vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 2, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan nazalost danas popodne sam dobio informaciju od drugara da se u sarajevskoj ulici dogodio tezak udes u kome je tesko povredjen motorista,zna li neko nesto vise? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, sreo sam se tamo sa Bozom (caffe A'bre) koji je sa jos jednim drugarom gurao neki plavi motor, cini mi se R, jer nisam mogao da se zadrzavam zbog zastoja i gledao sam samo da se Bozi nije nesto dogodilo, ali on rece da je on OK i da sada ne treba nikakva pomoc. Odmah sam posle toga video i Bozin motor tu pored parkiran pa sam zakljucio da je ipak vozac bio neko treci, neko ko nije tada bio tu, verovatno odvezen kolima Hitne pomoci pre toga. Zastoj u Sarajevskoj je dugo trajao zbog uvidjaja i svega ostalog, a epilog je bio potpuno poprecen automobil u dve trake tako da je samo zuta traka bila prohodna zbog njegovog polozaja. Ozbiljno mu je udaren prednji levi kraj pa mogu misliti samo kakav je to udarac o motor bio. Za sada ne znam ostale detalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 3, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sale, Yamaha FZR, Kretao se Sarajevskom od pravca Mostara....na raskrsnici sa Milosa Pocerca panduri sa belim Pezo automobilom, koji su prevozili nekoga verovatno pod istragom u Palatu Pravde, prosli su na crveno (po izjavama ocevidaca) i pokupili Saleta.... Prvo da napisem da je on povredjen (neznam koliko) ali je pusten kuci sto je dobro...motor nisam video kazu da je dosta ostecen... Crnjak je da su panduri odmah izvadili sluzbene i vrsili pritisak na narod u fazonu "mi smo policija....on je prosao na crveno....".... Necu ovde da svrstavam sve policajce ali to je STOKA....zao mi sto se nisam zatekao tu kada se desilo.....srecom ima ljudi koji su sve videli i mada su naplaseni nadam se da ce ispricati na sudu sta su videli.... Moram da ubacim jos nesto...Sale je ove godine bas puno putovao motorom izmedju ostalih bio je i na Stelviu....bem ti...prodjes celu Evropu i onda te ispred kuce pokupi Indijanac sa sluzbenom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Sale, Yamaha FZR, Fazer 600 '04 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Octobar 3, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kolegi zelim sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kissellii 1 Napisano Octobar 4, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 2 Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno. Ja stvarno ne znam primere da mi je (ili drugima) policija pomogla ali ima gomila primera gde ili prave sranja ili me kaznjavaju (i kad sam zasluzio realno i kad sam zasluzio po demagogiji po kojoj je prisutni primerak zadojen) Kad se setim onog uff ovog pisanja i na kraju realno nikakva satisfakcija, nije bre ni cudo sto su momci u fazonu necemo da registrujemo, palimo pa ko koga stigne (da odma budemo na cistom ja nisam al im skidam kapu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc idek kolima sa Crvenog Krsta.... dva puta stajem da propustim pesake pritom prvi put iz suprotnog smera zamalo da ih pokupi drugi auto....nisam ni video da je iza mene pol.auto. Blizu Slavije me preticu i zaustavljaju....pitam "zbog cega" a oni ce "mnogo si mi sumljiv sa tom pazljivom voznjom od kada si nas video...mora da nemas dozvolu",,,, Komentar netreba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Octobar 4, 2010 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc idek kolima sa Crvenog Krsta.... dva puta stajem da propustim pesake pritom prvi put iz suprotnog smera zamalo da ih pokupi drugi auto....nisam ni video da je iza mene pol.auto. Blizu Slavije me preticu i zaustavljaju....pitam "zbog cega" a oni ce "mnogo si mi sumljiv sa tom pazljivom voznjom od kada si nas video...mora da nemas dozvolu",,,, Komentar netreba.... AHHAHHAHA, zaustavio te neki Sherlok Holms ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a ko je onda udario u tamno plava kola koja su bila udarena i poprecena u srednjoj i levoj traci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, a ko je onda udario u tamno plava kola koja su bila udarena i poprecena u srednjoj i levoj traci? Stanujem 100 metara odatle u Sarajevskoj..... Saleta znam nevezano za ovaj udes.....ovde sam preneo sta pricaju svedoci tj. komsije i prijatelji koji su videli udes.... Najbitnije je prvo da ce Sale biti dobro....motor nazalost neverujem..... drugo bitno je da se svi svedoci slazu da su panduri prosli na crveno.... e sada sta ce biti na sudu neznam posto se bojim da ce se vrsiti pritisak.... Da nije bilo tako nebojte se i ovde bi svi jedva docekali da seru kako motociklisti divljaju i eto sta se desilo...... Za treci auto neznam nisam nista cuo o tome.....ako nesto saznam javljam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Octobar 4, 2010 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ma pazi, Boza je gurao neki plavi R ako se dobro secam, gledao sam samo da li je on OK iako on izgleda nije uopste ni bio blizu udesa vec verovatno dosao samo naknadno da pomogne, ali motor je guran, nisam video da je previse stradao. Naravno, ako je to taj motor uopste, ako nisu gurali neki drugi motor iz ko-zna-kojih razloga.Imam problem sa jednom karticom i telefonskim imenikom u njoj pa ne mogu da zovnem Bozu da mi isprica sta je bilo, ali je kao i uvek bitno da bude motociklista OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...