Popsy 2907 Napisano Octobar 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Elem, pošto su mnogi afrikanci odustali od blatišta na Fruškoj gori (što po slikama ispade da je dobro što nismo išli) pala je ideja da se napravi krug preko Avale, Kosmaja pa do Topole zatim na Rudnik pa posle nazad do Aranđelovca i slično... Još nam je bio obećan i neki offroad al aj sad ;D ;D ;D Dogovor preliminarni je pao uveče u Labaratoriji a idejni tvorac Rusic nekako se nakanim da ustanem u zakazano vreme ajmo lagano da ne zakasnimo, dogovor je da se čekamo kod semafora na Avali Lagano se skupljamo, stiže i Daki "malo" kasnije dolazi i organizator ;D ;D ;D Razlog kašnjenja je vrhunski, neko mu je ukrao najvredni deo na motoru... Pogađajte koji... ne nije komander, nisu ni žmigavci... već poklopac od hladnjaka. Pa dok je on našao drugu afriku kojoj to ne treba (za danas) i eto ga... mi mu objašnjavamo da je verovatno komšiji zatrebalo za peglicu ili ladu... šta će ljudi kad pasuje a njima treba ;D ;D ;D da krenemo... ma jok čekamo! Koga sada? Nosioca viljamovke sa momačke večeri koji još nije u vaseru pa vozi sve nekako ukrivo ;D ;D ;D jeste pogodili ste, naš dobri i pomalo pošteni Vlajko ;D ;D ;D Krenusmo... nema više slika iz vožnje jel su krivine bile gusto složene i dolazile su brzom brzinom na nas. A zašto brzom brzinom pitate se! Zato što nas je vodio naš vodič (Rusic) koji nema ni jedan cajger nego vozi po sluhu, a vi pretpostavite kakav mu je sluh ;D ;D ;D Stigosmo na odredište br. 1 Ova slike su pod nazivom "kamile pod orajem" Sledeće odredište - pekara samo da napomenem da su neki uzeli čak dve (2) roll viršle ;D ;D ;D ne nisam ja, ja sam uzeo bosansku pitu u veličini pitona tinejdžera i sve to za 80 din stižemo na Oplenac, serija slika "kamile pod žirom" Daki preuzima vođstvo na Ibarskoj i vodi nas u renomirani ugostiteljski objekat na kafu ja sam tu naručio a bogami i dobio pravu duplu tursku sa mlekom - u narodu poznatiju kao "Đurovaču" - Vlajko ima sliku dotične E sad, pošto je po planu bilo da se vrnemo do 15 h a u kafani smo završili u 16:50 ja sam morao pravac Ibarskom za BG a ostatak je nastavio u nepoznatom pravcu... poznajući ostatak, verujem da će večeras pored neke kafane groktati jedno prase manje ;D ;D ;D Rezime 239km uživanja sa ekstra ekipom po extra krivinama... što se tiče offroada malo smo iszimulirali oko vinograda na Oplencu čisto da se ne vratimo čisti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste tako je bilo..osim sto sam probudjen mobom sa umilnim Dakijevim glascicem: pa de si ti koju pm? Evo sacu..a glava ko tranvaj.. Dalje je bio prelep dan..umereno peglanje, uzivancija trabunjanje po blejalistima.. Bice i neka sliba al tek u pon.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kud ste posle zapucali? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pogadjaj a put je bio sjajan..bez guzve, gore dole, levo desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 2, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo... E, a gde je ona pekara sa piton-pitom...? Verovatno cu sutra na tu stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Octobar 3, 2010 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovim sokakom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Kud ste posle zapucali? na neko krkanje, još jedan prašcic manje u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ovim sokakom? Ovo je put prema Ar iz pravca Kosmaja,selo Ranilovici,uzivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, osta prase u zivotu ;D Planirali smo do Vajata na neku sacovinu, ali i to omasismo jer se vecini nesto zurilo... Pa nastavismo krivinarenje od Ljiga do Arandjelovca, via Partizani. Malo rizle, malo traktor, malo grane (citaj: drvece) po putu, ali lepo... Hvala vozacima poljoprivrednih masina sto ste me poveli sa sobom, menimi bilo lepo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Budes li opet odbijao malkice off-a.. Vodicemo te opet...al u urcu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Momci, krajnje je vreme da se uozbiljite i postanete primerni bajkeri da imaju buduca pokolenja na koga da se ugledaju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Daklem.. 2 tarabe..dva motora i jedan koji nece u blato ni pod tacku...samo malo Posle je i pristigao i uspavani transalp..znaci ima i grdjih od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan eee moji endurasi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan no comment ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan vidi bre svi u enduro cizmama,protektori,ovo ono...a vi niste bre sisli sa asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Afrikanci staces dobro, za one koji ne idu dalje od zastave..dobri su ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 4, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan eee moji endurasi!!! može popravni ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 4, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan vidi bre svi u enduro cizmama,protektori,ovo ono...a vi niste bre sisli sa asfalta Ma hteli smo mi na Frušku goru, ali Popsy i Vlajko se uplašili pa smo krenuli našim putem.... Odlicna voznja, mnogo krivina i dobar ritam voznje...Što se VanPutništva tiče, muka ljudi...ja sam hteo, sa sve timebrland cizmama i farmerkama... ...a htela je i honda...ali, Iako sam postao opsednut VanPutništvem i ganjam se sa konjskim balegama po Košutnjaku svaki dan, meni je ova voznja i bez toga prijala...samo kad bi tenere imala par konja vise pa da ne moram da kocim na pravcima, ali ne moze sve da bude savrseno Hvala čika Popsyju na lekciji iz grupne voznje i hvala čika Dakiju na lekciji iz istorije Bjb-a...Ja sam tu za ovakve voznje bilo kada... pardon, ali offtopic: pred kraj voznje, na moje oci, na Avalskom putu, negde posle Ralje, Lastin autobus sa 70kmh u krivini pretice dva naked-a...ludilo...kapiram da su momci ucili da voze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Octobar 4, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan eee moji endurasi!!! može popravni ;D ;D ;D +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...