Jump to content

Moto Zajednica

Motor od 180ccm registrovan na 50ccm - eventualne posledice

Recommended Posts

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

ih, za 2 soma ima svašta lepo da se kupi a ne skuter... nego ovo da 50ccm ne sme da ide više od 50km/h mi nije jasno... pre 4 god sam na Iosu iznajmio Gileru runner 50 i išla je 90km/h...  Ne verujem da bi je Grk budžio za rent a moto... kako objasniti panduru da taj motor fabrički ide toliko... ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Nemas ti sta da objasnjavas panduru,on je uvek upravu,nazalost.

Retki su slucajevi kad mozes nesto da mu objasnis i da on to prihvati,osim kad ga ubedis sa crvenom ili dve... ??? ??? ???

• Ne silazi, 6619 postova
  • Motocikl: đački pešački

Imamo skuteraša iz NS-a, radi ko građansko lice u Policiji, kaže, gomila oduzetih motora zbog ovakve mahinacije. Uz to ide još i terećenje za ko zna šta tako da je to ćorav posao. Vrlo lako se utvrdi na licu mesta. Biće i tehnički i za 50 kubika, sve vezano na Žandarmeriju u  živo i biće teško da se išta muva. I u opšte ne vidim razlog da se ovo radi. Legalan motor, mirna savest. Ko nema godina za 125, pa i to je u redu, sačeka se  i stekne u međuvremenu i iskustvo i rutina, u mladim godinama je ceo život ispred. Ko ima uslova za A a neće da polaže, takve tek ne razumem. Doduše, to košta dvestotinak €, al šta se tu može.

• Zainteresovan, 501 postova

ih, za 2 soma ima svašta lepo da se kupi a ne skuter... nego ovo da 50ccm ne sme da ide više od 50km/h mi nije jasno... pre 4 god sam na Iosu iznajmio Gileru runner 50 i išla je 90km/h...  Ne verujem da bi je Grk budžio za rent a moto... kako objasniti panduru da taj motor fabrički ide toliko... ?

mozes ti da objasnjavas koliko hoces ali ako prelazi brzinu od 45km/h onda vise nije bicikl sa pomocnim motorom nego motocikl

i za to ide godisnja registracija, bez obzira na kubikazu..

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250

Ne znam kako je kod nas ali u Hrvatskoj 1 godisnje postoje policijske aukcije gde se mogu kupiti za relativno male pare zaplenjena vozila.

Ali posto kod nas ide sve preko veze, sva ta vozila ce otici nekim clanovima rodbine, pre nego sto vozilo dodje do javne aukcije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja