR Prijavi odgovor kao problematičan benvenuti al forum, in quale citta ti trovi in Italia. Modena e tu? mi dispiace per rompere, sto da Pola. Ma dai nn fa nulla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deadox 6 Napisano Octobar 9, 2010 U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzzzzzzzzzzzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi0000 0 Napisano Octobar 26, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Italy Motocikl: Honda CBR 954 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su mi pozeleli dobrodoslicu na ovom sajtu POZZZ i vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...