Charuga 769 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prodaje se.... 150 ccm3, Rucni rad...... u obzir dolazi zamena.... 063/7555955 [move]1500 e.[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep , baš lep rad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Octobar 3, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan oblak custom!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI DIKTATOR 203 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Necu da ti kazem celavi!!! Motocikl: GPZ 500S Prijavi odgovor kao problematičan Kinezi su sjajan materijal za prepravke,samo steta sto ne stavljaju jace agregate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Octobar 3, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan ....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan sve cestitke na izradi motora i samim idejama......pogotovo mi se svidja sam finis! srecno sa prodajom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Izvini brate ali pogledaj ovu temu ako nisi. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=59421.0 Vidim je sada....mada nista nemenja stvar niti cenu.....neznam coveka sto ga je radio ali mu skidam kapu.....trebalo je tu uloziti truda i truda..... Ovo je motor za nekoga ko ce znati da ceni unikat..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1200 Napisano Octobar 4, 2010 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da motor je vrhunski uradjen,a cena mi nije ni padala napamet samo sam hteo da znas o cemu se radi. Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...