Tenere 1 Napisano Septembar 28, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari moji,mogu li zamjeniti Fazni lanac na mojoj Teneri xtz 660 a da pri tome ne rasklapam masinu,nego da ga pokusam provuci sa starim!To bih uradio tako sto bih novi zakacio za stari i provukao ga i ozubio kako treba!E ako ima neko sa iskustvom neka mi javi zaista bi mi bilo od pomoci!Puno hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Septembar 28, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bas tako,ali nije tesko ni da ga smaknes,ako imas alat za raznitavanje i nitovanje bice ti jos lakse nego da se petljas sekacima i cekicima,to ti kao lanac za tocak,na isti sistem se nituje,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere 1 Napisano Septembar 30, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: UGLJEVIK; RS; BiH Motocikl: YAMAHA XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan nabavio sam alat za izbijanje bolcnice!mislim da ce da uspije............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...