Jump to content

Moto Zajednica

Krivinarenje do Topole

Recommended Posts

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Elem,

pošto su mnogi afrikanci odustali od blatišta na Fruškoj gori (što po slikama ispade da je dobro što nismo išli) pala je ideja da se napravi krug preko Avale, Kosmaja pa do Topole zatim na Rudnik pa posle nazad do Aranđelovca i slično... Još nam je bio obećan i neki offroad al aj sad  ;D ;D ;D

Dogovor preliminarni je pao uveče  u Labaratoriji a idejni tvorac Rusic  ;)

nekako se nakanim da ustanem u zakazano vreme

BfJxH_resizeddsc03735.jpg

ajmo lagano da ne zakasnimo, dogovor je da se čekamo kod semafora na Avali

B9q04_resizeddsc03736.jpg

QNAYp_resizeddsc03737.jpg

Lagano se skupljamo, stiže i Daki

b7JBv_resizeddsc03739.jpg

"malo" kasnije dolazi i organizator  ;D ;D ;D

Aw25s_resizeddsc03740.jpg

Razlog kašnjenja je vrhunski, neko mu je ukrao najvredni deo na motoru... Pogađajte koji... ne nije komander, nisu ni žmigavci... već poklopac od hladnjaka. Pa dok je on našao drugu afriku kojoj to ne treba (za danas) i eto ga... mi mu objašnjavamo da je verovatno komšiji zatrebalo za peglicu ili ladu... šta će ljudi kad pasuje a njima treba  ;D ;D ;D

rdxPc_resizeddsc03741.jpg

da krenemo... ma jok čekamo! Koga sada? Nosioca viljamovke sa momačke večeri koji još nije u vaseru pa vozi sve nekako ukrivo  ;D ;D ;D

jeste pogodili ste, naš dobri i pomalo pošteni Vlajko  ;D ;D ;D

cffXI_resizeddsc03743.jpg

Krenusmo...

B6SRz_resizeddsc03744.jpg

2zBM7_resizeddsc03745.jpg

VMKMI_resizeddsc03746.jpg

V2pKs_resizeddsc03747.jpg

nema više slika iz vožnje jel su krivine bile gusto složene i dolazile su brzom brzinom na nas. A zašto brzom brzinom pitate se! Zato što nas je vodio naš vodič (Rusic) koji nema ni jedan cajger nego vozi po sluhu, a vi pretpostavite kakav mu je sluh  ;D ;D ;D

Stigosmo na odredište br. 1

NJrPV_resizeddsc03748.jpg

Ova slike su pod nazivom "kamile pod orajem"

8wp6R_resizeddsc03749.jpg

EE8n9_resizeddsc03750.jpg

Sledeće odredište - pekara

Til34_resizeddsc03751.jpg

samo da napomenem da su neki uzeli čak dve (2) roll viršle  ;D ;D ;D ne nisam ja, ja sam uzeo bosansku pitu u veličini pitona tinejdžera i sve to za 80 din  ;)

stižemo na Oplenac, serija slika "kamile pod žirom"

yQcdz_resizeddsc03752.jpg

nXiC5_resizeddsc03753.jpg

uvKgR_resizeddsc03754.jpg

fd2Ta_resizeddsc03755.jpg

Daki preuzima vođstvo na Ibarskoj i vodi nas u renomirani ugostiteljski objekat na kafu

RPQKn_resizeddsc03756.jpg

404.jpg

nc9V2_resizeddsc03758.jpg

okdyT_resizeddsc03760.jpg

2T4AX_resizeddsc03761.jpg

Qp3yi_resizeddsc03762.jpg

ja sam tu naručio a bogami i dobio pravu duplu tursku sa mlekom - u narodu poznatiju kao "Đurovaču" - Vlajko ima sliku dotične

qfJzI_resizeddsc03763.jpg

gXCnx_resizeddsc03764.jpg

rf1dl_resizeddsc03765.jpg

E sad, pošto je po planu bilo da se vrnemo do 15 h a u kafani smo završili u 16:50 ja sam morao pravac Ibarskom za BG a ostatak je nastavio u nepoznatom pravcu... poznajući ostatak, verujem da će večeras pored neke kafane groktati jedno prase manje  ;D ;D ;D

CqmE5_resizeddsc03766.jpg

TZtQV_resizeddsc03767.jpg

Rezime 239km uživanja sa ekstra ekipom po extra krivinama... što se tiče offroada malo smo iszimulirali oko vinograda na Oplencu čisto da se ne vratimo čisti

ClWri_resizeddsc03768.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Jeste tako je bilo..osim sto sam probudjen mobom sa umilnim Dakijevim glascicem: pa de si ti koju pm?

Evo sacu..a glava ko tranvaj..

Dalje je bio prelep dan..umereno peglanje, uzivancija trabunjanje po blejalistima..

Bice i neka sliba al tek u pon..

• Drug član, 1558 postova
  • Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500

Lepo, lepo... ;) E, a gde je ona pekara sa piton-pitom...? Verovatno cu sutra na tu stranu...

• Zainteresovan, 923 postova
  • Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3

Nazalost, osta prase u zivotu ;D  Planirali smo do Vajata na neku sacovinu, ali i to omasismo jer se vecini nesto zurilo... Pa nastavismo krivinarenje od Ljiga do Arandjelovca, via Partizani. Malo rizle, malo traktor, malo grane (citaj: drvece) po putu, ali lepo...

Hvala vozacima poljoprivrednih masina sto ste me poveli sa sobom, menimi bilo lepo ;) ;D

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Momci, krajnje je vreme da se uozbiljite i postanete primerni bajkeri da imaju buduca pokolenja na koga da se ugledaju  ;D

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Daklem.. 2 tarabe..dva motora i jedan koji nece u blato ni pod tacku...samo malo ;)

Posle je i pristigao i uspavani transalp..znaci ima i grdjih od mene ;)

post-6140-1287909920396_thumb.jpg

post-6140-12879099206043_thumb.jpg

post-6140-12879099207352_thumb.jpg

post-6140-1287909920788_thumb.jpg

post-6140-12879099209725_thumb.jpg

post-6140-12879099210493_thumb.jpg

• Detoksifikovan, 214 postova
  • Motocikl: TDM 900 - 2002.

vidi bre svi u enduro cizmama,protektori,ovo ono...a vi niste bre sisli sa asfalta  ;)

Ma hteli smo mi na Frušku goru, ali Popsy i Vlajko se uplašili pa smo krenuli našim putem.... ;)

Odlicna voznja, mnogo krivina i  dobar ritam voznje...Što se VanPutništva tiče, muka ljudi...ja sam hteo, sa sve timebrland cizmama i farmerkama... :(...a htela je i honda...ali, Iako sam postao opsednut VanPutništvem i ganjam se sa konjskim balegama po Košutnjaku svaki dan, meni je ova voznja i bez toga prijala...samo kad bi tenere imala par konja vise pa da ne moram da kocim na pravcima, ali ne moze sve da bude savrseno :)

Hvala čika Popsyju na lekciji iz grupne voznje i hvala čika Dakiju na lekciji iz istorije Bjb-a...Ja sam tu za ovakve voznje bilo kada...

pardon, ali offtopic: pred kraj voznje, na moje oci, na Avalskom putu, negde posle Ralje, Lastin autobus sa 70kmh u krivini pretice dva naked-a...ludilo...kapiram da su momci ucili da voze

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja