kilija06 1 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima,planiram da kupim motor i razmisljam se izmedju modela suzuki rf 400 i honde cbr f3 600,pa me interesuju vasi saveti i iskustva,mislim konkretno na potrosnju i odrzavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Uzimaj Hondu..Neunistiva masina Odlican polozaj sedenja, jedan od najpouzdanijih agregata, dobra ubrzanja kao i krajnja brzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paja_ribarac 0 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Puno se pisalo o toj temi, probaj na ovim linkovima: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=51432.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=22728.0 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=37384.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi taj F3, nije retkost kod nas kao taj Suzuki, lakse ces naci neki polovan dio ako ti bude trebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Octobar 3, 2010 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Koliko trosi od prilike f3?Samo da nemoram vuci cisternu za sobom? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moze od 7-12 recimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan Ne sad ozbiljno,koliko hondin motor 600 moze preci do generalne i stvarno kolika je potrosnja neki prosek? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve ti to zavisi od odrzavanja i nacina voznje. Ako nadjes ocuvan motor i ako ga ti budes normalno vozio i odrzavao-trajace ti. Ako uzmes krs... Vodi racuna da na Japancima ne postoje sitnice i da svaki pa i najmanji kvar moze skupo da kosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan meni f1 troshi 5L pri kombinovanoj voznji magistralni put i autoput , ishao za karlovce i prvi put proveravo potroshnju znachi autoput 140kmh a magistralni 80-120 u zavisnosti od guzve itd i onih nesrecnih dzombi koje su mi rastalile kichmu , znachi 70% auto put 30% magistralni ... e da i moj je nejked tako da je potroshnja mozda malo veca ... znam da mi je F4 do novog sada troshio 4L ali malo zustrije voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kilija06 1 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 45 postova Motocikl: Honda cbr f4i Prijavi odgovor kao problematičan pa to je ok skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Octobar 18, 2010 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces RF, uzmi bolje RF600. Ja sam imao neku averziju jer sam citao sve i svasta, dok ga ne planirano nisam uzeo, sasvim pristojan motor. Hondu nisam imao, ne znam, uglavnom je hvale (ko' golfove ;D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam probao F3 i odusevio sam se,lepo povlaci a i veoma je upravljiv,dete bi moglo da ga vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Octobar 19, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imao rf 900,vozio rf 600,posedovao f2 i f3,za rf 400 nisam znao da ni postoji,moj glas dajem hondi dali je f2 ili f3 razlike su jako male,a citiram (majstor) Sasu iz Bele Crkve rf zaobidji u sirokom luku,ne znam koliko para imas ali do 2000 e iz italije mozes da uvezes i platis carinu za jako dobar primerak f3 97-98 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2411 Napisano Octobar 21, 2010 Andragog, 4984 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan F 3 uzi, rf 400 je nasviran i brzo izgori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan uzmi f3.to je korektan motor skroz.vrlo povozit. pegla se kao r,a ima malo i udobnosti. a samo mi druze nije jasno zasto je ta potrosnja toliko bitna? dali je 5 ili je 5,5 ili je 6,5. nemoj ocekivati da ti motor od 600 kubika trosi kao skuter od 49. nerazumem! i lada trosi 12 i neide nikako pa je ljudi voze celu godinu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...