Jump to content

Moto Zajednica

Rampa na parkingu kod Sava Centra

Recommended Posts

• U prolazu, 93 postova

Iz nekih razloga sam morao da parkiram na parkingu Sava Centra u subotu. Dolazim iz pravca Gazele i na ulazu na parking ona široka rampa pored koje ne može da se prođe. Pritiskam dugme za "proizvodnju" kartice i razmišljam se da l' da je uzmem ili ne. Kapiram možda ne može da se izađe sa parkinga sem kroz te iste (široke) rampe, pa rek'o bolje da je sačuvam i platim ako treba nego da me posle drndaju.

Skidam rukavicu, mučim se da otkopčam džep od jakne i uguram karticu, stavljam rukavicu... Sve to traje malo duže. Gledam rampu koja stoji uspravno i razmišljam kako sigurno ima neki senzor koji će je spustiti tek kad prođem. Krećem polako ali nešto mi ne da mira i gledam u rampu sve vreme. I naravno, u trenutku kad sam bio tik ispod kreće da se spušta i to nekom sumanutom brzinom. Šta ću, zalegnem na motor i razmišljam da li će puno da boli.

Kao da me sam Bog pogledao izgleda da sam se provukao za koji centimetar. Užas! Summa summarum - čuvajte se ljudi ovih rampi ubica!

P.S. Sa parkinga može da se izađe na stranu prema zgradi Delte. I tu je ogromna rampa-ubica, ali pored je prolaz sa stubićima gde opušteno može motor da se protera. Tako da zajebite kartice!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• MotoDJIR.com, 1438 postova
  • Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015

Ja tu nikada ne uzimam karticu...

Malo izmedju malo trotoarom i uvek se parkiram.

Sa obe strane moze da se udje...

• Svrati ponekad, 140 postova

Nemojte ljudi ,kakav nacin placanja parkinga za motore.

Svako drvo ,bandera ,stubic mesto za parkiranje motora (moram da ga vezem) + alarm sluzi za one koji pokusaju da ga pomere.

Gde je zona tu umem da stanem cak i na celo parking mesto .i nema  kazne jer za motore naplate parkinga ne postoji.Licno sam u zoni i hteo sam da platim mesecnu za motor i nemoze nenaplacuju.Kad isparkiram kola motor stavim na to mesto ispred kapije da cuvam isto.

Elem pre neki dan covek je probao da mi pomeri skuter da bi se parkirao ,na spustanje ruke na skuter alarm se oglasio samo upozorenje odma je odustao od parkiranja .

Kod Sava centra se proce gde god hoces ,ali nikako na parking.Mnogo je daleko ako ga neko nehajno obori kolima .A za rampe sam znao da jure motoriste i ako nikad nisam probao ,nego ih se bojim pa lepo obicem...........

• U prolazu, 93 postova

Mis'im stvaaarno!!! Em si uzeo karticu, em zamalo da te ubije rampa. Neko ovde stvarno nisam normalan?!  ;D ;D ;D ;D

Priznajem da mi nije bio dan. U moju odbranu bila je subota, 8 ujutru, verovatno sam još uvek spavao :D.

• Drug član, 1137 postova

mene su tako jednom zamalo ubila rotirajuca vrata u delti...

a mog komsiju su pregazile pokretne stepenice u merkatoru...

opasne su to sprave, vidi da ih tuzis...

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

mene su tako jednom zamalo ubila rotirajuca vrata u delti...

a mog komsiju su pregazile pokretne stepenice u merkatoru...

opasne su to sprave, vidi da ih tuzis...

:D :D :D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja