Jump to content

Moto Zajednica

fruska gora 1 maj..tragicno

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 375 postova

evo sad mi drugar javio a ja cuo zavijanje sirena HP po gradu...momak i devojka poginuli u jugu on izgoreo ona preminula usled teskih povreda,druga nesreca porodica u bmw-u sleti sa puta..devojcica tesko povredjena prebacena u bg u urgentni...i sta reci..tako svake godine..bar sa sremske strane fruske gore..ja sam se provozao oko podneva i toliko pijanih ludaka peske,na motorima kolima...strasno..ali bas nikog nisam video sa kacigom???ladno se prolazi pored patrole bez ikakve opreme..tip stavi troje dece na r6 i malo ih voza..a to malo jejedno 80kmh...strahota..najezio sam se kad sam video...sta sve treba da se desi da na ovakvim i slicnim desavanjima nedolazi do tragedija...vise ni sam neznam...bas sam, se po ko zna koji put razocarao...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 130 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS, Ex BMW R1150GS, Ex Honda NX500R Dominator

Uzas ali uzas!!!A sta treba da se uradi:Pa da se pijani vozaci opepele sa 30-40000 dinara kazne i par godina zatvora i gubitkom dozvole a za voznju bez kacige jedno 10000 dinara,ali da to vazi za sve a ne za nas koji nismo dobri prijatelji sa nekim Cop-om.

I u mom kraju je uranak svake godine u Gornjaku(Petrovac na Mlavi gde se odrzava i skup).I juce sam se provozao i ono je katastrofa,strah da bude coveka da vozi ovim delom puta.Moram da pohvalim ovog puta nase gastarbajtere koji voze zujalice i koji su se do saa uvek pravili vazni da su bili po P.S.-u.Svi kacige i oprema kad voze,a ovi nasi lokalci,valjda da ih svi vide,pa sto rece mornar po troje na motor i udri po gasu.

• U prolazu, 5 postova

Danas sam vec spomenio na forumu, jos cu jednom: juce u NS nisam vidio skoro ni jednog vozaca skutera sa kacigom! Tome se jako cudim! Vozaci zescih motora koji su vise puta projurili gradskim ulicama ima li su kacigu, ali ovi skuterasi...JEDNA JE GLAVA! :cry:

• Svrati ponekad, 221 postova

A jel mi ono nedavno imasmo temu na forumu o tome kako su panduri pojacali kontrolu motorista ove sezone, pa je bio i onaj skup u Beogradu povodom toga nedavno.

Mislim da ovo svima, i bajkerima i pandurima i drzavi, govori da je sva ta prica o kacigama, sigurnosti i postovanju propisa u Srbiji jedno veliko SRANJE!

Cuo sam i da je na Avali za 1. maj bio totalni haos. Naravno, nigde pandura, a i da ih je slucajno bilo verovatno bi dosli samo da se motaju od rostilja do rostilja, grebu za hranu i nazdravljaju.

• Svrati ponekad, 375 postova

tu slucajnosti nema....kriv je zakon i oni koji ga sprovode!??pa za 1 maj ih vidim sede u hladovini i piju pivo??!!!nisam smeo da ih slikam da mi nenavuku neku bedu na vrat...poredjenja radi recu vam da na fruskoj gori za 1maj bude oko 200000 ljudi...pa tu treba bar 50patrola??!!i onda lepo redom..sve zaustavljati bez izuzetka...deliti na prilazima izletistima flajere sa upozorenjima o kontroli..preventivno kazniti najbahatije sa najstrozijim kaznama...e sad dolazimo na ono najproblematicnije...KO TO DA URADI I SPROVEDE??drzava koja nevodi racuna niokome?partijska policija??KO?pa meni je bitniji i jedan mladi zivot izgubljen bezrazlozno u saobracaju nego bilo kakvo geopoliticko pitanje o kojem se toliko prica...tako da nam ostaje da cutimo i gledamo..kao i uvek..evo ja predlazem malu akciju nas sa sajta??ajde da bar jednom nedeljno svako od nas posalje bar jedan mail na adresu MUP-a o saobracajnoj situaciji u nasim gradovima...i tako u nedogled...pa mora da i kod njih ima profesionalaca koji ce reagovati..ili da im bar malo skrenemo paznju!!!ima nas dovoljno... :roll:

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Mornar je u pravu. Iako se èini uzaludnim, daj da probamo da ih zatrpavamo pritužbama na patrole policije koje ne rade svoj posao!

Ja sam iz Novog Sada i uvek se naježim kada vidim bajkere i skuteraše (ako ih neko uopšte razdvaja) bez kacige! A najbolji su mi likovi koji voze sa kacigom a devojka pozadi leprša bez iste :shock:

Otvoriæu i posebnu temu pa ako ima ko neku fotku za dokaz o "profesionalnosti" policijaca da okaèimo!

http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?p=90742#90742

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: BMW R 1200GS

Srbija brale Srbija,ovde je sve moguce i uvek nam je neko drugi kriv. E koliko sam ih odvezao na onaj svet i pijanih i ludih i STO JE NAJ CRNJE NEDUZNIH.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja