nik_sa015 1832 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da podelim sa Vama moje iskustvo sa Kushitani jaknom... Pocetkom sezone kupim jaknu sasvim slucajno jer mi se ucinila dobra ali mi proizvodjac bio nepoznat,medjutim cena na njoj je stajala 600eur tako da rukovodeci se logikom ako ne znas sta je lepo-pitaj sta je skupo ;D ja nju i pazarim ali za 150eur jer je roba bila "ispod ruke". od marta do sada ja se sa njom druzim i jakna je stvarno vrh ! Svaki detalj cak i najsitniji je uradjen da izdrzi sve i da traje dugo. Kad je napolju bilo 30stepeni u njoj je zacudo bilo prijatno ?! Sad kad je malo zahladilo ponovo je u njoj ko u sobi i to bez ubacivanja uloska (koji je od nekog totalno cudnog materijala i tanak je extremno) koji je izgleda predvidjen za Sibir. Model je SHUN GPX Kushitani: Shun Gore-Tex Jacket Material: schoeller-dynatec; Original Cordura by INVISTA lining: nylon taffeta Details: •windproof, waterproof and breathable by GORE-TEX z-liner •DuPont Teflon treatment •POWERTECTOR CE protectors at elbow and shoulder, at elbow height can be adjusted •pocket for CE protector at back •large reinforcement from schoeller-dynatec at elbow area •padded areas at chest and back area •reflective pipings and area from 3M Scotchlite at back and shoulder area •luxurious detachable thermal lining with front cover •thermal insulation made from 100g Thermolite Active by INVISTA •comfort collar •stretch areas above of elbow, at shoulder and back area and at front hem •hem width adjustment by side flaps •waist width adjustment by covered cords •double sleeve width adjustment •2 plain covered outer pockets with labyrinth closure •waterproof document pocket •inside pockets •tight fitting cuff by GORE-TEX STORMCUFF, with long zipper for easy use •fixed labyrinth front closure •S-VENT front ventilation •KUSHITANI crotch belt •long connection zipper Inace koliko sam video Kushitani je iz Hamamtsua i oficijelna je oprema HRC tima. Ukoliko Vam neko ponudi ovako nesto topla preporuka je da to pazarite jer je kvalitet vrhunski,i vredi za sve pare ! Kad bih nasao povoljno pantalone Kushitani ja bih bio presrecan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Marka ubija samo to kod nas nema nigde ...cak i maju i one gel protektore...meni je ova tvoja jakna ziska superiska a i platio si je momacki sledeci put dve kupi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Octobar 1, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar koji zivi u Francuskoj se kune u Kushitani ko neki kod nas u afrike ;D znaci preporuka iz druge ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10766 Napisano Octobar 4, 2010 Hronični Motociklopata, 7443 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam cuo za tu firmu jos pre 10-ak godina, naravno, kupovao sam nemacki MOTORRAD moto magazin, tamo sam video reklamu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1104 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prosto mi je neverovatno da ova jakna moze da se nosi leti Ajd' na pravcu...a kako ti se pokazala u gradu leti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Avgust 26, 2011 Enduraš, 6407 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da ti odgovorim, posto imam istu jaknu vec 2 sezone. Neverovatno, ali istinito, po najvecoj vrucini je u jakni relativno prijatno. Jedino mi se oznoje ledja jer sam ubacio tvrd ledji protektor koji se naslanja direktno na ledja, pa koza ne moze da dise, ostatak je suv. Jakna ima odlicnu ventilaciju koja mnogo pomaze. Naravno, leti na semaforima po suncu se kuvas kao i u svakoj jakni. Ne znam koliko ce mi trajati, ali bih voleo ponovo istu da kupim jer je stvarno odlicna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1045 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1104 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan E druze,znam...i ja sam sokiran(u pozitivnom smislu) . Kada sam postavio pitanje nosio sam jaknu par puta i to zimi i uopste mi nije bilo hladno(doduse sa uloskom). Ali mi je opet bilo neverovatno da cu moci i leti da je nosim. Medjutim,kada sam je provozao na 30 i kusur stepeni,ostao sam zapanjen. Suva majica ispod i uopste se nisam upario. Prosto neverovatno. Extra jakna. Samo sto ti imas prakticniju boju...moja je svetlo siva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Avgust 26, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Aj nabavite i meni tu jaknu za 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Avgust 26, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Нема места чуђењу јер јакна има GoreTex мембрану. Све јакне у том ценовном рангу, са поменутим материјалом, имају ту каректеристику! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...